7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیچاق_قیمه👩🍳
مواد لازم به ازای ۴ نفر :
پیاز ۲ عدد درشت
کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید
تخم مرغ ۴ عدد
خلال بادام ۳۰ گرم
زرشک ۳۰ گرم
رب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه
مواد لازم:
یک استکان شیر ولرم
یک استکان آب ولرم
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری)
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر)
نصف استکان روغن مایع
یک قاشق غذاخوری کره
دو و نیم لیوان آرد
اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دستهدار فرانسه)
اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دستهدار فرانسه)
طرز تهیه:
همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کمکم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید.
خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید.
مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید.
با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید.
بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبهای شود.
نوش جان
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
تخم مرغ: چهار عدد
شکر:نصف لیوان
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: یک لیوان
وانیل: ۱/۴
بکینگ پودر: یک ق.چ
گردو: به میزان دلخواه
هویچ: یک لیوان
شیره خرما: نصف لیوان(قابل حذف)
دارچین: به دلخواه
#کیک_هویچ_گردو
طرز تهیه:
طبق معمول برای پخت همه کیک ها مواد رو به دمای محیط برسونید و بعد شروع به درست کردن کیک کنید
شکر تخم مرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ بشه و حجمش بیشتر بشه
بعد روغن شیر و شیره انگور رو اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم تا مواد یکدست بشه
بعد آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم برای اینکه مطمعن بشیم هیچ گلوله ای از آرد نمونه ۵ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم تا کامل مواد باهم مخلوط بشن
هویچ و گردو رو اضافه میکنیم اگه دوست داشتین میتونید از دارچین هم استفاده کنید
❌اگه از شیره خرما استفاده نکردین میزان شکر رو بیشتر کنید
از روغن جداکننده استفاده میکنیم بعد مواد کیک رو میریزیم و میزاریم تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه میدیم پخته بشه
امروز صبح🌷🌸
یک دشت خوشبختی🌸🌷
یک جهان سلامتے🌷
یک آسمان عشق پاک🌸🌷
و یک دریابرکت🌷
ازخداوند براتون خواهانم🌷🌸
#صبحتون_گلبارون 🌸🌷
سالاد سیب زمینی و لوبیا
سیب زمینی آبپز شده و نگینی خورد شده ۴ عدد
هویج پخته شده و نگینی خورد شده
لوبیا چیتی نصف لیوان
ذرت کنسروی و نخود فرنگی با هم نصف لیوان
خیار شور نگینی خورد شده نصف لیوان
پیازچه یک قاشق غذاخوری
شوید تازه یا خشک دو قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
برای تهیه سس:
۴ قاشق ماست را با ۲ قاشق سس مایونز،فلفل، نمک و ۱ قاشق لیمو ترش مخلوط کردم.
همه ی مواد را بهمراه سس داخل کاسه ای ریختم و مخلوط کردم سالاد را بمدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشتم تا سرد بشه و بعد داخل ظرف سرو ریختم.
.
#کیک_نارنگی
موادلازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن جامد آشپزخامه یا کره 1/2 پیمانه
ماست پرچرب 1/2 پیمانه
آب نارنگی 1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهيه:
ابتدا شکر ,روغن و انیل را با همزن میزنیم تا پوک شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مایه غلیظ و کشدار شود.ماست را اضافه و به همزدن ادامه دهید.پوست پرتقال و آب نارنگی را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر الک شده را با لیسک به آرامی به خورد مواد داهید.مواد را در قالب کاغذ انداخته ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپیزید.میتونید روی کیک قبل از پخت چند برش نازک نارنگی که کمی رطوبتش را با حوله آشپزخانه گرفته اید قرار دهید تا کیک شما زیباتر بشه
#دسر_کدو_حلوایی
کدو حلوایی متوسط، یک عدد
کره، 100 گرم
شکر، یک پیمانه
زعفران غلیظ دمکرده
گردوی خرد شده، 100 گرم
هل دارچین گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمه ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.
حالا تو یه قابلمه کدوهارو بزارید و یک لیوان آب روش بریزید بزارید رو حرار ت ملایم اجازه بدید کدوها نرم بشن و آبش تموم شه.
با بلندر کدوهارو بکوبید تا پوره بشه کره رو اضافه کنید و شکر هم بریزید و بزارید کدوها با حرارت ملایم سرخ بشن (مواظب باشید تغییر رنگ نده)...
زعفرا هل دارچین گلاب و گردوی خرد شدرو اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید.
دسر آمادست😊
حتی میتونین کدوهارو حلقه حلقه کنین داخل یه ماهی تابه کره بریزید روش شکر و هل و دارچین زعفرانم بریزید بزارید آروم آروم نرم شه و سرخ بشه
•••
#پنکیک_شکلات_عسل :
طرز تهیه :
كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ خوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دوقاشق غذاخوري پودر كاكائو ودوليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته وپنكيك هارو اماده كنید
#کرم_نارگيلي_هستن😊
اول قرار بود تو يه قالب ديگه ،و يه شكل ديگه درستش كنم،اما چون خواستم در حجم كمتري باشه ،اين قالب رو انتخاب كردم و فضاي خاليش رو هم با نون خامه اي پر كردم😅
. طرز تهيه:
شير ٤ليوان
شکر1لیوان
گلاب نصف استکان
پودرژلاتین ٤ ق غ
پودرنارگیل 1لیوان
پودر نشاسته ذرت 1استکان
وانیل درصورت تمایل
پودرژلاتین بانصف استکان آب مخلوط و بن ماری کرده ،شیر وشکر ونشاسته ذرت باهم مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وقتی مثل فرنی شد پودرژلاتین رابه آن اضافه کرده بعد گلاب ووانیل اضاف کرده ودرپایان هم پودر نارگیل میریزیم وبعد به مدت 6ساعت دریخچال گذاشته تا ببندد.
.