eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
در این صبح زیبـا زندگی از سر شوق خندیدن از ته دل آرامشی مـاندگار سلامتی پایـدار رزقی سـرشار و زیباترین و بهترینها را از صمیم قلب براتون از خدای مهربان خواستارم
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل (گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی، یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)، بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین، پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_فنجونی_هندوانه_ای
ای مواد لازم: آرد یک پیمانه + نصف شکر نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد گلاب یا شیر یا اب ۱۰ قاشق غذاخوری(یک سوم پیمانه ) روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری(یک چهارم پیمانه ) بیکینگ پودر دو ق چ وانیل یک چهارم ق م طرز تهيه: 1. آرد،شكر، بكينگ پودر و با هم الک بعد شکر اضافه 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چ‌نگال یا همزن دستی هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. مواد رو به سه قسمت تقسیم‌کنید یکی ساده باشه از همه کمتر یکی برای سبز (رنگ خوراکی سبز بزنید ) یکی هم صورتی یا قرمز بزنید همونطور که توی فیلم نشون دادم بریزید توی قیف هر رنگ رو و اول لایه سبز رو بریزید ته فنجان بعد روی اون سفید و در اخر قرمز 4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب جوش بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . دور درب قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 تا بیست دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید خیلی راحت کیک جدا میشه فقط دورش رو با چاقو آزاد کنید برای تزیین هسته های هندوانه از شکلان اشکی استفاده کردم تا کیک گرمه روش بچینید اینجوری بعدش فیکس میشه روش به همین سادگی ❤❤
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂ 💢پارت اول💢 ✅موادلازم: 🌈خمیرباقلوا۵۰۰گرمی ۱بسته 🌈شیرعسلی نصف قوطی 🌈آب۱لیوان 🌈شکر۱لیوان 🌈پودرقند۲-۳ق غ 🌈پودرهل۲ق چ 🌈کره۳۰۰گرم 🌈پودرپسته یاهرمغزیجات دیگه ای که دوسدارین سه چهارم لیوان
🌟سلام به همراهان همیشگی ، تا بحال شده میوه ی خشک شده خارجی بخورید ولی ندونید چه میوه ایه ،کدو شکری یه همچین طعمی داره وقتی میخوریدش مثل پاستیل میمونه و تنها طعمی که نداره کدو هستش ، خیلی جالب و متفاوته حتی اونایی که کدو حلوایی دوست ندارن عاشقش میشن. میتونید برای پذیرایی بجای شکلات های تکراری ازش استفاده کنید طرز تهیه بهتره که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید ،اول پوست کدو رو زخیم بگیرید و به اندازه های دو در یک سانت برش بزنید ، ،برای دو و نیم لیوان کدو خرد شده به یک لیوان شکر نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یابجاش سه قاشق غذاخوری آب لیمو و پوست یک عدد سیبو نصف قاشق چایخوری رنده ی پوست پرتقال نیاز داریم.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅🍅🍅 اگه رب درست نمی کنید با این روش👆 پوره گوجه فرنگی درست کنید و فریز کنید و برای غذاها ازش استفاده کنید