eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_فنجونی_هندوانه_ای
ای مواد لازم: آرد یک پیمانه + نصف شکر نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد گلاب یا شیر یا اب ۱۰ قاشق غذاخوری(یک سوم پیمانه ) روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری(یک چهارم پیمانه ) بیکینگ پودر دو ق چ وانیل یک چهارم ق م طرز تهيه: 1. آرد،شكر، بكينگ پودر و با هم الک بعد شکر اضافه 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چ‌نگال یا همزن دستی هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. مواد رو به سه قسمت تقسیم‌کنید یکی ساده باشه از همه کمتر یکی برای سبز (رنگ خوراکی سبز بزنید ) یکی هم صورتی یا قرمز بزنید همونطور که توی فیلم نشون دادم بریزید توی قیف هر رنگ رو و اول لایه سبز رو بریزید ته فنجان بعد روی اون سفید و در اخر قرمز 4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب جوش بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . دور درب قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 تا بیست دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید خیلی راحت کیک جدا میشه فقط دورش رو با چاقو آزاد کنید برای تزیین هسته های هندوانه از شکلان اشکی استفاده کردم تا کیک گرمه روش بچینید اینجوری بعدش فیکس میشه روش به همین سادگی ❤❤
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂ 💢پارت اول💢 ✅موادلازم: 🌈خمیرباقلوا۵۰۰گرمی ۱بسته 🌈شیرعسلی نصف قوطی 🌈آب۱لیوان 🌈شکر۱لیوان 🌈پودرقند۲-۳ق غ 🌈پودرهل۲ق چ 🌈کره۳۰۰گرم 🌈پودرپسته یاهرمغزیجات دیگه ای که دوسدارین سه چهارم لیوان
🌟سلام به همراهان همیشگی ، تا بحال شده میوه ی خشک شده خارجی بخورید ولی ندونید چه میوه ایه ،کدو شکری یه همچین طعمی داره وقتی میخوریدش مثل پاستیل میمونه و تنها طعمی که نداره کدو هستش ، خیلی جالب و متفاوته حتی اونایی که کدو حلوایی دوست ندارن عاشقش میشن. میتونید برای پذیرایی بجای شکلات های تکراری ازش استفاده کنید طرز تهیه بهتره که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید ،اول پوست کدو رو زخیم بگیرید و به اندازه های دو در یک سانت برش بزنید ، ،برای دو و نیم لیوان کدو خرد شده به یک لیوان شکر نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یابجاش سه قاشق غذاخوری آب لیمو و پوست یک عدد سیبو نصف قاشق چایخوری رنده ی پوست پرتقال نیاز داریم.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅🍅🍅 اگه رب درست نمی کنید با این روش👆 پوره گوجه فرنگی درست کنید و فریز کنید و برای غذاها ازش استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی چلوگوشت_دربارى (کم حجم)
اندونزی 👈مواد لازم 🍁پوشش شکلاتی پودر آگار آگار: ۷ گرم شکر دانه ریز: ۱۳۰ گرم شیر مایع: ۶۰۰ میلی‌لیتر زرده تخم مرغ: ۲ عدد پودر کاکائو: ۳۰ گرم 👈طرز تهیه: شیر مایع، آگارآگار، پودر کاکائو و شکر را بجوشانید تا جوش بیاید، مرتباً هم بزنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید، مخلوط را روی حرارت بپزید تا جوش بیاید و قهوه‌ای رنگ شود. مخلوط را صاف کنید و نصف آن را درون قالب بریزید. بقیه را کنار بگذارید 🍁لایه بیسکوئیتی OREO پودر آگار آگار: ۷ گرم شکر: ۷۵ گرم شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر سفیده: ۳ عدد بیسکویت اوریو : ۱ بسته ؛ خرد شده 👈طرز تهیه: شیر مایع، آگار آگار و شکر را حرارت دهید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کاهش دهید، سفیده را بزنید تا سفت شود. در حالی که سفیده را با سرعت کم هم میزنید کم کم مخلوط آگار آگار را وارد کنید. بیسکویت اوریو را خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مخلوط را روی لایه شکلاتی در قالب بریزید و به یخچال منتقل کنید. در انتها بقیه خمیر شکلات را داخل پودینگ بریزید و بگذارید پودینگ خنک شود
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش برای پخت سینه مرغ 👌 عناصر 3 سینه مرغ 5-7 سیب زمینی 1 قاشق چایخوری نمک 3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن 2/1 قاشق چایخوری کاری روغن زیتون روش سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جات‌رو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.