eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هر روز 🌸 که چشم می‌گشایی🌸 یعنی قرار است که باشی یعنی هنوز فرصت داری تا زندگی کنی🌸 و هر روز می‌تواند آغازی نو باشد امروزتون پر از اتفاقهای قشنگ🌸 🦋
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ رودرروغن تفت بدین، فلفل رواضافه کنین وتفت بدین،بعدقارچ رو اضافه کنین وتفت بدین 1-2 دقیقه،بعد خامه رواضافه کنیدومخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.درفرگرم شده 170درجه بزارین
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک خوشمزه با امکانات کم 😍☺️ مواد لازم : آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان روغن نصف لیوان تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ خوری وانیل ۱ ق چ خوری پودر کاکائو ۱ ق غ طرز تهیه : تخم مرغ و وانیل رو داخل ظرف ریخته و حدودا ده دقیقه هم بزنید شکر رو اضافه کنید و هم بزنید روغن رو داخل مواد ریخته و هم بزنید آب رو به موادتون اضافه کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید موادتونو به دو قسمت تقسیم کنید و پودر کاکائو رو الک کنید و به نصف مواد کیک اضافه کنید. داخل قالب رو با روغن چرب کرده و موادتونو به نوبت طبق فیلم داخل قالب بریزید. با خلال دندون بهش شکل بدید. شعله پخش کن بزارید و قابلمه رو روی گاز بزارید تا ۴۵ دقیقه اول اصلا درشو باز نکنید بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون امتحان کنید اگر کیک به خلال نچسبید یعنی کیکتون پخته شده. دورکیک رو با چاقو از قابلمه جدا کنید و قابلمه رو روی ظرف مورد نظر برگردونید 😊 اگر خاستید کیک رو داخل فر قرار بدین روی دمای ۱۵۰ و روی ۳۰ دقیقه بزارید.
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه هسته انبه را از پوسته خارج کرده و سبز کنیم بعد از خارج کردن هسته از پوسته اول در آب میگذارم در فیلم مشخص است تا نصفه در آب قرار می دهیم بعد از اینکه ریشه ها قوی شدند آن را در یک گلدان با خاک بسیار سبک میگذاریم و مرطوب نگه میداریم تا درختچه تشکیل شود سپس آن را به گلدان بزرگتری منتقل میکنیم .
85 گرم شکلات نیمه شیرین، خرد شده 1 و 3/4 پیمانه آرد 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 پیمانه روغن مایع گیاهی 2 تخم مرغ بزرگ 1 پیمانه پوره کدوحلوایی، در دمای اتاق 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1ونیم قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری allspice یا فلفل شیرین 1/2 قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه رنده شده 1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای 1/3 پیمانه شکر سفید فر رو در دمای 180 درجه بزارین، داخل یک قالب 23 در 12 سانتیمتری رو چرب کنین. شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین، داخل قیف بریزین، مواد خشک رو بجز شکرها خوب مخلوط کنین و الک کنین، تخم مرغ ها، شکرها و روغن رو در کاسه ای دیگه خوب هم بزنید، پوره و وانیل هم اضافه کنید و مخلوط کنین، مواد خشک رو اضافه کنید به آرامی و مخلوط کنین، داخل قالب بریزین و با قیف روش شکلات بریزین و با لیسک، با حرکات مارپیچی روی نان خط بندازین. یک ساعت بپزین.
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استیک سیب زمینی پنیری😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی ......3 عدد متوسط پنیر پیتزا.........200 گرم آرد..........4 قاشق غذاخوری نعناع خشک.... به میزان دلخواه نمک و فلفل...... به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی ها را آبپز میکنیم.سپس پوره میکنیم و پنیر پیتزا را بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آرد رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد.توی کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم و میزاریم خنک بشه.سپس طبق فیلم برش میزنیم و توی روغن سرخش میکنیم . نوش جان🤗
25.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : تخم مرغ : ۱ عدد شکر : نصف پیمانه پودر هل یا وانیل : یک چهارم ق چ ماست : نصف پیمانه «ماست بدون آب باشه» گلاب : ۱ ق غ «در صورت تمایل» آرد : ۱ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق چ من ۱ قاشق چایخوری رنده پوست سبز پرتقال هم ریختم چون طعمش و خیلی دوست دارم اگر دوست دارید شما هم بریزید، وقتی اون پوست پرتقال زیر دندون میاد مزه ش محشر میشه، فقط سعی کنید قسمت داخلی پوست که سفیده رنده نشه. . 🔴 نکات مهم : حتما حتما روغن باید داغ باشه تا کیکهارو داخلش بریزید. موقع سرخ شدن بعد از اینکه دوطرف سرخ شد مدام زیر و رو کنید تا دو طرفش یکنواخت سرخ بشه. ارد و بکینگ پودر و حتما الک کنید تا بافتش سبک بشه. بعد از سرخ شدن رو دستمال مخصوص آشپزخانه بزارید تا روغنش جذب دستمال بشه. این مقدار مواد ۱۰ عدد بهتون کیک میده اندازه یک قاشق اگر موادش و داخل تابه بریزید.
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این غذا یک املت معروف قهوه خونه ای در گیلان هست که شاپور قهوه چی برای اولین بار تو قهوه خونه اش برای مشتریاش سرو کرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا کرده املت لوبیا یا شاپوری یک املت مشتی و خوشمزه. برای درست کردن این املت چندتا نکته هست تا بشه اون املت قهوه خونه ای گیلان. اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه کنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترکیب کنید اگر که نه مثل من بزارید خوشگل باقی بمونه . بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه که از قبل آماده کردین یا از کنسرو اون استفاده کنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتی محلی هست اما خوب لوبیا چیتی معمولی هم کارتون رو راه میندازه در پاره ای موارد دیده شده که از لوبیا کشاورزی هم استفاده میشه ولی بیشتر همون چیتی طرفدار داره. نکته این هست که لوبیا نباید آب داشته باشه. املت رو باید بزنین کنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولی من دورش ریختم. در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن زیتون و آب نارنج هست که بریزید روی املت و حسابی ازش لذت ببرید.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوشی اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی ۱ بسته پنیر خامه ای ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.
656.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مواد لازم ✅تخم مرغ:۱عدد ✅شکر:۳ق غ ✅وانیل:نوک ق چ ✅شیر:یک لیوان سر خالی ✅روغن:۳ق غ ✅ارد:۱ونیم لیوان ✅بکینگ پودر:۱و نیم ق چ . 📌تخم مرغ رو با شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا کرم رنگ شه بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و کمی دیگه هم میزنیم تا مخلوط شه بعد ارد و بکینگ پودر رو داخلش الک میکنیم و خوب مخلوطش میکنیم 📌⚠️نکته ی مهم :ده دقیفه صبر میکنیم تا بکینگ پودر فعال شه بعد درستش میکنیم 📌⚠️یه تابه نچسب رو میذاریم روی شعله کم گاز و میذاریم حسابی داغ شه بعد یک ملاقه از مواد برمیداریم و میریزیم داخل تابه و تا زمانی که تمام سطح رویی پنکیک حباب نزده بهش دست نمیزنیم وقتی تمام سطح رویی پنکیک حباب زد برمیگردونیم تا طرف دیگه ش هم پخته شه ‼️در اخر میتونید با عسل شکلات صبحانه موز بستنی و سس شکلاا و میوه میل کنید و لذتش رو ببرید