فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ
خیلی خیلی خوشمزه است
و مناسب مهمونی ها و تولدها
🍗ران یا سینه مرغ یک عدد بزرگ
🧅پیاز یک عدد کوچک
🧄یک تا دو حبه
🌶️فلفل دلمه کمی
🌮قارچ 3تا 4عدد متوسط
🍋آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🥦جعفری یک مشت
🥬پیازچه 3تا 4عدد
🥒خیار شور 2تا 3عدد کوچک
🫑فلفل دلمه نگینی خرد شده یک قاشق غذاخور
🥡ماست شیرین یک تا دو قاشق غذاخوری
🥡سس مایونز یک تا دو قاشق
🍶سس خردل یک قاشق غذاخوری دلخواه
🧂نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
👈مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و سیر و زردچوبه بزارید بپزه و ریش ریش کنید
👈یه ربع آخر میتونید کمی سرکه سفید و پودر پاپریکا اضافه کنید تا بوی مرغ از بین بره
👈وقتی ساندویچ آماده شد داخل یخچال 2تا3ساعت بمونه بهتره
👈وقتی آماده شد داخل نون با کاهو و خیار و گوجه بریزید و نوش جان کنید
مواد لازم:
گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
به: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
آلوبخارا: ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم.
به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم.
رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد.
داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم.
نکات:
به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید.
به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید.
هر چه مقدار آب این غذا در انتهای پخت کمتر باشد این غذا خوشمزه تر میشه.