eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه ای)🍫مواد لازم👇🏻 🍪بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۴۰ عدد (بسته به اندازه ی بیسکوییت هاتون ممکنه این عدد کم یا زیاد تر بشه) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥛شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه ‌ 💠قابلمه رو چرب کنید، کفش کاغذ شیرینی پزی بندازین، دربش رو بذارین و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین بپزه. این کیک زیاد پف نمیکنه. ‌ 💠میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتین مثل گاناش شکلاتی و چیپس شکلات تزیین کنید. ‌ 🍫گاناش (گنش) شکلاتی: ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین چون فقط باید گرم بشه که شکلات رو داخلش حل کنه و بعد با ۸۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. ‌ هرچی بیشتر بمونه و خنک بشه، سفت تر میشه، بعد از حدود ۱۰ دقیقه میتونید روی کیک بریزین، اگر بیشتر بمونه (حدود نیم ساعت) و همدمای محیط بشه ، مثل خامه ی فرم گرفته حالت کرمی به خودش میگیره و میتونین روی کیک بمالید😋😋
❖ و "پاییز"...🍂 این زیبای "دوست داشتنی" با کوله باری از "خاطرات" چمدانی پر از "بغض و دلتنگی"... و دستانی مملو از "احساسِ بارانی" آرام و سر به زیر از راه رسید.... پیشاپیش پاییزتون مبارک🌼🍂
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
آشپزی ایرانی🍔
#کرپ_صبحانه طرز تهیه پست بعدی کانال👇
سه تا تخم مرغ با سی گرم شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد. 30 گرم کره ذوب و خنک شده را به آن اضافه کنیدسپس به تناوب یک و یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه آرد سفید به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.آرد را از قبل الک کنید. اگر مواد صاف و یکدست نبود حتما از صافی رد کنید.کف تابه نچسبی را روغن اسپری کرده و اجازه دهید تا گرم شود.از مواد به اندازه مورد نیاز برداشته و داخل تابه بریزید.مواد زیاد نریزید کرپ باید نازک باشه.سپس تابه را بچرخانید تا مواد در همه جای تابه پخش شود.زمانی که احساس کردید کرپ پخته شده یعنی براقی روی آن از بین رفت آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. -چرب کردن کف تابه همان بار اول کافی است.اینم برای اینکه مطمئن بشید به تابه نمی چسبه وگرنه نیازی هم نیست. -همین دستور کرپ بدون شکر برای مصارف غذایی میتونید استفاده کنید. -این کرپ مناسب صبحانه و عصرانه میتوانید با انواع شکلات ها و مغز ها سیروپها و میوه ها تزیین کرده و نوش جان کنید.
آشپزی ایرانی🍔
کوفته نخودچی
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد آرد نخودچی 50 گرم (یک سوم لیوان) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم رب گوجه 1 ق غ شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه ) بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .