eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
1.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام😊✋ صبح زمستانی تون زیبا و پر انرژی ☕️❄️ ❄️به پنجشنبه خوش آمدید ❄️سلام به خداى مهربون ❄️سلام به صبح ❄️سلام به زندگى ❄️سلام به مهربانى ❄️سلام بر عشق ❄️سلام به تمام خوبان خدا ❄️روزتون پر از معجزه الهى •••🌹❄️JOiN👇🏻 ‌‌❤️
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید
🍛 😋 🔸یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد می کنیم و دو دقیقه تفت میدیم،میگوهای پاک شده رو‌اضافه می کنیم و ادویه جنوبی و پودر سیر و نمک رو اضافه می کنیم و تفت میدیم و درب تابه رو‌میذاریم تا آب پیاز کاملا خشک بشه،یه قاشق رب اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و با حرارت کم میذاریم تا بپزه،در آخر سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ می کنیم و بهش اضافه می کنیم و با نون یا برنج سرو می کنیم
رسپی زیادی برای پخت خورشت بامیه هست. برای لزج نشدن بامیه ها داخل خورشت، قسمت دم بامیه رو از ته نبرید، و اینکه زیاد داخل روغن تفت ندید که به حالت چروک و سفت میشه. برای چاشنی هم از تمرهندی ، یا آبلیمو و آبغوره میشه استفاده کرد ، من غوره رو جایگزین کردم. برای خوشمزه تر شدن و اینکه خورشت خیلی آبکی نباشه ، پوره گوجه اضافه کنید. ابتدا دو تا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت میدیم ، یک قاشق چایخوری سیر رنده شده اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم ،250گرم گوشت تکه ایی به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت میدیم. حالا یک قاشق رب گوجه+4عدد گوجه رنده شده اضافه و حدود 15 دقیقه تفت میدیم دو لیوان آب جوش به همراه یک تکه دارچین اضافه کرده و زمان میدیم تا گوشت بپزه بامیه ها و غوره ها رو داخل کمی روغن حدود 5تا7 دقیقه تفت میدیم (میتونید کمی گوجه گیلاسی هم اضافه کنید) بعد پخت گوشت نمکش رو اندازه میکنیم، و20 دقیقه آخر مقداری زعفرون آبشده به همراه بامیه و غوره به خورشت اضافه میکنیم در نهایت یه خورشت بامیه فوق العاده خوش طعم و جاافتاده دارید. 💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🍲 😋 طرز تهیه 🔸بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته. 🔸اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
کیمچی مواد لازم: ۴ عدد کاهو چینی متوسط ۸،۹ تا دونه پیازچه کامل یک ترب کره ای ۲ عدد هویج بزرگ ۱ کیسه نمک بزرگ ۲پیمانه فلفل کره ای ۱/۲ پیمانه سس ماهی مواد لازم برای پوره: نصف پیمانه سیر نصف یک پیاز سفید بزرگ ۲ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه مواد لازم برای مایع سس کیمچی: ۲پیمانه آب ۲ق غ آرد گلوتینوس ۲ ق غ شکر قهوه ای ‌ 💖💖
آشپزی ایرانی🍔
کیمچی مواد لازم: ۴ عدد کاهو چینی متوسط ۸،۹ تا دونه پیازچه کامل یک ترب کره ای ۲ عدد هویج بزرگ
خب اول کاهو هارو 4 قاچ میکنین و زیر اب سرد میگیرن در‌ حدی که اشغال های ظاهری شسته بشه بعد هر تیکه کاهو رو برمیدارین و بین هر ورق کاهو نمک میریزید و همه رو‌کنار هم توی یک تشت بذارید به مدت 2 ساعت و هر نیم ساعت کاهو هارو جا به جا کنین تا تمامشون نرم بشن و کف تشت اب جمع بشه. 🥬 بعد یک تشت رو پر از اب سرد کنید و کاهو هارو خوب توی ای سرد بشورید تا نمک ها پاک بشن، اگر کاهوتون خیلی شور بود یه 15 الی 30 دقیقه ای بذارید توی اب بمونه و بعد ابکش کنید و بذارید خوب ابشون گرفته بشه. در حین اینکه اب ‌کاهو ها گرفته میشه، 🥬 آب و آرد گلوتینوس رو روی شعله بذارید تا یه قل کوچیک بزنه، بعد شکر رو اضافه کنید و حدود 10‌دقیقه اجازه بدین اروم بپزه تا کمی قوام پیدا کنه و بعد میذارید به دمای محیط برسه. برای پوره هم سیر و زنجبیل و پیاز رو بریزید داخل غذا ساز و پوره شون کنید. 🧅🧄 خب حالا پوره ای که درست کردیم رو با مایع سس که ارد و اب و شکر بود قاطی میکنیم و 2 پیمانه پودر فلفل کره ای و 1/2 پیمانه سس ماهی رو اضافه میکنیم و هم‌میزنیم، یک حالت خمیری میگیره ترب و هویج و پیازچه رو خلالی خرد میکنیم و به خمیر بالا اضافه میکنیم. 🥕در اخر کاهو هایی که ابشون خوب گرفته شده رو لا به لای هر پر کاهو از این خمیر کیمچی میزنید و میپیچید کاهو رو و میذارید توی یک ظرف در بسته. شما دستکش یبار مصرف دستتون کنید اگر نکنین دستتون میسوزه 🖐🏻 کیمچی رو‌میتونین همون موقع سرو‌کنید یا اجازه بدین مدتی بمونه. من خودم کیمچی تازه رو بیشتر دوست دارم تا تخمیر شده 🤗 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
‌ 🍥تاتلی (دسر) تلی بابا🍥 مواد لازم: 100 گرم کره 1 استکان روغن مایع 1 استکان ماست 1 استکان شکر 1 عدد تخم مرغ نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی آرد به مقداری که به دست نچسبد مواد داخل تاتلی: 1 کاسه تل کادایف خرد شده 2 قاشق غذاخوری پودر پسته مواد لازم شربت: 3 لیوان شکر 5/2 لیوان آب نصف یک لیمو طرزتهیه: برای تهیه خمیر همه مواد به جز خمیر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید. از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق پودر پسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی ها از فر روی آنها شربت خنک را بریزید. من روی شیرینی پودر پسته ریختم شما دوست داشته باشید می توانید به جای آن پودر نارگیل بریزید. ‌ 💖💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
سالاد هویج شرقی کشورهای خاور دور از این سالادهای رشته‌ای رنگی جذاب زیاد دارن... این یکی از خوشمزه‌هاست... لازم نیست حتما از مغز بادوم هندی استفاده کنید، انواع تخمه کدو ، آفتابگردون ، گردو ، بادام زمینی و این مغزهای بو داده‌ای که تو بسته‌های کوچیک جلوی فروشگاهها میفروشن عالیه و به همون اندازه مقوی! به جای سویا سس هم میتونین از ترکیب کمی نمک و یکی دو قاشق آب معمولی تو ترکیب سس استفاده کنین!توجه کنین که سویا سس خودش شوره و نمک اضافی برای سالاد لازم نیست! هویج 5 تا 6 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد پیازچه 1 دسته کوچک گشنیز 1 دسته کوچک لیموترش 2 تا 3 قاشق سوپخوری سیر له شده 1 حبه شکر یا عسل 2 قاشق چایخوری سویا سس 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن کنجد یا روغن سالاد 4 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز به مقدار لازم دانه آجیل دلخواه 3 قاشق سوپخوری کنجد بو داده 1 قاشق سوپخوری هویج ها رو پوست بگیرید و به صورت رشته خرد یا رنده کنید.فلفل دلمه‌ای، پیازچه و گشنیز را خرد کنید و به همراه هویج داخل ظرفی بریزید. لیموترش، سیر، سویا سس، شکر، روغن، پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سس را به کاسه سبزیجات اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.مغزهای دلخواه خرد شده و کنجد را روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
آلو مسما سینه یا ران مرغ۴ تکه قیسی۱۰ عدد آلو سیاه۱۰ عدد شکر۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری پیاز۳ عدد متوسط نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی روغن و زردچوبهبه اندازه کافی طرز تهیه: ابتدا روی قطعات مرغ کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم سپس داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم سرخ شوند،پس از اینکه دو طرف مرغ ها طلایی شد، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آلوها و قیسی ها را به مدت 15 دقیقه در آب می خیسانیم تا کمی نرم شوند. حالا پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.. در این مرحله پیازها را به همراه کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا سبک شوند. پس از سبک شدن پیازها مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. حالا قیسی و آلو سیاه را آبکشی می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم، حدود 5 دقیقه آلو و قیسی را تفت می دهیم سپس وسط قابلمه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه دو دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، مرغ های سرخ شده را به همراه شکر، فلفل سیاه و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش روغن بیندازد. حدود 40 دقیقه زمان نیاز است تا خورش آماده سرو شود.
لوبیا_سبز گوشت 400 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 ق غ نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم گردلیمو یا آبلیمو به مقدار لازم سیبزمینی هم بدلخواه ابتدا پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها رو رنده کرده و اضافه میکنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم.تفت دادن رو ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی رو اضافه می کنیم. گوشت رو هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب جوش رو به قابلمه اضافه می کنیم و درش رو می بندیم. حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد.پس از 1 ساعت که گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی رو با کمی روغن تفت میدهیم و به خورشت اضافه میکنیم. لوبیا سبز تمیز و شسته شده رو به صورت تکه های 1 الی 2 سانتی برش می زنیم 15دقیقه بخارپز میکنیم سپس لوبیاسبز ها رو با مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا فقط کمی سرخ شوند.وقتی گوشت خورش کاملا پخت نمک، لوبیا سبز و گوجه های خرد شده رو به خورشت اضافه می کنیم در قابلمه رو میزاریم تا خورشت کاملاً جا بیفته و روغن بندازه (40 دقیقه کافیه). آخرای پخت گردلیمو رو هم اضافه می کنیم. سپس به همراه برنج سرو میکنیم😋 میتونید مقدار گوشت و لوبیای خورش رو کم و زیاد کنید. استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ایه اضافه کردن 2-3 عدد لیمو عمانی طعم بهتری به خورش لوبیا میدهدمیتونید بجای گوجه از هویج استفاده کنید
🍝 مواد لازم پاستای آبکش شده پوره گوجه فرنگی ورب گوجه پیاز و سیر رنده شده زیتون و روغن زیتون ادویه (نمک فلفل زردچوبه آویشن پاپریکا) فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر پیتزا دستور تهیه ● ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو با کمی روغن ‌زیتون تفت میدیم، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم. بعد پوره گوجه، رب گوجه و ادویه ها رو اضافه میکنیم و میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه. ● سس که به غلظت دلخواه رسید پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و با شعله خیلی کم میذاریم پنج دقیقه بمونه. پاستا رو به ظرف مورد نظرمون اضافه میکنیم روش پنیر پیتزا میریزیم و با ذرت و زیتون تزیینش میکنیم و میذاریم تو فر تا پنیر آب بشه. 😋