eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای خوبم😍 وقتی میشه یه سس اسون راحت تو خونه تهیه کرد چرا اماده از بیرون میخرید😍 ✅مواد لازم 🖊🖊 خیارشور ۲ عددکوچک سیر یک حبه قابل تعویض با پودر سیر پیاز یک عدد کوچک ماست چکیده یا خامه ترش ۳ ق غ سس کچاپ دو ق غ سس خردل دو ق غ سس مایونز نصف لیوان که میشه ۳ ق غ سرکه دو ق غ ادویه ها شمامل پودر جعفری یا اویشن یک ق م ادویه کاری نصف ق م پاپریکا یک ق م پودر سیر نصف ق م نمک به دلخواه اگه میخواهید سالم رژیمی باشه بجای سس مایونز ،۳ ق غ روغن زیتون بریزید ،من سس مایونز زدم که عامه پسند باشه .
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 جو پرک: ۱۰۰ گرم هویج: ۳ عدد سینه مرغ: ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای: یک عدد جعفری: ۱۵۰ گرم شیر : یک لیتر آب مرغ: ۳ لیوان نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم سیر: ۲ حبه اول سینه های مرغ رو با فلفل و پیاز و زردچوبه و سیر بزارین تا بپزه و بعد ریش ریش کنید،
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2 ق ماست کم چرب،1 ق سس گوجه یا رب گوجه فرنگی، ترجیحا 1 ق سس فلفل دلمه ای،یک چهارم روغن مایع، ترجیحا روغن زیتون باشه بهتره یک چهارم پ سرکه سفید یا بجاش آبلیو هم میتونید بریزید ادویه های دلخواه مثل پودر گشنیز، پاپریکا،فلفل سیاه ، مقداری نمک،و کمی هم زنجبیل و سیره رنده کنید و داحلش بریزید همه مواد رو باهم ترکیب و تیکه های ران مرغ رو بهش آغشته کنید تا مزه دار بشه بهتره ظرفتون فلزی نباشه روشو بپوشونید و حداقل 3-4 ساعتی بزارید تو یخچال تا مزه دار بشه هرچی بیشتر بمونه بهتره خب چند تا سیب زمینی کوچیک داریم که باید حلقه حلقه کنید پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و کمی هم نمک رو هم بهش اضافه کنید 2-3 قاشق اضافه موادی رو که برا مزه دار کردن درست کردید رو هم توش بریزید همه رو خوب باهم ترکیب کنید اونارو کف تابه بریزید و صاف کنید و بعد تیکه های ران مرغ رو روش بچینید روشو با فویل بپووشنید و بزارید تو فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردید یه ساعتی بزارید بپزه تو مایکروفر 180درجه یک ساعت البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه
( بدون نیاز به خمیر مایه و فر) ‌ ✍مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه ۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده ۱۰ گرم بیکینگ پودر ‌ 🥣‌طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم . سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم. با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
. گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط) پیاز متوسط ۱عدد تخم مرغ ۱عدد سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه یک قاشق چایخوری نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم . سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. . ☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 ســلام صبحتون زیبـا 🌸 🌾امروزتان به نیکی و 🌸پراز عطر دعا 🌾روزتان را به شکرانه 🌸هرآنچه خدا داده آغاز کنید 🌾الهی 🌸حال دلتون خوب 🌾لحظه های عمرتون شیرین 🌸کارتون پررونق و سایه 🌾زندگیتون خوشبختی باشه
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرماييد اينم سالاد سبز☘️ سعي كردم همه چي رو بگم هيچ كدوم از اين سبزيجات و موادي كه استفاد كردم قانون قطعي نداره مي شه تغيیر داد و كم زياد كرد فقط تخم گشنيز و سركه بالزاميك به نظرم نبايد اصلا تغيير كنه ☺️
.🥖🥯🥨🥐 آرد 1 کیلوگرم شیر ولرم 2 پ تخم مرغ 2 عدد شکر 5 ق غ نمک 1 ق م خمیر مایه 1 ق غ کره 100 گرم ( دمای محیط ) عسل 1 ق م کره 1 ق غ برای مالیدن رویش 🥣طرزتهیه : در ظرف مورد شیر ، تخم مرغ ، شکر ، نمک ، عسل ، کره با دست مخلوط کنید تا شکرش آب شود ، وبعد آرد و خمیر مایه را اضاف کنید وخمیر را با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکم چسبناک به دست اید ، روی خمیر را با پارچه ببندید 1 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود ، از خمیر به اندازه ی بزرگیه گردو برداشته کمی آرد بپاشید و کمی با وردنه بازکنید ، و هم از سمت راست و هم چپ خمیر را داخل تا بزنید و باز کمی با وردنه باز کنید و الان میتونید داخل آن را شکلات یا هم ساده میتونید بذارید دست خودتونه ، خمیر را به دلخاه میتونید شکل بدید و در سینی فر بگذارید و حالا باز هم 30 الی 40 دقیقه رویش پارچه بکشید و بگذارید تا استراحت کند و بعد نان هارا فر را که از قبل گرم کرده ایم با دمای 175 الی 185 بگذارید و تا زمانی که خوب پخته و طلایی شود بپزید از فر که بیرون در اوردید بلافاصله کره را رویش بمالید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦