eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_سوخاری کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاپس‌کیک شکلاتی . موادلازم: کیک شکلاتی ۳بسته خامه صبحانه ۱ عدد شکلات ۳بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات ۳یا ۴ بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_مخلوط کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
عزیزان ترشی مخلوط هر کسی به روشی درست میکنه گل کلم یک عدد متوسط هویج نیم کیلو کرفس با ساقه یک عدد متوسط سیر دو بوته فلفل سبز تند ۲۵۰ گرم خیار یک کیلو خیار چنبر نیم کیلو خیار چنبر اختیاریه سبزی معطر نیم کیلو شامل جعفری،ریحان،نعنا،ترخون،شوید ،برگهای کرفس من گشنیژ نمیزنم منطقه هویج رو نمیپزیم خام میریزیم آگه میخواید ترشی خوشمزه وبدونه کپک زدگی داشته باشید باید نکات رو رعایت کنید نباید برای درست کردن ترشی ومربا عجله داشته باشید بگید زود جمع وجور کنیم وتموم بشیم مقدار گل کلم از همشون بیشتر باشه دوست دارید فلفل دلمه ای رنگی هم بریزید همه مواد رو خرد میکنید جز فلفل این رو بگم من وقتی مواد رو خرد میکنم من خیار و هرچه رو درسته میریزیم همه مواد رو حدود چند ساعتی تو آب ونمک میزارم بعد از طی این مدت آبکش میکنم یک آب سرد میکشم روش، وکنار میزارم تا آبش کاملا بره ، همه رو تو کاسه بزرگ میریزیم ومخلوط میکنم نمک رو اضافه میکنم ومیریزیم تو دبه یا شیشه هر کدوم رو که خواستید کمی تخم گشنيزوکلپر هم مابینش بریزید سرکه رو روش بریزید وبزارید جای خنک و دور از آفتاب عزیزان آگه دوست ندارید تو آب ونمک بزارید فقط بشورید به این نکته توجه کنید حتمااا موادتون خشک باشن وگرنه کپک میزنه یا رنگ موادتون سفید میشه از سرکه سفید انگور استفاده کردم اگه از سرکه قرمزاستفاده کنید تنده کمی آب جوش بهش اضافه کنید بارها گفتم از نمک ید دار استفاده نکنید سیر تون سبز رنگ میشه از نمک دریایی دونه درشت استفاده کنید آب ونمک باعث میشه گل کلم وسیر و موسیر سفید بمونه ترشی تا چند روز نزارید بهش هوا بخوره درش کیپ باشه بعد از دوسه روز نمکشو بچشید کم نمک بود نمک بزنید ترشی کم نمک رنگ موادش بخصوص سبزی میپره نور خورشید بهش نزنه ترجیحا جای تاریک باشه @ashpazy_irani
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زرافه کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
امیدوارم در روز عید قربان غمهایتان قربانی شادیهایتان گردد .. پیشاپیش عید سعید قربان مبارکباد❤️❤️❤️
#تزئین_میز_پذیرایی رولت گوشت سالاد سیب زمینی دلمه برگ مو کشک بادمجون آش دوغ ته چین زرشک پلو با مرغ کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#غذای_فوری #واویشگا یه غذای شمالی که هم میشه با نون سرو کرد هم با برنج، پیاز داغ درست کردم بعد گوشت چرخکرده رو تفت دادم در آخر گوجه ریختم تا آب بندازه، روش یا کنارش سیب زمینی هم گذاشتم، من برا خوشمزه شدنش زعفران و زرشک هم اضافه میکنم برا #بورانی_لبو، لبوی خوب پخته شده رو رنده ریز کردم و با ماست خامه ای مخلوط کردم، نمک و فلفل و پودر سیر یا سیر رنده شده زدم ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#کرم_پسته_عسلی شیر : 1 لیوان و نیم، پودر پسته: نصف لیوان، نشاسته ذرت: 1ق غ، شیر عسلی: یک ق غ ، پودر ژلاتین: 1 ق غ، زرده تخم مرغ: 1 عدد ، وانیل : مقداری ، شکر: 1 ق غ ابتدا زرده تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه. یک ق آب سرد روی ژلاتین میریزیم ده دقیقه بهش زمان میدیم و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین حل بشه. نشاسته رو روی شیر سرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، کمی بعد زرده تخم مرغ و شیر عسلی و ژلاتین حل شده و پودر پسته رو توش میریزیم و اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه ولی اصلا نجوشه. توی قالب سیلیکونی میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب ببنده. ★به راحتی از قالب برمیگرده و احتیاجی به آب جوش نداره. ★هرچه مقدار پسته بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.
#کرم_کافی_میکس_پنیری #دسر دولیوان شیر سه چهارم لیوان شکر سه عدد کافی میکس اماده تک نفره یک قاشق غذاخوری نسکافه 200گرم پنیر ماسکارپونه 200گرم خامه 3ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اول پودر ژلاتین رو با حدود نصف لیوان اب سرد بن ماری میکنیم بعد شکر و شیر رو.مخلوط کرده میزاریم رو.گاز تا شکر حل شه بعد کافی میکس و نسکافه رو اضافه میکنیم تا حل شه وقتی حل شد پودرژلاتین که بن ماری کردیم رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد پنیر و خامه رو با هم زن میزنیم ومخلوظ شیررو بهش اضافه و هم میزنیم تا یک دست شه کمی ته قالب میریزیم تا نیم بند شه یه کیک شکلاتی که از قبل درست کردیم به هر اندازه ای که میخوایم داخل دسرموم بزاریم میبریم و میزاریم روش بعد بقیه مواد کرم که نیم بند شده رو میریزیم میزاریم یخچال کمی خودش بگیره بعد بقیه مواد میریزیم وقتی کامل گرفت برش میگردونیم توظرف کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#خورش_سیب_آلبالو موادلازم: گوشت خورشی. ۴۰۰گرم آلبالو ۵۰۰ گرم سیب سبز یا زرد ۲عدد پیاز ۱عدد زعفران ۳ق غ نمک و. فلفل به میزان لازم روغن ۴ق غ زرد چوبه ۱/۳ ق چ طرز تهیه: .۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید. ۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. ۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید. ۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود. ۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید. ۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید. 🍎🍎🍒🍎🍒🍎🍒🍏🍎🍒🍏 @ashpazy_irani
#فلافل یک پیمانه نخود رو از یه شب قبل خیس کردم دوسه بار ابشو عوض کردم وبا پک عدد پیاز ودو حبه سیر دوبار چرخ کردم ونمک و زردچوبه و فلفل و پودر زیره و پودر تخم گشنیز و کمی پودر زنجبیل و سه قاشق ارد نخودچی و یک قاشق کنجد و یک قاشق ارد سوخاری ویک قاشق رب و نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر و۴ قاشق آب مخلوط کردم و خوب ورز دادم و یک عدد تخم مرغ اضافه کردم که اصل دستور فلافل تخم مرغ نداره ولی من ترسیدم فلافل هام وا بره ومواد رو یک ساعت تو یخچال استراحت دادم چون من وسیله مخصوصشو نداشتم با دستم شکل دادم وتو قابلمه کوچیک وگود با روغن سرخ کردم (حرارت نباید کم باشه چون فلافل ترک میخوره و نباید زیاد باشه چون مغز پخت نمیشه 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 @ashpazy_irani