#دسر_آب_هویج_بستنی🥕🍦دسری ساده و خوشمزه برای عاشقان آب هویج بستنی😋
دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان بستنی سنتی را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا مخلوط شود ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده سپس در قالب می ریزیم وحدوداً ۵تا۶ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه 💁♀
🎀 🌸 🎀
💡ایده بگیرید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بادمجون_شکم_پر👩🍳
💚بادمجون ک نیم ساعت تو اب نمک میخوابونیم
💚گوشت چرخی ۴۰۰گرم
💚پیاز ۱عدد
💚فلفل دلمه
💚نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر
🍒سس گوجه :
🍅رب گوجه ۲قاشق
🍅نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه
🍅اب جوش ۱استکان
🌮🍆
.
.
.
✅کتلت😋
برای این کتلت ها من سه تا سیب زمینی متوسط خام و یک پیاز کوچک رو رنده ریز کردم. بعد آبشونو با هم گرفتم. حدود دویست گرم گوشت چرخکرده ریختم. البته بیشتر هم باشه خوشمزه تر میشه، ولی من همین قدر میزنم خیلی دوست داریم.
یک تخم مرغ کوچیک هم زدم(خیلی ها نمیزنن اما بنظرم یه دونه باشه بهتره)
کمی زعفرون دم کرده هم زدم که خیلی خوشرنگش کرده .
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و کمی نعنا خشک هم ریختم. کاملا مخلوط کردم و با دست ورز دادم، یک ربع توی یخچال گذاشتم تا خودشو بگیره، بعد با دست نازک شکل دادم و توی روغنی که داغ شده بود سرخ کردم. موقع سرخ شدن شعله رو کم کردم.
و کار دیگه ای که باعث شد دو طرفش خوب سرخ بشه، این بود که وقتی یه طرفش کمی سرخ شد و خودشو گرفت برگردوندم تا هر دو طرف باهم سرخ بشه. نذاشتم یه طرفش کامل سرخ بشه. اینطوری دوطرفش خوش قیافه تر شده بود و خیلی ترد و عالی.
👈من قبلا آرد نخودچی هم تو مایه کتلت میریختم. اما این بار نزدم بنظرم طعمش بهتر بود.
ولی اگه برا شما مایه اش زیاد شل بود، یه کمی بریزید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
سالاد پاستا امریکایی
مواد لازم:
2 تا 3 لیوان پاستا پخته
3/4 لیوان خیار شور خرد شده
2/3 لیوان پنیر چدار خرد شده(نگینی)
3 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شوید تازه
مواد سس:
2/3 لیوان مایونز(طبق ذائقه تون میتونید کمتر کنید)
1/3 خامه ترش(اختیاری)
2 تا 3 قاشق آب لیمو
پودر فلفل تند(چیلی)
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا پاستا ها رو طبق دستور العمل بسته بندی پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود،میتوانید یک قاشق روغن زیتون بزنید تا پاستا به هم نچسبند سپس تمام مواد سس را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید در ظرف سرو، مواد سالاد: پاستا،پنیر،پیاز،خیارشور، شوید و در آخر سس را ریخته و به آرامی هم بزنید و برای یک ساعت سالاد را در یخچال بگذارید و سپس با شوید تازه تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
ماکارونی_با_قلقلی وقارچ
اول از همه ماکارونی رو آبکش کردم گذاشتم کنار.
حالا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده وآبگرفته ونمک و پودر فلفل سیاه و کمی آویشن وکمی زردچوبه مخلوط کرده .ورز دادم در اندازه دلخواه قلقلی درست کردم .حالا داخل تابه یه پیاز رو ریز خورد کردم با روغن تفت دادم یه حبه سیر رنده شده هم بهش اضافه کردم.زردچوبه هم زدم.گوشت قلقلی ها رو اضافه کردم و تفت دادم.وقتی رنگشون عوض شد،مقداری قارچ خورد شده ریختم . رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم تفت دادم یک فنجان اب هم ریختم چند جوش که زد و آبش کشیده شد ماکارونی آبکش شده رو روی اونها ریختم و یه کوچولو مخلوط کردم و با حرارت کم ۱۰دقیقه دم انداختم.
پودر آویشن تاثیر خییییلی زیادی در خوشمزگی انواع ماکارونی(و همینطور پیتزا) داره ازش غافل نشین.
میت بال همون گوشت قلقلی خودمون میشه.
قطر ماکارونی ۲/۸بود.زر و تک و مک تولید میکنن.
میخواین گوشت قلقلی ها از هم باز نشن و له نشن:حتما اب پیاز رو بگیرید بعد بریزید داخل گوشت و اینکه موقع تفت دادن قلقلی ها اصلا از قاشق استفاده نکنید بلکه دسته تابه رو بگیرید و مثل گهواره تکون بدین تا تمام قسمتهای گوشتها تفت بخوره (برای هر غذایی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
مربا_انجير
شكر 700 گرم
انجير 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود
كف ماهيتابه يك لايه شكر ريخته بعد انجيرهارو ميچينيم ب ترتيب دوباره يك لايه شكر و دوباره انجير چيده در ماهيتابه رو گزاشته دو ساعت استراحت ميدهيم تا انجيرها اب بندازن بعد روي اجاق شعله پخش كن گزاشته و زير اجاق را روشن كرده با حرارت ملايم ميزاريم تا مربا ب جوش بياد حدود نيم ساعت جوشانده
پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر ليمو راهم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید
پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنيد
بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود
اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده میکنید هفتصد گرم شکر کافیست اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند میتوانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
#مافین_ژامبون
#فینگرفود
موادلازم
1 - ژامبون (گوشت) 150 گرم
2 - کره 80 گرم
3 - آرد 300 گرم
4 - بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
5 - پنیر پیتزا 200 گرم
6 - تخم مرغ 2 عدد
7 - شیر 1 پیمانه
8 - نمک 1 قاشق مربا خوری
9 - فلفل 1 قاشق مربا خوری
شرح و مراحل پخت
در ابتدا مواد خشک که شامل (آرد،بیکینگ پودر،نمک و فلفل)می باشد را با هم مخلوط کرده ودر ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را با هم هم زده وبه مواد خشک اضافه کرده سپس ژ امبون خردشده و پنیر را اضافه کرده ودر قالبهای مافین ریخته ودرفر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۵دقیقه قرار داده تا طلایی شوند.
.
.
.