5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ ویژه
😍مواد لازم:
سینه ی مرغ
گوجه
پنیر چدار
😍مواد سس:
روغن زیتون
نمک
فلفل
سبزی خشک
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه.
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_بادمجان
#کلیپ_ویدیو
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرما پنیر خونگی با قرص😋شما با چی درست میکنید؟؟
مواد لازم:
شیر دو لیتر
نصف قرص پنیر (عطاریا دارن)
نمک یک قاشق چایی خوری
آب چهار قاشق غذاخوری
.
.
طرز تهیه:
مرحله اول
شیر اگر محلی هست بجوشونید بعد بزارید ولرم شه که دستو نسوزونه
.
مرحله دوم
آب، نمک و قرص پنیر رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدین تا قرص در آب حل بشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩
مناسب خامه کشی یا عصرانه
مواد اولیه:
تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰گرم
آب ولرم ۴۰گرم
آرد۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄
سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰
( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد )
( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد )
زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم😃
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبحتون عالی
💜دلتون شاد
🌸 عاقبت تون بخیر
🌸 زندگیتون بدون حسرت
💜 روزگارتون پر از معجزه
🌸 در لحظه لحظه ی
💜زندگیتون خدا کنارتون باشه
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکم پر😍
موادلازم:
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت گاو چرخ کرده
1عدد پیاز
½ قاشق غذاخوری نمک
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
برای تزیین:
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4عددفلفل سبز
برای سس:
2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده)
گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید.
بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوش جان❤
.
.
.
.
#بادمجان_شکم_پر
#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋