#کرم_کافی_میکس_پنیری #دسر
دولیوان شیر
سه چهارم لیوان شکر
سه عدد کافی میکس اماده تک نفره
یک قاشق غذاخوری نسکافه
200گرم پنیر ماسکارپونه
200گرم خامه
3ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
اول پودر ژلاتین رو با حدود نصف لیوان اب سرد بن ماری میکنیم بعد شکر و شیر رو.مخلوط کرده میزاریم رو.گاز تا شکر حل شه بعد کافی میکس و نسکافه رو اضافه میکنیم تا حل شه وقتی حل شد پودرژلاتین که بن ماری کردیم رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد پنیر و خامه رو با هم زن میزنیم ومخلوظ شیررو بهش اضافه و هم میزنیم تا یک دست شه کمی ته قالب میریزیم تا نیم بند شه یه کیک شکلاتی که از قبل درست کردیم به هر اندازه ای که میخوایم داخل دسرموم بزاریم میبریم و میزاریم روش بعد بقیه مواد کرم که نیم بند شده رو میریزیم میزاریم یخچال کمی خودش بگیره بعد بقیه مواد میریزیم وقتی کامل گرفت برش میگردونیم توظرف
کانال آشپزی ایرانی
@ashpazy_irani
#خورش_سیب_آلبالو
موادلازم:
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم
آلبالو ۵۰۰ گرم
سیب سبز یا زرد ۲عدد
پیاز ۱عدد
زعفران ۳ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن ۴ق غ
زرد چوبه ۱/۳ ق چ
طرز تهیه:
.۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید.
🍎🍎🍒🍎🍒🍎🍒🍏🍎🍒🍏
@ashpazy_irani
#فلافل
یک پیمانه نخود رو از یه شب قبل خیس کردم دوسه بار ابشو عوض کردم
وبا پک عدد پیاز ودو حبه سیر دوبار چرخ کردم ونمک و زردچوبه و فلفل و پودر زیره و پودر تخم گشنیز و کمی پودر زنجبیل و سه قاشق ارد نخودچی و یک قاشق کنجد و یک قاشق ارد سوخاری ویک قاشق رب و نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر و۴ قاشق آب مخلوط کردم و خوب ورز دادم و یک عدد تخم مرغ اضافه کردم که اصل دستور فلافل تخم مرغ نداره ولی من ترسیدم فلافل هام وا بره ومواد رو یک ساعت تو یخچال استراحت دادم
چون من وسیله مخصوصشو نداشتم با دستم شکل دادم وتو قابلمه کوچیک وگود با روغن سرخ کردم
(حرارت نباید کم باشه چون فلافل ترک میخوره و نباید زیاد باشه چون مغز پخت نمیشه
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
@ashpazy_irani
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هاتچاکلت فرانسوی
برای ۲ الی ۳ فنجان
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#زرشک
#فریزکردن_زرشک
#تجربه_آشپزی
٣تابسته زرشک داشتم، پاكشون كردم و شستمشون و گذاشتم خووووووب خشک بشن و ريختم داخل ظرف فريزريم و گذاشتم فريزر، اينجورى هروقت زرشک خواستم ديگه لازم نيست وقت بزارم پاكش كنم و بشورمش و بزارم خشک بشه و بعد آماده كنم؛ راحت به اندازه نيازم از ظرف برميدارم وبا يه كم آب ميزارمش روگاز تا يخ نباشه و بعدش شكر و زعفرون و يه كم کره بهش اضافه ميكنم و سرخش ميكنم، من تو اين دوسال همين روش رو انجام دادم و تاحالا نشده زرشک يخ بزنه و خراب بشه!!! فقط تو وقتم موقع آشپزى صرفه جويى ميشه😍
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_گیاهی
#برگر_سبزیجات
#فست_فود_رژیمی
اینم یه غذای عالی برای اونا که گوشت دوست
@ashpazy_irani 😋
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_چند_لایه_با_پنیر_خامه_ای 🍰
۲ ف کوکی، ۳ ف پنیر خامه ای، ۱/۲ ف شکر، ۱ ق.چ وانیل، ۱ تخم مرغ
@ashpazy_irani
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مرغ سوخاری با طعم سبزیجات و سیر🍗🍞
ㅤ
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
آرد گندم نرم ۲ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
پودر سوخاری یا خرده نان ۲ فنجان
روغن سرخ كردنی ۱ فنجان
نان باگت ۱ عدد
پنیر موزارلا (برش) 10 تا 12 برگ
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
سس روی باگت:
کره ۸۰ گرم
3 حبه سیر (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
روش تهیه:
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
گوشت سینه مرغ را به عرض 1 سانتیمتر بریده و در ارد ، تخم مرغ و پودر سوخاری به ترتیب می خوابانیم.سپس سرخ میکنیم.
باگت را به همان اندازه طول مرغ ها برش میدهیم و داخلش را خالی میکنیم.
پنیر موزارلا را دور مرغ ها میپیچیم و داخل باگت می گذاریم.
برلی تهیه سس روی باگت :
کره ، سیر و جعفری را داخل کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و روی باگت میریزیم.
کل باگت و مخلفاتش را با فویل آلومینیومی میپیچیم و برای پخت به مدت 20-25 دقیقه در فر در 175 ℃ قرار می دهیم.
@ashpazy_irani