eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام صبحتون بخیر😊 بر در خانه صبح تلنگری بزن تا بتابد بر تو آفتاب مهربانی چشم بگشا🌸🍂 بردشت ودمن در آغوش بکش شادی وامید را .. بخت و اقبالت بلند صبحتون بخیروپرازشادی☀️🌈🍁
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 - آگار-آگار ساده 14 گرم - 50 گرم کاپوچینو فوری - شکر 140 گرم - یک چهارم قاشق چایخوری نمک - 1300 میلی لیتر شیر کامل و پرچرب(معادل5و یک چهارم پیمانه) - 300 میلی لیتر خامه مایع -20گرم شکلات تیره -یک قاشق غذاخوری کرم لوتوس -3تا بیسکوییت لوتوس
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 1 عدد پیاز ریز رنده شده نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز خمیر پیتزا(یا خمیر یوفکا یا خمیر هزارلا) همه مواد را حداقل 5 دقیقه ورز می دهیم بادمجان ها رو تا جایی که میشه برش میزنیم و مثل ویدیو با کمی روغن تفت میدیم بادمجان ها رو کمی آرد پاشی میکنیم و با چسبوندن به هم باز میکنیم ابتدا بادمجان ها رو ردیفی میچینیم مثل ویدیو کوفته ها رو پهن میکنیم آنها را محکم بپیچید و به ضخامت ۲ انگشت برش دهید. : مایع سس و پودر فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه بدون اینکه بسوزد با حرارت ملایم بپزید. حداقل نیم ساعت با دمای 180 درجه بپزیم و ماست را با سیر اضافه کرده و با سس روغنی سرو کنیم و از غذا نوش جان کنید. .
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو سیب زمینی شکم پر😍😋 سیب زمینی آبپز ۶ عدد سوسیس رنده شده ۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک وادویه به میزان لازم اردسوخاری ۲ قاشق غذاخوری موادمیانی پیاز یک عددکوچک گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم نمک وادویه به میزان لازم ابتداسیب زمینی هارومیکوبیم بعدبهش سوسیس رنده شده،جعفری خردشده،نمک وادویه ،آردسوخاری،تخم مرغ رواضافه کرده موادروخوب باهم مخلوط میکنیم موادمیانی روهم درست میکنیم میزاریم تاکاملاسردبشه ازموادکوکو به اندازه دلخواه برمیداریم داخلشوازموادگوشتی پرمیکنیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم 👌نکته هابرای وانرفتن کوکو سیب زمینی حتما سیب زمینی ها روبکوبید ازآردسوخاری استفاده کنید سیب زمینی روبعدازکوبیدن بزاریدکاملاسردبشه .
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ ۱عدد برای هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری برای ۵ تکه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیی: ۱ کاسه گوجه خشک: ۱ کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و برای مهمانی ها و مراسم ها پر کاربرد . جای تن ماهی می تونید سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ مرغ داشته باشید . برای ۱۶ عدد کاناپ نون تست نصف بسته (من از مینی تست استفاده کردم) کنسرو تن ماهی ۱ عدد خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو ۱ ق غ شوید ۲ تا ۳ ق غ تن ماهی رو گذاشتم ۲۰ دقیقه بجوشه و بعد باز کردم و روغنش رو خارج کردم .با چنگال ریز ریز کردم . خیار شور رو ریز نگینی خرد کردم . همراه تن ماهی و سس و آب لیمو و شوید مخلوط کردم . روی نون تست ها کمی از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین کردم . من از مینی تست استفاده کردم می تونید از نون تست هم استفاده کتید و برش بدین و یا حتی قالب بزنین ‌. جای کنسرو تن ماهی می تونید از سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ نرغ و یا به نوعی سالاد مرغ داشته باشید . جای شوید از جعفری و یا پیازچه و یا سبزی دلخواهتون می تونید استفاده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍♥️ . مواد_لازم: قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونز آبلیمو پنیرپیتزا سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم ) قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن . داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه) ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید . مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید ،منم چشمی ریختم 😉😍 نوش جاان😘♥️ 💜
🍮 😋 ▫️آرد ۱ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️سرشیر ۱ لیوان ▫️آب ۲ لیوان ▫️گلاب ۱/۴ لیوان ▫️کره ۵۰ گرم ▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ ▫️هل به میزان لازم 🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه. آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم 💜
کیک_پرتقالی تخم مرغ سه عدد شیر نصف لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکرسه چهارم لیوان ماست سه قاشق غ خ پوست پرتقال رنده شده یک ق غ خ وانیل نصف ق چ خ بکینگپودر یک ق چ خ آرد دو لیوان و یک ق غ خ پرتقال سه عدد همه ی مواد به دمای محیط برسند. قالب رو کاغذ روغنی بذاید و با کره خوب چرب کنیدهم دیواره هم کاغذ رو،پرتقال خونی یا معمولی رو برش های نازک بزنید و کف قالب بچیند و بذارید داخل فریزر تامواد کیک آماده بشه. تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. شیر و ماست و روغن رو اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم تا یکدست بشه. آرد و بکینگپودر رو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یک دقیقه تو یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه. قالب رو‌از فریزر در بیارید و مواد رو داخلش بریزید و چند با بکوبید رو میز تا هوای اضافیش خارج بشه ،داخل فر که یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا بپزه(حدود ۴۰تا۵۰ دقیقه) 💜
ﭼﻘﺪﺭ ﺻﺒﺢ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ🍳 ﻧﻔﺲ ﻋﻤﯿﻖ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻭ ﺭﻭﺯﻡ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ🍅 ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﺮﺍﻧﻪ ﻫﺮﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍﯾﻢ ﺩﺍﺩﻩ🥒 ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﻢ🧀 سلام صبحتون بخیر