5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_روسی🧑🍳
نصف سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده که البته اصل این سالاد با ژامبون هست و من با مرغ جایگزین کردم.(۳ورق ژامبون)
خیار شور ۳ عدد
کنسرو سبزیجات نصف لیوان
سیبزمینی مکعبی خرد شده و آبپز شده ۳عدد متوسط
شوید تازه ساطوری شده ۳ق غذاخوری
سس مایونز ۳ق غذاخوری که من دو ق استفاده کردم شما اگر پر سس دوست دارید بیشتر بزنید.
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
#تزیین
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شلهخرمایی
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است
💜
#شیرینی_کره_ای
مواد لازم👇
آرد : به اندازه لازم
شکر یا پودر قند : یک لیوان
کره : 150 گرم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
طرز تهیه👇
ابتدا اجازه دهید کره در دمای اتاق بصورت مایع درآید.
سپس آن را با پودر قند خوب مخلوط میکنیم تا مواد ما کمی پفدار شود.
زردههای تخممرغ را به مواد بالا نیز اضافه میکنیم و سپس آنها را خوب مخلوط میکنیم.
در این مرحله آرد را به مواد بالا اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. حواستان باشد که آرد زیاد نشود چرا که باعث شکنندگی خمیر میشود.
بعد به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم برای این کار آن را درون یک نایلون فریزری در بسته درون یخچال میگذاریم.
بعد از گذشت 30 دقیقه خمیر را بیرون آورده و آن را به قطر میلی متر پهن میکنیم و روی آن قالب میزنیم. و یا از خمیر گلوله های ریز ریز در میاوریم تا به شکل گل کنار هم در آوریم.
سپس شیرینیهای آماده شده را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه و با دمای 150 درجه سانتی گراد میگذاریم. تا روی آنها طلایی شود.
نوش جان😋
بافت این شیرینی ترد و نرم است.
💜
#سالاد_امريكايي 🍲 😋
▫️سيب زميني آبپز 4 عدد
▫️هويچ آبپز 3 عدد
▫️خيار شور خرد شده 1 ليوان
▫️نخود فرنگي پخته شده 1 ليوان
▫️نمك،فلفل بميزان لازم
▫️سس مايونز نصف ليوان
▫️ماست نصف ليوان
🔸سيب زميني آبپز رو پوستشو گرفته نگيني خرد ميكنيم ميريزيم داخل ظرفي ب همين ترتيب هويچ رو هم خرد كرده همراه خيار شور خرد شده و نخود فرنگي همه رو باهم قاطي كرده نمك و فلفل،مايونز و ماست را اصافه كرده خوب قاطي كرده توي ظرف سرو كشيده به شكل دلخواه تزيين ميكنيم
خورشت الو اسفناج
مواد لازم برای ٤ تا ٦ نفر
اسفناج ٦٠٠ گرم
الوبخارا :٦ عدد
پیاز :یک عدد
شمبلیله خشک :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم
روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت :به مقدار کافی
طرز تهيه:
سبزي رو با روغن تفت بديد تا تغيير رنگ بده.
پياز رو نگيني خورد كنيد و وقتي از خامي درامد گوشت را اضافه كنيد و خوب سرخ كنيد.بعد زردچوبه و نمك و فلفل قرمز رو اضافه كرده و تفت دهيد سپس شنبليله خشك را اضافه كرده و تا زماني تفت دهيد كه بوي عطرش بلند شود بعد سبزي سرخ شده را ريخته و بهم بزنيد در نهايت اب جوش كتري را اضافه كرد و الوبخارا را در خورشت بياندازيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم گوشت بپزد
بگذاريد خورشت با حرارت ملايم جا بيافتد😋
نکات :
حتما اب جوش به خورش اضاف شود و انقدر اب همان ابتداي كار اضاف كنيد كه تا اخر كار نيازي به اضافه كردن اب نباشد اگر احيانا اب كم ريختيد و زمان پخت متوجه شديد به هيچ عنوان اب لوله اصاف نكنيد و بازهم از اب جوش استفاده كنيد چون روي طعم و مزه بسيار موثر است.
٢)خورشت بايد با حرارت كم پخته شود تا خوب جا افتاده شود.
💜
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یتیمچه بادمجان
بادمجان نیم کیلو
گوجه فرنگی نیم کیلو
سیب زمینی متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیر سه حبه
پیاز یک عدد بزرگ
بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار
پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم )
گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه
شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه
عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه
💜
ســـــ🌸ـــــلام
#صبح_زیباتون_بخیر
سر آغاز صبح🌸🍃
قلبی که امواجش
روی فرستنده های آسمانی
تنظیم شده باشد 🌸🍃
همیشه
موسیقی زیبای پرستش
از آن شنیده می شود 🌸🍃
دوستان قلبتون آسمانی
و شروع صبحتون پُر برکت 🍃🌸
💛
#خورش_هویج_تبریزی
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزهگی این غذا😋
💜
#کوکی_اسمارتیز_شکلات_چیپسی 🍪 😋
▫️۱لیوان کره گیاهی اب شده
▫️۱لیوان شکر قهوه ای
▫️۱لیوان شکر
▫️۲عدد تخم مرغ
▫️۱ق چای خوری جوش شیرین
▫️۱ق چای خوری بیکینگ پودر
▫️نصف لیوان شکلات چیپسی
▫️نصف لیوان اسمارتیز
▫️۴لیوان ارد
🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید .
در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید
💜
.
#ماکارانی_با_سس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
💜