فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب نانی😍😋
مواد لازم:
چند تکه مرغ ترجیحا ران بدون استخوان
۸_۹عدد قارچ
۱ عدد فلفل قرمزترکیه ای(اگر در دسترس نبود فلفل دلمه ای بزنید)
۱ عدد فلفل سبز ترکیه ای
۱ پاکت خامه صبحانه صورتی(۲۰۰ میلی لیتر)
نمک/فلفل سیاه/فلفل پرک ترکیه(پول بیبر)
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
گوشت مرغ را ریز خرد کرده در یک قاشق روغنمایع تفت داده و بپزید.
در ادامه،فلفلها و قارچ را ریزخرد کرده به مرغها اضافه کنید.
یک بسته خامه را روی تمام مواد ریخته ادویه هارا اضافه کنید و درحرارت ملایم تا وقتی کمی و نه کاملاآبش کشیده شود بپزید( اگر مایه گوشتیکمی آبکی باشد بهتر است نانها با سس موجود مرطوب میشوند).
نانهای همبرگر را به دونیمه تقسیمکرده،از مایه گوشت و قارچ رویشان قرارداده وسپس با پنیر پیتزا بپوشانید.
در صورت علاقه مقداری فلفل قرمز روی پنیر بریزید.
نانها را در درمای ۱۸۰ درجه مدت کمی در حد آب شدن پنیر ها و قبل از اینکه خشک شوند ،بپزید
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_خامه_توت_فرنگی🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
💜
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز سرخ کردن بادمجان طلایی باچندقطره روغن 🍆🍆
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
💜
↬
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین ، آسون ترین و خوشگل ترین #شیرینی رو براتون آوردم اونم #بدون_نیاز به پخت 😍😋
اگه از اکسپلور این پست رو میبینید پیشنهاد میکنم حتما پیجمو فالو کنید چونکه کلی آموزش های جذاب و آسون یلدایی داریم😍
خداییش قبل درست کردن گفتم چه ترکیب مسخره ای🤪ولی وقتی یدونه خوردم ، حرفمو پس گرفتم گفتم خیلی خوشمزست😍😋
موز : ۲ عدد متوسط
بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته
✅برای روکش شیرینی ها من از پودر نارگیل استفاده کردم ، شما میتونید از کنجد ، پودر کاکائو ، پودر پسته یا ترافل کاملا سلیقه ایه😍
✅برای رنگ سبز و قرمز پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم.
کلیپ رو ببینید کامل توضیح دادم اگه سوالی داشتید کامنت بزارید🥰
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
💜
↬
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفکی نارگیلی😍😋
سلااااام عشقااااا😍❤️
من دوباره اومدم با یه شیرینی بینظیر دیگه
پفکی نارگیلی خیلی راحت درست میشه هیچ قلقل خاصی هم نداره فقط باید کاسه ای که سفیده رو توش هم می زنید خشک و تمیز باشه تا سفیده خوب فرم بگیره
بعد از اینکه نشاسته ذرت و پودرنارگیل رو اضافه کردید بیش از حد هم نزنید که سفیده فرمش رو از دست
اگه خواستید به جای آبلیمو پودر کرم تار تار اضافه کنید نوک ق چ کافیه باعث میشه سفیده ها پایدارتر باشن و فرمشون رو از دست ندن
.
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_عدس_پلو 😍😋
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: ۱ عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۶ ق غ
روغن : ۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
#کیک_نارنگی 🍊🍰
آرد دو پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آب نارنگی سه چهارم پیمانه
زِست نارنگی یک ق مرباخوری(رنده پوست نارنجی نارنگی)
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🍴
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
قالب ۲۰ سانتی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و توی فریزر بزارید .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی دور تند حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند هم بزنید ، آب نارنگی و زِست رو اضافه و هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و توی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مواد رو توی قالب بریزید و توی فر بزارین به مدت ۵۰ دقیقه ، بعد با خلال دندان تست کنید اگر نچسبید از فر در بیارید .
کمی که خنک شد از قالب در بیارین و روی توری بزارید تا کاملا خنک شه و بعد با یه فنجون چایی توی این هوای سردِ بارونی لذتش رو ببرین ..
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید