eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋 ▫️ماست سفت 60 گرم ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️آرد 40 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری ▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری 🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید @ashpazy_irani
#مرغ_سوخاری با یه روش جدید 😍😍😍😍 مرغ رو چرخ کنید و با تخم مرغ پیازچه هویج نگینی شده آرد و ادویه دلخواه مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید @ashpazy_irani
#رانى_پرتقال 🍊 😋 یک عدد پرتقال با پوست بگذارید داخل فریزر وقتی یخ زد ، نصف پرتقال پوست می کنیم وخرد کرده باسه لیوان اب و سه قاشق غذا خوری شکر و نصف آب لیمو ترش درشت داخل مخلوط کن می ریزیم و در اخر در صافی ریخته و صافش می کنیم نوش جان کنید @ashpazy_irani
‍#پاناكوتا_لبو😍😍 مواد لازم: لبوي شسته و پخته شده: ٣٠٠ گرم خامه صبحانه: ٢ پيمانه نمك: ١ پينچ پودر ژلاتين: ١ قاشق چايخوري عسل: ٣ قاشق غذا خوري وانيل مايع: ١/٢ قاشق چايخوري طرز تهيه: پودر ژلاتين را با ٢ قاشق غذا خوري آب سرد مخلوط كنيد تا اسفنجي شود سپس روي بخار كتري بگذاريد تا ذوب شود. خامه و عسل را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شوند و عسل در خامه ذوب شود.سپس نمك را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد تا خنك شود. لبو را در غذاساز ريخته و پوره كنيد. پوره لبو، ژلاتين و وانيل را به مخلوط خامه اضافه كنيد. پاناكوتا را در قالب يا ليوان تك نفره ريخته و به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده سرو شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_لیمو_ماست 🥮 😋 آرد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1.5 ق چ رنده پوست لیمو یا پرتقال 1ق س پر 🔸ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید. تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شد طی سه مرحله و به تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید. مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه   @ashpazy_irani
به خداحافظے تلخ تو سوگند تو رفتے و دلم ثانیه ای بند نشد.. #شهادت‌سردارسپهبدحاج‌قاسم‌سلیمانے #چگونه‌باورم‌شود؟
#مرغ_کنجدی🍗🍗 مواد لازم: سینه و ران مرغ چرخ شده 400گرم پنیر خامه ای 60گرم پیاز رنده شده و آب گرفته1عدد سیر رنده شده 2حبه ادویه کالری.نمک.فلفل سیاه .زردچوبه کمی جعفری ساطوری شده و ریز 2ق غ همه مواد دستور با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت میزاریم یخچال.نان تست یا اردور یا اگه نداشتید نان باگت حلقه حلقه کنید .از مواد روی نون مورد نظر بزنید.و بعد داخل یه ظرف که کنجد ریختید از طرفی که مواد مرغ هست داخل کنجد میغلتانیم. روغن داغ میکنیم و سمت کنجدی داخل روغن سرخ میکنیم.طرف دیگه نان نیاز به سرخ کردن نداره.برای مهمونی به عنوان پیش غذا و #فینگرفود خوبه @ashpazy_irani
#پودینگ_موزی با بیسکوییت مواد لازم: 1 لیتر شیر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 استکان شکر(استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) 2 قاشق چای خوری زردچوبه(اجباری نیست) 1 قاشق غذاخوری آرد 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)برای وسط آن: بیسکوییت bebe (یا هر بیسکوییت دیگر) موز...برای روی آن: خامه ترافل رنگی یا هر چیز دیگری طرز تهیه: ابتدا تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق مدام هم بزنید تا بجوشد و قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید (کمی هم بزنید تا ولرم شود) کمی از محلبی را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی محلبی بیسکوییت خرد شده و برشهای موز بذارید دوباره داخل هر ظرف محلبی بریزید. دوباره یک لایه بیسکوییت و برشهای موز قرار داده مجدد محلبی بریزید. در آخر روی آن خامه ریخته و به دلخواه خودتان تزئین کنید.(می تونید خامه نریزید و به هر شکلی دوست دارید سرو کنید @ashpazy_irani
#سالاد_پاستا 🍲 😋 🔸 ۳۰۰ گرم پاستا فرم دارُ پختم و آبکش کردم و وقتی خشک شد با دو قاشق شیر، کامل مخلوط کردم و ریختم توی کاسه و کنار گذاشتم. ۱ دونه سینه مرغُ با یه کوچولو پیاز و ۱ حبه سیرُ و فلفل و نمک پختم و وقتی کامل خنک شد به اندازه حبه قند خردش کردم و با ۱ دونه فلفل دلمه قرمز،۱ دونه فلفل زرد، ۱ پیاز قرمز،چند شاخه کرفس، ۱ دونه هویج، یه مشت جعفری خرد شده و یه حبه سیر له شده ریختم توی ظرف پاستا.کل سالادُ با ۲ قاشق سس مایونز،۱ قاشق روغن زیتون بکر، ۱ قاشق سرکه سیب و ۱ قاشق مربا خوری خردل دیژون و نمک و فلفل سیاه مخلوط کردم و توی ظرف دربسته، گذاشتم تو یخچال تا کامل خنک بشه موقع سرو هم کمی جعفری تازه روش پاشیدم @ashpazy_irani
#بورک_گوشت_قارچ گوشت چرخ کرده رو به همراه فلفل دلمه ای و فلفل سیاه تفت دادم و کمی رب گوجه و سس فلفل تند هم ریختم و قارچ ( قبلا تفت داده بودم )و آویشن هم اضافه کردم ، مواد رو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا ریختم ،که هم میشه داخل روغن سرخ کرد و هم میشه با زرده تخم مرغ و سیاه دانه رومال کرد و داخل فر گذاشت . #جامبو_شلز جامبو رو طبق دستور روی جلد پختم و داخلش رو با گوشت چرخی و فلفل دلمه ای و سس کچاپ و پنیر پیتزا پر کردم و روش سلفون کشیدم و داخل فر گذاشتم ، پنیرش آب بشه کافیه چون مواد قبلا پخته شده . #راتا_مرغ_جعفری مرغ پخته و چرخ شده و گردو وسیب زمینی پخته(نسبتش از مرغ خیلی کمتر باشه) و پیازچه و جعفری و خیار شور رنده شده رو با هم میکس کردم .برای سس از پنیر لبنه و پنیر خامه ای و ماست چکیده و سس مایونز که با همزن برقی زدم استفاده کردم . نان تست رو با کاتر برش دادم و مواد راتا رو داخل کاتر ریختم . #راتا_مرغ_گردو مواد اصلیش مرغ پخته و گردو و هویج و خیارشور و سیب زمینی ابپز کوچک .سس هم پنیر لبنه و پنیر خامه ای و سس مایونز و ماست چکیده . #رولت_ژامبون نان ساندویچی رو از وسط باز کردم با وردنه خوب صاف کردم و ژامبون و پنیر گودا رو روش قرار دادم و رول کردم و نیم ساعت داخل فریزر گذاشتم و بعد برش دادم. @ashpazy_irani
#توپک_خرمایی برای این توپکها من ۲۲۰ گرم خرما رو دو سه دقیقه داخل آب جوش گذاشتم تا پوستشون به راحتی جدا بشه بعد از اینکه پوستشونو جدا کردم هسته ی خرماها رو هم جدا کردم و با گوشت کوب خرماها رو کوبیدم تا خرماها له شدن بعد دو قاشق غذا خوری گردوی خرد شده و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق غذاخوری پودر دارچین رو به خرماها اضافه کردم و همه ی مواد رو خوب با قاشق مخلوط کردم بعد کف دستمو خیس کردم و یه قاشق غذاخوری از خرما برداشتم و یه تیکه گردو وسطش گذاشتم و با دستم گردش کردم و در پودر گل سرخ و کنجد وپودر نارگیل غلتوندم،پودر نارگیل رو با چند قطره زعفران رقیق شده و رنگ سبز خوراکی رنگی کردم. @ashpazy_irani
#شیرینی_پنج_دقیقه_ای موقع رنده کردن پوست پرتقال مواظب باشید قسمت سفید رنده نشه چون شیرینی تلخ میشه . #ترافل_لیمویی_شکلاتی مواد لازم: 230 گرم شکلات سفید 1 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پاکت صورتی) پوست 2 عدد لیمو رنده شده ریز 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه 1 پنس نمک برای تزیین : 1 کاسه کوچک پودر شکر یا قند طرز تهیه : شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید. توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده رنده @ashpazy_irani
#آش_گوجه 🍅 😋 🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم . یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیوفته @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان 🙋‍♀️😍 این #لقمه های خوشمزه رو می تونید هم به عنوان عصرانه و صبحانه و یا یک وعده ی غذایی فوری و خوشمزه استفاده کنید . مواد لازم : _پیازچه ی خرد شده یک پیمانه _پنیر موتزارلا یا چدار یک پیمانه _تخم مرغ آبپز ۳ عدد _خامه ۱ قاشق غذاخوری _تخم مرغ ۲ عدد _شیر نصف استکان _نان لواش ۳ الی ۴ عدد _نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این لقمه های خوشمزه کافیه پیازچه ، پنیر ، تخم مرغ ، خامه و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بر روی برش های نان لواش ریخته و رول کنید و در مخلوط شیر و تخم مرغ زده و سرخ کنید ،نوش جان 😋😍 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞 📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆 @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍛 خوش عطر شدن خورشت قيمه👇🏻 چند دونه هل رو میکوبم و وسطای پخت وقتی تمام مواد با هم قاطی شدن بهش اضافه میکنم تا با باقی مواد بجوشه و عطرش خارج شه البته پوست هل رو نمیریزما فقط دونه های وسطش رو میکوبم @ashpazy_irani
✅ کرپ‌ دانتل😋 ✍مواد لازم: برای کرپ 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه: ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را ‌می گذاریم. @ashpazy_irani
#کتلت_مرغ_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋 سینه مرغ چرخ شده +سیب زمینی خام رنده شده + پیاز رنده شده بدون اب+ سیر رنده شده + نمک فلفل دارچین زعفران پودر زنجبیل + ارد سوخاری.همه رو با هم مخلوط و بعد سرخ کنید. @ashpazy_irani
من عاشق خرمام و هر چيزي ك با خرما درست بشه مثلا ايشون #پودينگ_خرما 👌🏻👌🏻👌🏻 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راهتی به همین خوشمزگی. 😋😋 روزتون زیبا ❤ 🌹 @ashpazy_irani
#سالاد_تبوله _سلام بچه‌ها وقت تون بخیر امروز آموزش یه سالاد خوشمزه رو داریم که تو بعضی رستوران ها هم سرو میشه _سالاد تبوله یه سالاد و پیش غذای عربی هستش که به خاطر طعم فوق‌العاده خوشمزه ای که داره جهانی شده ، طعم خیلی خوبی هم داره و مطمئنم که همتون خوشتون میاد _ورژن اصلی این سالاد همینه البته روغن زیتون هم در آخر اضافه میشه که من نریختم ،میتونید بعضی موادش رو به سلیقه خودتون تغییر بدین _بلغور عربی نوعی بلغور پخته و خشک شده هستش که اکثر خواروبار فروشی ها دارن ولی میتونید بجاش از برنج پخته یا عدس پخته شده بریزید ولی با بلغور عربی یه چیز دیگه س @ashpazy_irani
سفت کردن سس 🥣 برای هم زدن سس از چنگال استفاده کنید، برای این که سس را سفت کنید بهتر است کمی آرد را در آب حل کرده و آن را به سس اضافه کنید. @ashpazy_irani
#سوبورک 🍲 😋 🔸غذای ترکی هست به اسم سوبورک یا سوبورگی هم بهش میگن ( بورک اب)که لایه لایه خمیر روی هم قرار میگیره و بین چندلایه ای که روی هم قرارگرفت پنیر وجعفری خردشده میگذارن ودوباره چندلایه دیگه ازخمیر روی مواد، خمیرش را بتونین نازکتر کنین خیلی بهتر میشه چون باید حالت چین چین بهش داد، این بورک را با گوشت هم معمولا تهیه می کنن و دراصل فقط یک مایه گوشتی شامل گوشت تفت داده شده باپیاز وکمی جعفری خردشده تنها میزنن ولی اصلش با پنیر جعفریه جدیدا هم ازگوشت استفاده می کنن که اونم فقط گوشت چرخکرده وکمی پیاز وجعفری،خیلی هم قشنگ برش میخوره، @ashpazy_irani
#دسر_ماست_و_آناناس 🍍 😋 🔸پنج قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه 🔸یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید ، مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده ، بعد از این مدت اطراف دسر رو با چاقو آزاد کنید و دسر رو تو ظرف سرو برگردونید. به دلیل وجود خامه قالب نیاز به چرب کردن نداره @ashpazy_irani
#سمبوسه مواد لازم گوشت چرخ شده پيار قارچ وفلفل دلمه اي پنير پيتزا وجعفري و ادويه جات طرز تهيه ابتدا پياز با كمي ادويه تفت ميديم تا خوب طلايي بشه بعد گوشت اضافه ميكنيم خوب تفت ميديم تا طلايي بشه كمي آب ميريزيم تا گوشت خوب بپزه بعد فلفل دلمه نگيني رو اضافه مبكنيم كمي كه پخت قارچ نگيني رو اضافه ميكنيم ميزاريم خوب بپزه تا آب گوشت بخار بشه بعد بهش رب آبليمو و نمك روفلفل ميزنيم بعد جعفري مواد مخلوط ميكنيم بعد پنير پيتزا ميزنيم مرحله بعد خمیر یوفکا ازوسط برش ميديدم مواد از بالا روي نون ميزاريم و به صورت مثلث ميپيچيم .داخل روغن سرخ ميكنيم بعدشم ميزاريم روي دستمال مخصوص گرفتن روغن تا روغنش گرفته بشه . مرحله بعد مخصوص فر ، روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم سمبوسه ها رو میچینیم روش زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم با کنجد و سیاه دانه فر رو از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۱۵ دقیقه، سمبوسه ها که پخت چند دقیقه برق بالای فر رو روشن کنید که روش طلایی بشه.سمبوسه اصل با سیب زمینی و پیاز سرخ شده جعفری و گشنیز ه و تره هستش عالی میشه.وبسیار خوشمزست.میتونید به مواد بالا گوشت زرشک و جعفری هم اضافه کنید.من برای تنوع با گوشت درست کردم . @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها خوبین🙋 _خیلیاتون در مورد نگهداری ذرت سوال کرده بودین منم دست بکار شدم یه کلیپ کوتاه آماده کردم امیدوارم که براتون مفید باشه _برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه _ومیتونید به روشی که در فیلم می‌بینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلو‌ها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید _ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه _ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن @ashpazy_irani
😋 دانه انار 1.5 لیوان لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط آب انار ۲ تا ۳ لیوان سرکه ۱/۴ لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم. 🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم ♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آسمانی_شدنت_مبارک_سردار_دل_ها 😢😢😢
#ژله_نوشابه😍😍 ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لوز_زعفرانی مواد لازم: پودر بادام ۳۰۰ گرم شکر ۱/۵ پیمانه آب ۳/۴ پیمانه پودر زعفران ۲ گرم پودر قند ۳۰ گرم پودر پسته مقداری طرز تهیه: شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#توپک_خرما خرماهارو تو آب گرم ميزاريد تا پوستش جدا بشه ،هسته هاشو جداکنيد و لهش کنيد،بعد با يه مقدار کره تفت بديد،به مقدار خرما ،بيسکوييت خرد شده بهش اضافه کنيد و مخلوط کنيد دوق غ خوری گلاب گردو خورد یا پودر شده هم اضافه کنید کاملا مخلوط کنید ،بعد خنک شدن به شکل توپک هاي ب اندازه گردو درست کنيد و توي کنجد،پودر نارگيل،پسته ،پودر پسته،(سليقيه ايه )،بغلتونيد و بزاريد يخچال تا دو سه ساعت...آمادس نوووش جان ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani