#آش_گوجه 🍅 😋
🔸نصفِ لیوان نخود و لوبیا چشم بلبلی رو جدا پختم .
یه پیاز رو تفت دادم بهش یه قاشق رب گوجه و یه پیمانه برنج نیم دونه و یه مقدار آب اضافه کردم . بعد از یک ساعت ۵ تا گوجه متوسط رو رنده زدم و با سبزی آش (یه لیوان خورد شده)و نخود و لوبیای پخته شده و نمک بهش اضافه کردم و گذاشتم تا حسابی جا بیوفته
@ashpazy_irani
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان 🙋♀️😍
این #لقمه های خوشمزه رو می تونید هم به عنوان عصرانه و صبحانه و یا یک وعده ی غذایی فوری و خوشمزه استفاده کنید .
مواد لازم :
_پیازچه ی خرد شده یک پیمانه
_پنیر موتزارلا یا چدار یک پیمانه
_تخم مرغ آبپز ۳ عدد
_خامه ۱ قاشق غذاخوری
_تخم مرغ ۲ عدد
_شیر نصف استکان
_نان لواش ۳ الی ۴ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه ی این لقمه های خوشمزه کافیه پیازچه ، پنیر ، تخم مرغ ، خامه و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بر روی برش های نان لواش ریخته و رول کنید و در مخلوط شیر و تخم مرغ زده و سرخ کنید ،نوش جان 😋😍
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_پنیر_سبزی 🥪 😋👆
@ashpazy_irani
✅ کرپ دانتل😋 ✍مواد لازم:
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.
@ashpazy_irani
من عاشق خرمام
و هر چيزي ك با خرما درست بشه مثلا ايشون #پودينگ_خرما 👌🏻👌🏻👌🏻 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم
بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راهتی به همین خوشمزگی. 😋😋
روزتون زیبا ❤ 🌹
@ashpazy_irani
#سالاد_تبوله
_سلام بچهها وقت تون بخیر
امروز آموزش یه سالاد خوشمزه رو داریم که تو بعضی رستوران ها هم سرو میشه
_سالاد تبوله یه سالاد و پیش غذای عربی هستش که به خاطر طعم فوقالعاده خوشمزه ای که داره جهانی شده ، طعم خیلی خوبی هم داره و مطمئنم که همتون خوشتون میاد
_ورژن اصلی این سالاد همینه البته روغن زیتون هم در آخر اضافه میشه که من نریختم ،میتونید بعضی موادش رو به سلیقه خودتون تغییر بدین
_بلغور عربی نوعی بلغور پخته و خشک شده هستش که اکثر خواروبار فروشی ها دارن ولی میتونید بجاش از برنج پخته یا عدس پخته شده بریزید ولی با بلغور عربی یه چیز دیگه س
@ashpazy_irani
#سوبورک 🍲 😋
🔸غذای ترکی هست به اسم سوبورک یا سوبورگی هم بهش میگن ( بورک اب)که لایه لایه خمیر روی هم قرار میگیره و بین چندلایه ای که روی هم قرارگرفت پنیر وجعفری خردشده میگذارن ودوباره چندلایه دیگه ازخمیر روی مواد، خمیرش را بتونین نازکتر کنین خیلی بهتر میشه چون باید حالت چین چین بهش داد، این بورک را با گوشت هم معمولا تهیه می کنن و دراصل فقط یک مایه گوشتی شامل گوشت تفت داده شده باپیاز وکمی جعفری خردشده تنها میزنن ولی اصلش با پنیر جعفریه جدیدا هم ازگوشت استفاده می کنن که اونم فقط گوشت چرخکرده وکمی پیاز وجعفری،خیلی هم قشنگ برش میخوره،
@ashpazy_irani
#دسر_ماست_و_آناناس 🍍 😋
🔸پنج قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه
🔸یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید ، مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده ، بعد از این مدت اطراف دسر رو با چاقو آزاد کنید و دسر رو تو ظرف سرو برگردونید.
به دلیل وجود خامه قالب نیاز به چرب کردن نداره
@ashpazy_irani
#سمبوسه
مواد لازم
گوشت چرخ شده پيار قارچ وفلفل دلمه اي پنير پيتزا وجعفري و ادويه جات
طرز تهيه
ابتدا پياز با كمي ادويه تفت ميديم تا خوب طلايي بشه بعد گوشت اضافه ميكنيم خوب تفت ميديم تا طلايي بشه كمي آب ميريزيم تا گوشت خوب بپزه بعد فلفل دلمه نگيني رو اضافه مبكنيم كمي كه پخت قارچ نگيني رو اضافه ميكنيم ميزاريم خوب بپزه تا آب گوشت بخار بشه بعد بهش رب آبليمو و نمك روفلفل ميزنيم بعد جعفري مواد مخلوط ميكنيم بعد پنير پيتزا ميزنيم مرحله بعد خمیر یوفکا ازوسط برش ميديدم مواد از بالا روي نون ميزاريم و به صورت مثلث ميپيچيم .داخل روغن سرخ ميكنيم بعدشم ميزاريم روي دستمال مخصوص گرفتن روغن تا روغنش گرفته بشه . مرحله بعد مخصوص فر ، روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم سمبوسه ها رو میچینیم روش زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم با کنجد و سیاه دانه فر رو از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۱۵ دقیقه، سمبوسه ها که پخت چند دقیقه برق بالای فر رو روشن کنید که روش طلایی بشه.سمبوسه اصل با سیب زمینی و پیاز سرخ شده جعفری و گشنیز ه و تره هستش عالی میشه.وبسیار خوشمزست.میتونید به مواد بالا گوشت زرشک و جعفری هم اضافه کنید.من برای تنوع با گوشت درست کردم .
@ashpazy_irani