eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 ۲ ف کوکی، ۳ ف پنیر خامه ای، ۱/۲ ف شکر، ۱ ق.چ وانیل، ۱ تخم مرغ @ashpazy_irani
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مرغ سوخاری با طعم سبزیجات و سیر🍗🍞 ㅤ مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد آرد گندم نرم ۲ فنجان تخم مرغ ۴ عدد پودر سوخاری یا خرده نان ۲ فنجان روغن سرخ كردنی ۱ فنجان نان باگت ۱ عدد پنیر موزارلا (برش) 10 تا 12 برگ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ سس روی باگت: کره ۸۰ گرم 3 حبه سیر (خرد شده) 1 قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده) 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ روش تهیه: ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ گوشت سینه مرغ را به عرض 1 سانتیمتر بریده و در ارد ، تخم مرغ و پودر سوخاری به ترتیب می خوابانیم.سپس سرخ میکنیم. باگت را به همان اندازه طول مرغ ها برش میدهیم و داخلش را خالی میکنیم. پنیر موزارلا را دور مرغ ها میپیچیم و داخل باگت می گذاریم. برلی تهیه سس روی باگت : کره ، سیر و جعفری را داخل کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و روی باگت میریزیم. کل باگت و مخلفاتش را با فویل آلومینیومی میپیچیم و برای پخت به مدت 20-25 دقیقه در فر در 175 ℃ قرار می دهیم. @ashpazy_irani
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_پیتزا موادلازم : ماست 1لیوان سوسیس مقداری خرد شده پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان) ماست 1 لیوان گوجه فرنگی 1عددبزرگ تخم مرغ 2 عدد زیتون سیاه مقداری جعفری خرد شده مقداری آرد 2تا 2/5لیوان طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید. ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید. @ashpazy_irani
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی چیزکیک توت‌فرنگی . مواد لازم 400 گرم توت‌فرنگی، خرد شده 75 گرم شکر 50 میلی‌لیتر آب 1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل 125 گرم پنیر خامه‌ای 200 گرم شیر کندانسه (شیر عسلی) 500 میلی‌لیتر خامه غلیظ 100 گرم بیسکویت گراهام، خرد شده . طرز تهیه 1. در یک قابلمه روی حرارت ملایم، توت‌فرنگی‌ها را به همراه شکر، وانیل و آب تا زمانی که توت‌فرنگی‌ها نرم شده و مخلوط به شکل سس دربیاید، می‌پزیم. حواستان باشد توت‌فرنگی‌ها خیلی له نشوند. قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا سس سرد شود. 2. پنیر خامه‌ای را با استفاده از دستگاه همزن می‌زنیم. بعد شیر کندانسه را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در یک کاسه جداگانه، خامه را تا رسیدن به مرحله استیف پیک می‌زنیم (Stiff peaks مرحله‌ای است که اگر همزن را در مخلوط فرو برده و از آن خارج کنیم، مخلوطی که روی همزن مانده، فرم مخروط (قله) داشته باشد و زمانی که سر همزن را رو به بالا می‌گیریم راس آن همچنان فرم خود را حفظ کند). خامه زده شده را به مخلوط پنیر خامه‌ای و شیر کندانسه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شود. در این مرحله بیسکویت خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. 3. سپس مخلوط را به یک قالب فلزی منتقل می‌کنیم. مطابق با ذائقه خود، مقداری از سس توت‌فرنگی را روی مخلوط ریخته و با استفاده از یک چاقو هم می‌زنیم. حواستان باشد بیش از حد هم نزنید. 4. بلافاصله مخلوط را به مدت از شب تا صبح یا تا زمانی که سفت شود، در فریزر می‌گذاریم. 5. با تکه‌های توت‌فرنگی تزیین و سرو کنید. نوش جان @ashpazy_irani
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بنیه_مرغ دوستان یه توضیح مختصری بدم در مورد خمیر بنیه شما میتونید هر چیزی را که دوست دارید با خمیر بنیه پوشش بدین مثل پیاز حلقه شده که بهتره پیاز کوچک باشه فوق العاده خوشمزه می شه یا سیب یا موز یا ماهی یا میگو بایا سیب زمینی نیم پز یا گل کلم استفاده کنیدبا چاشنی های خوشمزه آلس پایس طعم دار کنید وپنج دقیقه ای توی خمیر بزنید وسرخ کنید مواد لازم ....... آرد سفید یک لیوان آرد برنج نصف لیوان نشاسته ذرت یک چهارم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر نمک وفلفل سیاه وپودرسیروپودرپیاز به مقدار دلخواه مائ الشعیر بدون طعم کلاسیک درحدی که خمیر مورد نظر را بما بدهد طرز تهیه...... میتونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم میتونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک ونازک نشه زیاد وچاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی وبلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک وادویه جات نداره مخلوط کنید وکنار بذارید ارد واردبرنج ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر وپودرسیروپودرپیاز و نمک وفلفل را مخلوط ومائ الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت ونه شل باشه وزعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیربزنیدوبذارید اضافه های خمیر چکه کنه وتوی روغن داغ ونسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه با سیب زمینی سرخ شده وسالاد وبنیه پیاز میل کنید طعمش فوق العاده لذیده تا بنیه مرغ گرمه سرو کنید مثل من نشه که یخ کرد باز گرم کردم @ashpazy_irani
‌ 👆کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. @ashpazy_irani
#دنت_خانگی🍮 ۲پ شیر و ۳ق نشاسته ذرت رو با هم حل کنید و روی حرارت بزارید تا مواد غلیظ بشه.در این حین ۳ق شکر ،کمی وانیل ،۲ق زعفران حل شده،۱ق غ کره اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. @ashpazy_irani
#آش_آلو_اردبیلی 😋 اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،قیصی زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چطوری ذرت توی خونه درست کنیم که درشت بشن و پُف کنن؟😍😍 کافیه 10 دقیقه قبل از درست کردن توی آب بخیسانید تا موقع درست کردن هم بزرگ بشن و هم پُف کنن @ashpazy_irani