5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_مرغ
این مدل شنیسل یکی از خوشمزه ترین شنیسل های دنیا هست که حتما باید یکبار امتحانش کنید،واقعا خوردن داره🍗توضیحات توی فیلم هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_هویج
۵ عدد هویج بزرگ٫ ۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب٫زعفران٫هل نوک ق غ
گلاب به مقدار دلخواه
۱ لیوان و نیم لیوان آرد سفید گندم
۲۰ گرم کره٫یک سوم لیوان روغن مایع
مراحل و توضیحات داخل فیلمه👆🏻
#دسر_شبهای_زمستان
مواد لازم:
بادام 1 لیوان
نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید.
درون ظرف مورد نظر سرو کنید و دلخواه تزئین کنید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سایه ایزد تبارک💖
عید همگی بُوَد مبارک🌸🎊🌸
#گیف 🎬
༺🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_تابه_اي_تركيه_اي
👈٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، ١عدد پياز بزرگ رنده شده كه ابشو گرفتيم،١حبه سير درست، ١ق جعفري خرد شده، يكم فلفل بيبر اگه نبود فلفل قرمز،نمك و فلفل سياه،يكم زيره و زردچوبه ويكمم پودر گشنيز رو خوب باهم مخلوط كنيد روشو بپوشونيد و بزاريد ١ساعت استراحت كنه، بعد سيب زميني رو حلقه اي خرد كنيد بچينيد تو تابه روش هم موادتون رو پهن كنيد، روي موادتون گوجه و فلفل شيرين بچينيد درشو بزاريد زيرشم كم كنيد و بزاريد كباب با آب گوجه و روغن كاملا بپزه و بعد هم نوش جان كنيد
پ.ن: سيب زميني ها حكم زياد شدن غذارو رو داره اگه دوست نداشتيد ميتونيد حذفش كنيد
پ.ن٢: اين كباب رو تو فر هم طبخ ميكنن(طبقه وسط دماي ٣٧٥درجه ٣٠تا ٤٠دقيقه) اما به نظر من رو شعله بهتر ميشه چون تو فر يكم خشك ميشه عالیه👌
#کراکت_مرغ_پنیری
۳۰۰گرممرغ چرخ شده بایه پیاز رنده آب گرفته یه دونه زرده تخم مرغ ونمک وپودرسیروکمی جعفری و آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدیم خمیر رو یه ساعت در یخچال استراحت داده بعد دستمون رو خیس میکنیم کمی از مواد بر میداریم وسطش پنیر چدار میذاریم و خوب میبندیم و اول در تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری مزه دار شده ودر روغن سرخ میکنیم .
#ترفند_آشپزى🍴
هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را با کمی ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد.
#كتلت_مرغ
1سينه مرغ و با 1پياز و کمی نمك و فلفل بپزيد.با غذاساز پوره اش كنيد،1سيب زميني و با 1پياز و1 سير با غذاساز خوب ميكس كنيد.سيب زمينيهارو به مرغا اضافه كنيد.
ادويه ها و دو عدد تخم مرغ و بهش اضافه كنيد.
تو دستتون اندازه نارنگي برداريد .بهش شكل بديد.با قلم بهش تخم مرغ بزنيد.آردسوخاري بزنيد و سرخ كنيد.
ميتونيد بينش پنير موزارلا هم بذاريد كه نور علي نوره😍🙌🏻هيچوقت شعله گاز و براي كتلت زياد نكنيد،من اينارو با شعله خيييلي كم سرخ كردم😊
#اسنک
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
#توپک_هویج_گردو😍
نیم کیلو هویج رنده شده
شکر ۱لیوان
کره ۱ ق غ
دارچین۱ق غ
نصف لیوانگردوی خرد شده
1بیسکویت پتی بور خرد شده
پودر نارگیل
ابتدا هویج رنده شده رو داخل ماهیتابه ریخته کره،شکر ودارچین رو هم اضافه کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه وآب هویج کشیده بشه ونرم بشه هم میزنیم بعد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه بعد سرد شدن هویج داخل کاسه بزرگی ریخته بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه کرده خوب ورز میدیم تا باهم مخلوط بشن بعد به اندازه گردو برداشته تو دست گرد کرده ودر پودر نارگیل میغلتونیم ودر ظرف سرو میذاریم
کانال دسر و ژله مدرن