#خوراک_جگر 🧆 😋
جگر،دل ،قلوه
پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
🔸ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_لوبیا و قارچ😍😋
پیاز:۱عدد متوسط
سیر:۳حبه
قارچ: ۲۰۰ گرم
نمک/فلفل/زردچوبه
لوبیا:۱۲۰ گرم
خرده نان: ۸۰ گرم
تخم کتان: ۱قاشق غذاخوری(همراه ۳قاشق غذاخوری آب)
جعفری:۲قاشق غذاخوری
گوجه خشک :۶ تیکه(اختیاری)
زیره سبز:۱قاشق چایخوری
نمک/فلفل و زردچوبه
سس
گوجه:۴عدد
رب:۲قاشق
.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حاله دلتون عالییییی باشه🙏
امدم با یه کیک که بافت عالی و طعم عالی داره😋کیک بدون قند و بدون فر هست 😊
من نصف مواد رسپی رو درست کردم 😘
#کیک_شیره_انگور
😍تخم مرغ : ۴عدد
شیره انگور : ۱ لیوان
آرد: دو لیوان و نیم
روغن مایع: سه چهارم لیوان
شیر : یک چهارم لیوان
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر:1ق.غ
.همه مواد به دمای محیط رسیده باشه....
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم میزنیم تا از کرم و کشدار بشه... سپس شیر و شیره انگور و روغن را اضافه و چند دقیقه با دور تند میزنیم ... اردوبیکینگ پودر را روی مواد الک می کنیم وبا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم ..
کف قالب و اطراف قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. یا داخل فر دستساز که از ۲۰ دقیقه قبل روی حرارت بود می زاریم..
✦••┈❁🍟🍔❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک در عرض یه ربع😳
.
.
در عرض یک ربع یه پنکیک سریع و سالم درست کنید و نوش جان کنید.
مواد اولیه پنکیک :
آرد یک پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد بزرگ
شیر یک پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
همه مواد رو طبق ویدئو باهم کاملا ترکیب کنید تا مایع کاملا یکدست بشه بعد روی تابه چرب شده سرخ کنید.
هرچه قدر مایع غلیظ تر باشه پنکیک ضخیم تر میشه
با انواع شکلات صبحانه،مربا،عسل و هرچی که دوست دارید میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود😍😋
🔴مواد لازم:
💥400 گرم سینه مرغ
💥 عدد نان لواش به مقدار لازم
💥1 عدد پیاز قرمز
💥1 عدد فلفل قرمز
💥 سیر یک حبه
💥روغن مایع
💥 خامه صبحانه 200 گرم
💥1 قاشق چای خوری پودر کاری
💥نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
💥نمک
💥پنیر پیتزا
🔴طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_دوغ
نخود پخته یک لیوان
سبزی آش (گشنیر،برگ سیر؛شوید،تره) ۳۰۰ گرم
دوغ ۲ونیم لیتر
برنج یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
ارد یک قاشق غذاخوری
سیرتازه به میزان لازم
ابتداسیرروتوروغن یکمی تفت میدیم بعدبهش برنجی که چندساعت ازقبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه دوغ حالایک تخم مرغ روبایک قاشق آردمخلوط کرده هم میزنیم وبه آشمون اضافه میکنیم تخم مرغ بخاطرنبریدن اش هست آرد بخاطرغلظتش هست مدام هم میزنیم تابه جوش بیادتواین مرحله درشومیزاریم تابرنج دل بازکنه وقتی برنج پخته شدبهش سبزی ونمک رواضافه کرده بعدش نخودپخته شده رومیریزیم حدودابیست دقیقه زمان بهش میدیم تاسبزیمون پخته بشه وجابیفته
💜
آشپزی ایرانی🍔
#سوپورمیشل یا همون سوپ رشته خوشمزه خودمون جاتون سبز مهربونا 👌👌
مواد لازم : سینه مرغ یه عدد کوچیک ، هویج 4 عدد ، سیب زمینی دو عدد ، پیاز پنج عدد ، گوجه فرنگی 3 عدد ، رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری ، جعفری یک پیاله کوچک و یا ترکیب جعفری به همراه گشنیز ، قارچ مقداری ( سوپ رشته قارچ نداره اما من میزنم دوستای گلم ) ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم ، عصاره مرغ در صورت دلخواه یک عدد، آبلیمو دو الی سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه : اول دو تا پیاز رو ریز خرد کردم با کمی روغن داخل قابلمه ریختم کمی تفت دادم سینه مرغ اضافه کردم تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه زدم کمی دیگه تفت دادم با دو لیوان آب گذاشتم بپزه تو یه قابلمه دیگه سه تا پیاز رو ریز خرد کردم با کمی روغن تفت دادم زردچوبه و فلفل اضافه کردم بعد هویج نگینی ریز خرد شده اضافه کردم سه عدد گوجه فرنگی رو رنده ریز کردم به هویجها اضافه کردم و همینطور دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم چند لیوان آب اضافه کردم نمک هم زدم گذاشتم تا هویج نیم پز بشه بعد مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم به سوپ اضافه کردم آب مرغ رو از صافی رد کردم اونم به سوپ اضافه کردم یه دونه هم عصاره مرغ من به سوپم ریختم اگه نداشتید اشکال نداره مقداری قارچ ریز خرد کردم یه کوچولو تفت دادم ریختم داخل قابلمه درب قابلمه رو گذاشتم تا مواد سوپ پخته بشه نیم ساعت آخر دو تا سیب زمینی نگینی خرد کردم ریختم داخل قابلمه تا بپزه سیب زمینی اگه زود بریزیم داخل سوپ له میشه پس همون نیم ساعت آخر پخت اضافه کنید تا شکل سیب زمینی خراب نشه بعد یه پیاله کوچیک جعفری خرد شده و یک پیاله رشته سوپ ( ورمیشل ) اضافه کردم تا رشته ها هم بپزه ( رشته سوپ 15 دقیقه میپزه )اوخر پخت آب لیمو زدم و تمام حالا سوپ خوشمزمون آماده اس جاتون سبز دوستای گلم
نکته : برای سوپ روغن زیاد نریزید چون سوپ خیلی چرب خوشمزه نمیشه
دقت کنید سوپ رو به موقع از روی حرارت بردارید چون وقتی سرد میشه دوباره غلیظ و سفت تر میشه
جنس ورمیشل ها و لعابی که میندازه متفاوته فقط حواستون باشه زیاد نریزید چون ورمیشل داخل سوپ بجوشه و آب جذب کنه پف میکنه و سوپتون یهو خیلی غلیظ میشه
.