eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
14.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ۱-پاستا فرمی ۴۰۰ گرم ۲-کالباس ۴۰۰ گرم ۳-خیار شور ۵۰۰ گرم ۴-کنسرو ذرت ۱ پیمانه ۵-هویج متوسط ۲ عدد ۶-فلفل دلمه ای ۱ عدد ۷-سس مایونز ۴۰۰ گرم(یا ترکیب ماست و مایونز و خامه) ۸-آبلیمو ۲ ق.غ ۹-نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
3.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری پودر قند 3 قاشق غذای خوری شکر قهوه ای 3 قاشق غذا خوری آب روزی 3 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته وانیل برای شربت (نه جوشانده) شیر 400 میلی لیتر شکر نصف لیوان
شیرینی_ساق_عروس 🧇 😋 تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۵ پیمانه روغن مایع ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ مواد داخل شیرینی پودر بادام ۱ پیمانه پودر قند نصف پیمانه گلاب ۲ ق غ هل ۱ ق چ شربت بار به مقدار لازم 🔸تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر، وانیل، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید. سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. پس از سپری شدن این زمان، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید. سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید. بعد خمیر را به تکه های ۲ سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید. مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید. بعد از سرخ شدن خمیر، نی داخلش را بردارید و جایگاه نی را از مواد میانی پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید
دسر پودینگ-موزی دسر چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید. نوش جان🌹
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و گوجه 😍😋 👈موادلازم برای خمیر تارت👇🥣 1عدد تخم مرغ🥚 2لیوان آرد 🍚 3قاشق غذاخوری ماست نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر توک قاشق چایخوری نمک 👈موادلازم داخل تارت👇🥣 1قالب پنیر سفید 15تا20عدد گوجه فرنگی گیلاسی 👈موادلازم برای سس👇🥣 3عدد تخم مرغ🥚 200گرم معادل یک لیوان خامه صبحانه 1استکان شیر فلفل سیاه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیر فلفل قرمز ( پاپریکا) فلفل قرمز تند (پرک) آویشن نمک ماست مایونز روغن زیتون همه مواد را با ران های مرغ خوب ورز میدیم روش فویل میکشیم از یک ساعت تا یک شب( بستگی به زمان خودتون داره) تو یخچال استراحت میدیم تا ران ها مزه دار بشن بعد در فر 235 درجه به مدت 1 ساعت ( تا وقتی مرغ ها کاملا پخته و نرم بشه)
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای ۱ دونه ماهی سرخو ۱ دونه پیاز رنده شده (آبش رو سوا کنین) ۳ تا گوجه فرنگی رنده شده ۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی قرمه سبزی ۳۰ گرم کره آب شده زعفران دم کرده نمک-فلفل-پودر کاری-فلفل قرمز-پاپریکا-...
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 میزان مواد در ویدئو مشخصه دقت کنید حتما برای پیمانه کردن مواد از پیمانه استاندارد قنادی و قاشق استاندارد استفاده بشه من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم...اگه در دسترس نبود شکلات 65 تا 70 درصد واسه این دستور مناسبه همه مواد باید به دمای محیط برسند...و فقط شیر رو ولرم به مواد اضافه کنید(دقت کنید ولرم نه داغ😻)اگه سرد باشه شکلات داخل مواد میبنده و اگه داغ باشه باعث بسته شدن تخم مرغ و خراب شدن نتیجه کار میشه تایم پخت مثل همیشه به فر شما بستگی داره...هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کیک آماده ست برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید این کیک رو در تابه روی گاز میشه به راحتی پخت سایز قالب 25 سانت هست