7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یوهوووو😍🥰
بیفرمایین اینم از کیک یخچالی ۱۰ دقیقه ای ما😇💜
مناسب حال تنبلا
.
.
خب مواد لازم:
شیر:۱/۵ پیمانه
تیتاب کاکائویی: بسته به سایز ظرفتون ۴-۵ تا
پودر کارامل:۲بسته
بیسکوئیت پتی بور:۲۰ عدد
خامه: ۱۷۰ گرم
پودر نسکافه: ۱قاشق.غ
پودر کاکائو برای تزئین
.
برای درست کردنش هم فیلم رو ببینید کفایت میکنه😍
-تی تاب ها رو از وسط نصف کرده و ته ظرف مناسبی میچینیم.
- شیر و دوبسته کارامل رو روی حرارت خوب مخلوط کنید
- سپس شیرکارامل و خامه و بیسکوئیت و پودر نسکافه رو تو مخلوط کن خووب هم زده شه
3.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قهوه_فوری (یا لته فوری) ☕️
کلیپ دوم
تقدیم به همه شما
به اندازه مواد در این نوشیدنی خیلی دقت کنید.
برای ۲ فنجون :
قهوه فوری (۳ قاشق چایخوری)
شکر (۲ قاشق چایخوری)
آب (۲ قاشق چایخوری)
شیر: ۲ فنجون
مخلوط قهوه فوری، شکر و آب باید ۷-۸ دقیقه مخلوط بشه. اگر شکر حذف بشه به این بافت نمیرسید. میتونید به جاش از عسل استفاده کنید اما بازهم بافتش اینجوری نمیشه.
خمیر به دست اومده رو میتونید تا چند روز توی یخچال نگهداری کنید.
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_خانگی
#کباب_در_فر
گوشت_چرخ_شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل_سیاه، فلفل_سفید ، فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب
سیخ_چوبی
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیل گیلی بادمجان
مواد لازم
3 بادمجان متوسط؛
2 حبه سیر ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری پاپریکا ؛
نمک و فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛
2 عدد تخم مرغ؛
5 گرم جعفری تازه ، خرد شده
50 گرم پنیر خرد شده
آرد سوخاری 150 گرم (1 لیوان).
روش
بادمجان ها را با استفاده از رنده بزرگ با پوست رنده کنید.
روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید ، بادمجان ها را اضافه کنید و آنها را با نمک ، فلفل ، سیر و پاپریکا مزه دار کنید. 10 دقیقه با هم زدن بپزید.
بگذارید بادمجان های پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با تخم مرغ ، پنیر ، آرد سوخاری و جعفری ترکیب کنید.
از این مخلوط ها به اندازه توپ های پینگ پنگ درست کنید و هر کدام را در آرد بغلتانید کنید.
با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. با سس مورد علاقه خود سرو کنید
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه بستنی سنتی خانگی:
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر)
ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف
زعفران دمکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه مقداری
خلال پسته مقداری
ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه ولی ما چون طاقت نداشتیم بعد ۶ ساعت خوردیم😋🙈😍نوش جونتون❤️
نکته:
لطفا بستنی دستساز فعلا از بیرون نگیرید
لطفا پاستوریزه هارو هم کاملا جلدشون رو بشورید..
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز قراره با هم یک سیب زمینی سرخ کنیم
خیلی ساده مجلسی خوشمزه😂🤗
برای اینکه یک سیب زمینی سرخ شده خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید کارهای زیر رو انجام بدین💥
اول اونها رو نیم پز کنید و در زمان پختن پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل بهشون اضافه کنید .
این زردچوبه نمیدونید چه کاری با رنگ و خاصیت سیب زمینی میکنه👌🏼
این روزها در دنیا مصرف زردچوبه خیلی رونق پیدا کرده و کافیه که یه کوچولو سرچ کنید و از خواص شگفت انگیزش مطلع بشید😳
بعدش که آبکش کردین اونها رو سرخ کنید و لذت ببرید👨🏻🍳
634.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖💫سرآغاز روزم به نام خداست
🤍💫كه بخشنده و مهربان كبریاست
💖💫ستایش بُوَد خاص آن كردگار
🤍💫كه باشد دو گیتى از او برقرار
💖💫بسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
🤍💫الهے به امیدتو نه خلق روزگار
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کباب_مرغ_تایلندی 🍗 😋👆
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #ته_انداز_مرغ 🍛 😋👆