eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸یک روز بی نظیر 🌺یک لبخند از ته دل 🌸یک شادی بی دلیل 🌺یک خدای همیشه همراه 🌸با هزار آرزوی زیبا 🌺تقدیم لحظه‌هاتون 🌸هر روزتون بخیر و زیبـا ‌ ╰══•◍⃟🌾•══╯
2.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده ۳ پیمانه 🍓توت فرنگی تازه ۱ پیمانه 🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین) 🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 سینه مرغ ۵۰۰ گرم 2 قاشق چایخوری ادویه نمک فلفل 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون پیاز متوسط 1 عدد 2 هویج متوسط ، پوست کنده و خرد شده 2 ساقه کرفس برش خورده 2 حبه سیر خرد شده 4- 100 گرم قارچ خرد شده 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن 2 قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن 2 فنجان شیر بادام یا شیر لبنی 100 گرم مارچوبه یا لوبیا سبز خرد شده
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆 میتونید از هر نونی استفاده کنید
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 مواد لازم: گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم سیر.....۱ عدد پیاز.... ۲عدد فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره) جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر کاغذ روغنی و سیخ چوبی طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🤗 🫔 😋 ▫️فیله مرغ روغن ۳ ق ▫️پیاز ۱ عدد ▫️برنج ۱ لیوان ▫️کره ۱ق غ ▫️نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش 1.5 لیوان 🔸برای سس روی مرغ ▫️۱ق سس گوجه ▫️۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه 🔸در ماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج رو ریخته بعد کره و ادویه ها رو بریزید آبجوش رو هم بریزید تا با هم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید
4.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه جوجه کباب خانگی 🍢 600 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان مواد لازم 2 حبه سیر خرد شده 1 قاشق چای خوری ماست 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز 1 قاشق چایخوری آویشن 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک (می توانید از سایر ادویه های اختیاری استفاده کنید) . طرز تهیه: مرغ را به صورت مکعب خرد کنید تمام مواد لازم برای مرینیت را در یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید و جوجه هارا با مواد مخلوط شده بادست ورز دهید. حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت داده شود. مرغ های استراحت داده شده را سیخ بزنید سپس در یک ظرف نچسب کمی روغن بریزید و سیخ ها را از چهار طرف سرخ کنید، یا آنها را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نوش جان 😘
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغز گردو300 گرم مرغ4 تکه رب انار4 قاشق غذا خوری پیاز1 عدد بزرگ شکر2 قاشق غذا خوری زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به مقدار لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. خامه : چهارصد گرم شیر عسلی: سیصد گرم وانیل: یک ق چ اسانس وانیل: یک ق چ . مطابق فیلم خامه تونو بزنید تا فرم بگیره سپس شیر عسلی(آموزشش پست قبل هست) رو همراه با وانیل و اسانس وانیل اضافه کنید.با همزن دور کند بزنید تا یکدست بشه سپس داخل ظرف بریزید روشو صاف کنید سلفون بکشید و بذارید دوازده الی پانزده ساعت داخل فریزر بمونه. سپس بیرون بیارید و اسکوپ بزنید و با میوه ها و مغزهای دلخواهتون تزئین کنید. . ⛰نکته: میتونید از خامه های باز لبنیاتی هم استفاده کنید که مواد نگهدارنده نداره. . به جرات میتونم بگم از بستنی های آماده بیرون خیلی خیلی خوشمزه تر و با کیفیت تره.