5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد جذاب😍👌🏼
مواد لازم:
کاهو🥬
خیار🥒
پیاز🧅
گوجه فرنگی 🍅
گشنیز و جعفری🍀
فلفل سبز خوراکی🌶
نان پیتا🥖
برای سس:
روغن زیتون 🫒
نعناع 🌱
سیر له شده🧄
نمک 🧂
به این ترکیب می تونید لیمو ترش هم اضافه کنید🍋
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بنیه_مرغ
مرغ 500 گرم مرغ (فیله)
برای سس:
1 بطری آب گازدار
5 قاشق غذاخوری آرد
1 عدد تخم مرغ
● 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
● 1-2 حبه سیر
● نمک ، فلفل سیاه ، فلفل چیلی ، آویشن ، کاری (من از یک قاشق چای خوری پر از ادویه استفاده کردم)
#ژله_رنگی 🍭🍭🍭
ابتدا از هر رنگ ژله که خواستین از هر کدوم نصف بسته بردارید هر کدام رو جدا با نصف لیوان آب جوش کامل حل میکنید تا شفاف بشه.
بعد وقتی خنک شدن ۱/۳ لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهشون اضافه میکنید.
هر رنگ رو داخل یک خونه از قالب ریختم میزارم یخچال تا نیم بند بشه.
یک بسته ژله آلورا با یک لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه وقتی خنک شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید.
وقتی ژله رنگی ها بسته شد ژله آلورا میریزین دوباره میزارین داخل یخچال تا ببنده بقیه مرحله سلیقه ای من ژله قرمز ریختم دوباره گذاشتم یخچال وقتی بست در مرحله آخر ژله آلورا ریختم نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ساده و خوشمزه بدون فر 🥔
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل😍😋
نودل یک بسته با طعم قارچ خوشمزه تره
پنیر ورقه ای(گودا)دو ورق
شیر دو سوم لیوان
سس کچاپ یک قاشق پر
کره ۱۵ گرم
خیلی کم نمک،فلفل،پاپریکا
دو لیوان اب بریزید داخل قابلمه جوش که اومد ادویه نودل ونودل رو اضافه کرده حدود ۵ الی ۷ دقیقه بزارید با شعله کم بپزه حدود نصف لیوان اب ازش،باقی.بمونه( روی بسته نوشته شده سه دقیقه ولی سه دقیقه نودل هنوز سفته)
بیست گرم پنیر داخل ماهی تابه اب کرده شیر بریزید
شیر که جوش اومد پنیر،سس کچاپ،وادیه ها رو اضافه کنید.چند ثانیه ای ثنیر اب میشه
پنیر که اب شد نودل پخته رو بهش اضافه کنید.
ومخلوط کرده رو حرارت بمونه تا با هم چند جوش بزنن وسس کمی غلیظ بشه حرارت رو خاموش کرده ونوش جان بفرمایید😋
.
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_خوشمزه👩🍳
سیب:۲عدد
موز:۲عدد
تخم مرغ:۳عدد
وانیل:نصف ق.چ
شیر:نصف لیوان
شکر:دوسوم لیوان
عسل:۲ق.غ
خامه صبحانه:۱۰۰گرم
آرد:یک و نیم لیوان
بکینگ پودر:۱ق.غ
.
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_کباب 😍😋
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم
زنجبیل :۱ق غ
سیر:۱ق غ
فلفل قرمز:۲ق غ
نمک:۱ ق چ
ماست:۱۸۰ گرم
ارد تفت داده:۲ ق غ
پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم
پودر جوز هندی:۱/۴ق چ
پودر هل:۱/۲ق چ
روغن:۲ ق غ
در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان میدهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا میکنه
.
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_فرنی😍😋
مواد لازم برای شهد:
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
لیمو ۱/۴ یک لیموترش
مواد میانی:
شیر ۲لیوان
نشاسته ۶_۷ قاشق
شکر ۴قاشق
گلاب ۲_۳قاشق
خمیر باقلوا
کره ذوب شده
نکته ها
*مواد میانی رو روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا طعم خامی نشاسته کامل از بین بره.
*قبل از پخت باقلواها کاملا به کره آغشته بشن
*بهتره از ۳ لایه خمیر باقلوا استفاده کنید اگر میخواهید ترد تر بشه. پیشنهاد من کلا استفاده از ۳ لایه خمیر هست مخصوصا اگر میخواهید سرخش کنید.
*مواد میانی کاملا غلیظ و سرد شده باشه و بعد میان ورقه یوفکا قرار دهید. اگر شل باشه از خمیر میزنه بیرون موقع پخت و خراب میشه.
*تا زمانی که روی شیرینی ها کاملا طلایی شود در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم پس مدت زمان معینی نداره.
*شربت رقیق باید باشه و شربت داغ رو به باقلوای داغ اضافه کنید.
*بعد از اصافه کردن شربت باقلوا رو حتما به ظرف دیگه انتقال بدید و داخل یخچال بزارید حتما بعد از اون میتونین هم به صورت گرم شده هم سرد نوش جان کنید.