eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم برای شهد: شکر یک پیمانه آب یک پیمانه لیمو ۱/۴ یک لیموترش مواد میانی: شیر ۲لیوان نشاسته ۶_۷ قاشق شکر ۴قاشق گلاب ۲_۳قاشق خمیر باقلوا کره ذوب شده نکته ها *مواد میانی رو روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا طعم خامی نشاسته کامل از بین بره. *قبل از پخت باقلواها کاملا به کره آغشته بشن *بهتره از ۳ لایه خمیر باقلوا استفاده کنید اگر میخواهید ترد تر بشه‌. پیشنهاد من کلا استفاده از ۳ لایه خمیر هست مخصوصا اگر میخواهید سرخش کنید. *مواد میانی کاملا غلیظ و سرد شده باشه و بعد میان ورقه یوفکا قرار دهید. اگر شل باشه از خمیر میزنه بیرون موقع پخت و خراب میشه. *تا زمانی که روی شیرینی ها کاملا طلایی شود در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم پس مدت زمان معینی نداره. *شربت رقیق باید باشه و شربت داغ رو به باقلوای داغ اضافه کنید. *بعد از اصافه کردن شربت باقلوا رو حتما به ظرف دیگه انتقال بدید و داخل یخچال بزارید حتما بعد از اون میتونین هم به صورت گرم شده هم سرد نوش جان کنید.
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه پارچه تمیز و خشک پهن کنید، برنجها رو پهن کنید روش طوری که روی هم انباشته نشن وگرنه بهم میچسبن. بسته به گرمای محیط بعد یکی دو روز خشک میشه. بزارید روغن داغ بشه ، الک بزاربد داخلش و بعد یه مقدار کمی برنج بریزید داخل الک سریع پف میکنه، و بعد بریزید داخل ابکش تا روغن اضافیش گرفته بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد و از گرما و داغی افتاد داخل پلاستیک یا ظرف در بسته بریزید و در دمای محیط بزارید تا هوا نکشه و نرم نشه ❌نکات 🎀برنج حتما باید خشک شده باشه وگرنه یا میسوزه یا پف نمیکنه. 🎀روغن حتما باید داغ و زیاد باشه. 🎀بهتر که برنج هندی باشه که قشنگ قد بکشه و پف کنه ، برنج ایرانی تپل میشه و نثل بازاریا نمیشه. 🎀برنج باید روی پارچه پهن بشه و روی هم اصلا نریزید که بهم بچسبن. 🎀برنج نباید زیادی بجوشونید ، مثل برنج معمولی که میخواین آبکش کنید در همون حد 💜
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جای قالب کاپ‌ کیک از پیاله یا کاسه ی ماست استفاده کنید شیره انگور سلیقه ای و قابل حذفه علت باز گذاشتن در قابلمه تیره نشدن رنگ دلمه هاست علت برگردوندن بشقاب روی دلمه ها ایجاد سنگینی و حفظ شدن فرمشون‌ در حین پخت و‌ همچنین بخارپز شدنه بعضی ها رب انار یا رب الوچه هم میزنن تو اب دلمه که اخر سر ریختم ولی رنگشونو تیره میکنه .
🌸ســـلام 🌾صبحتون 🌸پراز خیر و برکت 🌾امروزتـون زیبـا 🌸امروزتون بخیر و نیکی 🌾حـال دلتـون خوب 🌸وجودتون سبز و سلامت 🌾زندگیتون غرق در خوشبختی 🌸چهار شنبه تون بخیر🌸 ♥️
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس کچاپ خونگی😙 ❤️‍🔥 ❤️‍🔥
✅ سیب_زمینی فست فودی 😋 سیب زمینیهارا پوست کنده وخلال درشت زده وشسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعداز جوشیدن اب سیب زمینهاراداخل قابلمه ریخته وحدود سه تاچهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها دراب بجوشد وسریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینیها ریخته واجازه دهیدتا کامل ابش کشیده شود وبعد سیب زمینیها را در روغن داااااغ سرخ کرده و نوووووش جان کنید.