#شاورما_مرغ 🌯
#شاورما_مرغ_دلبرانه 🌯
🌸مواد لازم و طرز تهیه شاورما :
مواد زیر رو به سینه مرغ از طول برش خورده اضافه کن:
1/2 پیمانه ماست + 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون + آب لیمو و برش لیمو
1 قاشق چایخوری (ادویه کاری)
1 قاشق چایخوری (پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا)
1/2 قاشق چایخوری (فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین آسیاب شده)
_ همه موادُ خوب با هم مخلوط کن و حداقل یک ساعت در یخچال بذار (هر چه بیشتر بمونه بهتره).
_ مرغ ها را در ماهیتابه داغ بریز، برشهای لیمو رو بردار، شعله رو کم کن، درشو بزار تا سینه مرغ آب بندازه و بپزه و آبش کاملا جمع بشه و سرخ بشه و طعم گریل به خودش بگیره.
_ مرغها رو روی نان ساج یا تورتیلا قرار بده، به همراه خیارشور، سیب زمینی سرخ کرده و سس سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک 😍😋
مواد لازم برای ۲ نفر
بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_سارای_تاتلیسی😍😋
شیر ۴ لیوان
آردگندم نصف لیوان
نشاسته گل ۴قاشق غذاخوری
شکرنصف لیوان
کره ۲۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب درصورت دلخواه ۳قاشق غذاخوری
خلال بادام بوداده شده به میزان لازم
توضیحات:حتماشیرسردباشه بهش اردونشاسته رواضافه کنید
حرارت حتماکم باشه ،مدام هم بزنیدوحوصله به خرج بدین
داخل لیوانهاروچرب کنیدبعدازبستن وبرش دادن داخل بادام بوداده شده بغلتونیدوروشوبانوتلایاگاناش تزیین کنید
#پاناکوتای_شکلاتی
۷۰۰ میلی لیتر خامه
۱۵۰ گرم شکلات
۷۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۳۰ گرم ژلاتین
۵۰ میلی لیتر آب جوشانده سرد را بر روی ژلاتین بریزید و بگذارید تا نرم شود. داخل قابلمه خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید. بجوشانید تا شکر حل شود. از روی حرارت برداشته و شکلات ریز خرد شده را اضافه کنید ، هم بزنید تا شکلات حل شود. ژلاتین نرم شده را به مخلوط گرم شکلات و خامه اضافه کنید. درون لیوان ها بریزید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود ، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
#تارتلت_های_سبک_ایتالیایی
تارت آماده/۳۰ گرم مخلوط سبزیجات /گوجه فرنگی و زیتون حلقه شده و سیر خشک شده درون روغن زیتون/۱۵۰ گرم قارچ /چند شاخه آویشن /۱۰۰ گرم میگو پوست کنده /۵۰گرم کره برای سرخ کردن/۲۵۰ گرم پنیر خامه ای/ زیتون/ نمک و فلفل 👈تارت آماده را در یک ماهیتابه از قبل گرم کنید ، میگوها را به مدت ۳-۴دقیقه در کره ، نمک و فلفل سرخ کنید. به بشقاب منتقل کنید. قارچ را ریز خرد کنید ، به همان ظرف منتقل کنید ، گوجه خشک و سیر و زیتون و آویشن خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. در کره سرخ کنید تا قارچ به مدت۱۰-۱۲ دقیقه پخته شود. نمک را اضافه کنید. زیتون ها رانصف کنید. هر نیمه را در تارتلت قرار دهید. روی آن را با استفاده از یک قاشق چای خوری پنیر خامه ای پر کنید. قارچ های سرخ شده با سبزیجات را اضافه کرده و با میگو و آویشن تزئین کنید.
کانال دسر و ژله مدرن
#کاناپ_موس_مارتادلا_وپسته
۵ برش نان تست
مارتادلا (۱۷۰ گرم)
۱۵۰ گرم پنیر قابل پخش تازه
۵۰ میلی لیتر خامه تازه
۱۰ عدد پسته
طرز تهیه
ابتدا یک مارتادلا را به صورت مکعب برش دهید و آن را به ظرف مخلوط کن دستی یا غذاساز منتقل کنید. خامه تازه ، پنیر قابل پخش تازه را که از فیلادلفیا استفاده کردم اضافه کنید ، همه چیز را مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست بدست آورید. موس مارتادلارا روی نان های تست مربع بریده شده (همانطور که من کردم) یا روی کروسان سرو کنید. و با پسته خرد شده تزیین کنید.
#رول_های_بادمجان_ماسکارپونه_و_گوجه_خشک_شده
۳عددبادمجان
۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک خرد شده
فلفل
نمک
روغن زیتون
گیاهان خشک ترکیب(آویشن ، مرزنجوش ، رزماری ، ریحان و مرزه)
بادمجان ها را به صورت نواری برش دهید. از هر دو طرف در قالب گریل سرخ کنید. ماسکارپونه ، گوجه فرنگی ، گیاهان خشک ، نمک و مقدار کمی روغن را مخلوط کنید. بر روی هر برش ۱-۲ قاشق چایخوری بگذارید و رول کنید.
#کلاب_ژامبون_وپنیر
مواد لازم برای ۴ نفر 👇
۸ برش نان ساندویچی سبوس دار /۲۰۰ گرم ژامبون / ۸ برش پنیر موزارلا/۱۰۰ گرم موزارلا رنده شده
برای بشامل :
۲۵۰ میلی لیتر شیر /۲۵ گرم آرد /۲۵ گرم کره /نمک و فلفل /۲ قاشق چایخوری خردل
طرز تهیه👈 کره را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. به محض ذوب شدن ، آرد را یکجا ریخته و حدود ۲ دقیقه با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید. شیر را به تدریج ریخته و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خامه ای و یک دست شود. از روی حرارت بردارید ، نمک و فلفل را اضافه کرده و خردل را اضافه کنید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. ژامبون را به اندازه نان برش دهید. نیمی از نان ها را در کنار هم در یک ظرف بزرگ پخت بچینید. روی هر کدام کمی بشامل بمالید ، سپس یک برش پنیر ، یک ژامبون و یک پنیر دیگر قرار دهید. روی آن را با نان باقیمانده بپوشانید. باقیمانده بشامل را روی نان پهن کرده و آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. داخل فر قرار دهید و آنرا به مدت حدود ۱۰ دقیقه بپزید. وقتی طلایی و ترد شدند ، آنها را از فر خارج کنید..