eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#استيک مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
يك غذا خوشمزه و جديد👌🏻 #كتلت_مرغ_مغزدار🍗🍗🍘 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
هدایت شده از پست های آشپزی
🍤🍤 ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي يك كاسه كمي ابليمو و نمك و زردچوبه و پياز رنده شده و كمي زعفرون ميريزم و ميگوها رو تو كاسه ميريزم و سلفون ميكشم و ميذارم يخچال به مدت يكساعت در يك كاسه كمي ارد يك كاسه كمي پودر سوخاري يك كاسه يك تخم مرغ زده شده . ميگوها را ابتدا در ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاري ميزنيم سپس در روغن سرخش كنيد و نوش جان كنيد . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
نگهداری از #گوشت_چرخ_کرده👇 گوشت چرخ کرده نباید زیاد در یخچال بماند و حتی اگر خراب نشود کیفیت خود را از دست می‌دهد. سعی کنید گوشت چرخ کرده را سریع فریز کنید. در فریز کردن گوشت چرخ کرده نیز این را در نظر بگیرید که نباید حجم زیادی از گوشت در کیسه گذاشته شود یا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کیسه فریزر تخت کنید و سپس در فریزر قرار دهید. همه جای گوشت باید در معرض یخ زدگی قرار بگیرد، هر چقدر گوشت ضخیم تر باشد دیرتر یخ می زند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
#بوفی نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم: همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
لیمو شکری 😍😍 🔺برای درست کردن لیمو شکری;اول لیموهارو برش بزنین وهسته هاشو جدا کنین.تویه ظرف شیشه ای،یه لایه ازلیموهارو بچینین ویه لایه شکر بریزین وهمینطورادامه بدین تالایه آخرشکر باشه. 🔅بعد درشومحکم ببندین و پشت پنجره بذارین. جایی که آفتاب غیرمستقیم بهش بخوره تاشکرآروم آروم حل بشه. بعد ده روز یه تکونش میدیم تاشکرهای حل نشده،حل بشه.ازین شربت برای چای یاشربت آبلیمو استفاده میشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
#_خورش_تره موادلازم📝 گوشت‌ گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم سبزی تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم کمی هم گشنیزو جعفری لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه پیاز متوسط ۱ عدد لیمو عمانی ۴ عدد رب گوجه ۲ الی ۳ ق غ نمک ۱ قاشق چای خوری گوجه های گیلاسی ۱۰ عدد زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه: ۱_لوبیا را از شب قبل خیس کنید پیاز را خورد کرده و با روغن تفت دهیدزردچوبه اضافه کنید و گوشت را با پیاز تفت دهید ۲_وقتی کمی تفت خورد لوبیا سفید را اضافه کنیدآب گرم اضافه کنید و در قابلمه را بزارید تا بپزد ۳_تره،گشنیزوجعفری را ریز ساتوری کنید و با روغن تفت دهیدنیم ساعت مانده به پخت کامل خورش ، گوجه های گیلاسی و تره و لیمو عمانی و رب را اضافه کنید و بگذارید تا خورش حسابی جا بیوفتد ۴_داخل ظرف سرو بکشید و با پلو نوش جان کنیدتوصیه میکنم حتما این خورش خوشمزه رو امتحان کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
گل با آناناس برای تزیین کاپ کیک و شیرینی🍍❤️ ابتدا میوه آناناس را برش نازک (کمتر از 1 سانتیمتر ضخامت) بزنید . سپس آن ها را در قالب کیک مافین قرار داده برای مدت کوتاهی در فر یا مایکروویو قرار دهید تا خشک شود. در این صورت شما یک گل زیبا خوراکی خواهید داشت. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش آلو اسفناج دستور تهیه :👇 اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم. وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن. تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه) وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم) و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته. پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید عالی میشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
🔷#ترفند #خوشرنگ_شدن_ماکارونی به آب در حال جوش مقداری زردچوبه میریزم، رنگ قشنگی بهشون میده. داخل آب هم بجز نمک و زردچوبه هیچی نمیزنم، حتی روغن. چون روغن باعث میشه مواد ماکارونی لیز بخورن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
#ترفند 💢#سالاد_الویه را بیش از 2 روز نگه ندارید ! ❇️سیب زمینی پخته که بیش از 2 روز نگهداری شود، دارای میکروبی بنام باسیلوس است که بسیار خطرناک، سمی و اسهال آورست ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_عدس😍😍 این سالاد خیلی خوش خوراکه به خصوص برای بچه ها بسیار عالیه وقتی نمیتونیم حبوبات مثل عدس که خیلی فایده داره به کودکان بدیم به این طریق خیلی دوست دارن و استقبال می کنن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
#پيش_غذا😍😍 🌀نان تست را بهمراه ژامبون و كره در دستگاه گريل كنيد همراه تخم مرغ عسلى و سيب زمينى سرو كنيد كمى سبزى هم روى ان بريزيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) - برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین. آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
‍#خوراک_قارچ دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#ترفند كوفته های گوشتی رو وسط حلقه های بادمجان فيكس كنين با چوب دندون با سس رب و ادويه بزارين بپزه و يه سرو عالی برای منوی مهمونی و دورهمی داشته باشين ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#سالاد با سس گردو و زرشك براي سس از دوقاشق گردواسياب شده ونصف ليوان اب زرشك ونصف ليوان اب ونمك وفلفل وبا هم مخلوط كردم،بسته به ذائقه تون اگه ترش نميخورين دوقاشق شكرهم بهش اضافه كنين ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#ترفند #دونات افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#ویفر_موزی آرد یک و نیم پیمانه پودر قند یک ونیم پیمانه روغن یک و نیم پیمانه یا یک پیمانه روغن مایع و نیم پیمانه کره نان میکادو ۴ ورق اسانس موز چند قطره آرد را مقداری تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود،روغن و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.در آخر چند قطره اسانس ریخته، ومواد را روی نان ها میریزیم و با لیسک پهن میکنم و ی لایه نان میذاریم و دوباره مواد میریزیم تا نان ها تمام شود. در این مرحله سرعت عمل مهم است چون اگر سرد شود بهم نمیچسبد. بعد از یه ساعت برش میزنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#مرغ_وحشی طرزتهیه اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#سر_گنجشکی #کله_گنجشکی اول یه پیاز کوچیک رو تفت دادم و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم بعد رب گوجه زدم صبر کردم تا رنگش رو پس بده بعد دو تا لیوان اب اضافه کردم وقتی جوش اومد یه سیب زمینی بزرگ رو خورد کردم و بهش اضافه کردم درش رو گذاشتم و تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ریز رنده شده نمک و فلفل یه کمی مرزه و ترخون خشک خوب ورز دادم و بعد قلقلی کردم (اندازه سر گنجشک) قلقلی ها رو هم آروم داخل قابلمه ریختم و صبر کردم تا حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته شاید نیم ساعتم نشه در آخر نمک اضافه کنید این خوراک رو میتونید با نون و سالاد شیرازی نوش جان کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#حلوا_نخودچى آرد نخودچي رو ١٥ دقيقه روي حرارت ملايم تفت بدين روغن جامد رو اضافه كنين تا روغن به خوردش بره زير گاز رو خاموش كنين و پودرقند،گردو،هل رو اضافه كنين. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
#سوپ_اسفناج 🍀 این سوپه که میبینین سوپ اسفناجه هم خیییلی خوشمزه اس و هم خیلی فوری درست میشه، اینم دستورش خدمت شما:👇 دو سه قاشق پیازداغو نصف پیمونه جو پرکو با دو پیمونه آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات بذارین رو گاز یه ده دقیقه بمونه تا جو پرکا لعاب بدن حالا صد تا صدوپنجاه گرم اسفناج خام بریزین توشو و بعد دو سه دقیقه سوپو پوره کنین بعدش یک تا دو پیمونه دیگه آب هر چی دوست دارین، بسته به غلظتی که میخواین به سوپتون اضافه کنیندو بذارین یه ده دقیقه ای جا بیوفته، اگه دوست داشتین آخر کار یکم شیرم میتونین توش بریزین بعدشم با آبلیمو و یکم روغن زیتون سرو کنین و حالشو ببرین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸
🔷#شربت_ریحان میتونم بگم جزو بهترین شربت ها هست، یه دسته #ریحان_بنفش رو می‌شوریم و داخل یک قابلمه شکر و آب رو میریزیم تا جوش بیاد سپس ریحان ها رو داخل قابلمه میریزیم چندتا جوش بزنه کافیه، این شربت در اصل رنگ آبی کمرنگ میشه ولی اگه یک قاشق آبلیمو بریزین رنگش به صورت طبیعی صورتی میشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ دی ۱۳۹۸