eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
2.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان صبحانه پنیری سلام مهربونا، دستور نان صبحانه خوشمزه آوردم واستون باور کنید با چای تازه دم خیلی میچسبه😉 . نان پنیری صبحانه از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید یه کم سرخالی. مواد لازم : 1 استکان شیر(کمی کمتر از نصف لیوان ) نصف استکان روغن مایع(1/4 لیوان) نصف لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک حدود 4 لیوان آرد مواد میانی؛ 100 گرم پنیر لر یا ریکوتای 200 گرم پنیر کاشار یا چدار رنده شده هر دو پنیر را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید. اندازه لیوان 200 میلی لیتر اندازه استکان 100میلی لیتر
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از کلیپ آموزشی مرغ تنوریمون که با تغییر زیاد و‌درخواست مکرر شما عزیزان ؛ ؛ کسی تا حالا از این نوع گیاه به لیمو استفاده کرده که چه عطر وبویی داره و چقدر مفیده 😌 ؛ : مرغ_تنوری_با_سبزی_به_لیمو ؛ برای مزه دار یک عدد مرغ یک کیلو و نیم لازم داریم که پوست گرفته و شسته و آبش چکیده شده باشه اول مقداری زعفران دم کرده و کنار بزارید تا دم بکشه بعد مقداری نمک و فلفل پاپریکا و اندازه ی یه مشت کمتر از برگا رو پودر کرده و همه رو در یه کاسه ی گود ریخته و 25گرم کره ی ذوب شده و مقدار زعفران رو باهم مخلوط کرده (مقداری زعفران بمونه برای آخر پخت) و حسابی به مرغ بمالین و برای وسط مرغ هم یک عدد پیاز و فلفل دلمه و گوجه کوچیک قاچ شده بزارید و دست و پای مرغ رو با نخ بسته و داخل کیسه نسوز گذاشته تا دو سه ساعتی بمونه و بعد تو سینی فر بزارید و چندتا سوراخ با خلال روش ایجاد کرده و با ۱۸۰ درجه تا سه ساعتی بزارین بپزه و یک ربع آخر پخت بیرون آورده و کیسه رو باز کرده و مقدار زعفران باقی و کمی روغن با قلمو روش مالیده و دوباره تو فر با گریل بالا بزارید سرخ ‌طلایی بشه و‌نوش جان
ترفند آشپزی 🦐🦐🦐 برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد پس از تمیز کردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید . ↙️
_الویه
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🍗 ۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن