#جغور_بغور 🥘
دوتاپيازبزرگ رو تفت ميديم و بعدجگر رو اضافه كنيدو نمك و فلفل و زردچوبه وگوجه رو پوره مى كنيم و اضافه مى كنيم،در اخر سيب زمينى كه خرد كرديم رو مى ريزيم و ميذاريم تابپزه.
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام
سیب زمینی 1 کیلوگرم
• نمک
• فلفل
• پنیر 30 گرم
• نشاسته ذرت 15 گرم
• 2 تخم مرغ کوچک
• آرد
•2 عدد تخم مرغ
• نمک
• پودرهای سوخاری
• روغن (برای سرخ کردن)
• پنیر موتزارلا
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پیتزا با _نون باگت
#پارت_اول
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_برساق
مواد لازم:
آرد بربری 6 لیوان الک شده
تخممرغ 1 عدد
روغن حیوانی 1 پیمانه
آب ولرم 1 لیوان
وانیل
شکر 3 چهارم لیوان
نمک 1 قاشق سرصاف
ماست 1 لیوان فرانسوی
ترکیبات مایه خمیر :
۱ ق مایه خمیر
۱ ق شکر
نصف پیمانه آب ولرم
3.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما امتحانش کن😍
مواد لازم:
6 عدد سیب زمینی
4 عدد بادمجان
4 عدد فلفل سبز
برای کوفته🔽
500 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر
2 عدد پیاز
جعفری
ادویه ها (زیره، فلفل سیاه و پاپریکا)
1 قاشق چایخوری نمک
برای سس گوجه فرنگی🔽
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی
1 لیوان آب (200 میلی لیتر)
1 حبه سیر
2 عدد گوجه فرنگی
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
طرز تهیه:
مواد کوفته را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،سپس از مخلوط کوفته یک تکه را جدا کرده و قلقلی کنید،سپس کوفته ها ،سیب زمینی و بادمجان را خرد شده را جداگانه در روغن داغ سرخ کنید،بعد مطابق ویدئو همه مواد را در قابلمه بریزید و برای سس، رب فلفل را در روغن زیتون تفت می دهیم و آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد،سپس سس آماده را روی مواد بریزید و سیر ،ادویه و گوجه فرنگی پوست گرفته را اضافه کنید و در آخر 2 لیوان آب داغ (یا کمتر)به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد،وقتی شروع به جوشیدن کرد،حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کامل پخته شود،
نوش جان
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دستور امتحان شده خوشرنگ و دلبر حرف نداره🤩🤩
۱۷۰ گرم برگ اسفناج
۱۴۰ گرم روغن مایع
۸۰ گرمشیر
یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
با هم میکس کنین
به ۴ عدد تخم مرغ
۲۵۰ گرم شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
اضافه کنین و با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه
مواد اسفناج رو اضافه و مخلوط کنین
۲۷۰ گرم آرد سفید رو به همراه ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر کم کم به مواد اضافه و ترکیب کنین
مایه کیک رو کف تابه پیرکس که کاغذ روغنی انداختین، بریزین
۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارین
۲۰۰ گرم خامه قنادی رو با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره
روی کیک پخته شده رو با خامه کاور کنین
کمی پودر نارگیل بریزین
به اندازه دلخواه برش بدین
با اسلایس توت فرنگی و پودر پسته تزیین کنین
غیرممکنه از خوردن این کیک سبز جذاب دست بکشی،
بافت و طعمش عالیه
نوش جان😍😍
.
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما وقتی موزها اینجوری سیاه میشن چیکارش میکنین؟
تو این #ویدئو یه #ایده باحال دارم براتون😍
مواد لازم: 👩🏻🍳
موز ۳-۲ عدد
شیر ۲ پیمانه
ژله موزی نصف بسته ( حدودا ۵ ق غ)
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر پر
وانیل ۱/۲( نصف) قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲ ق غ ( به دلخواه)
پودر پسته،بادام و کنجد، مغز آفتابگردون یا هر مغزیجات دیگه ای که دوس دارین (به دلخواه)
.
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح و طلوع و غزل🍳
و ناشتاے تو🥒
یعنے سلام ، زنده شدم🍅
با دعاے تو🧀
صبحانہ حاضر است🍇
بفرما غزل بنوش🥛
طعم بهشت مے دهد🍹
امروز چاے تو☕️
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥l
#کباب_تابه_ای_دو_رنگ
این کباب خیلی راحت و سریع آماده میشه، در حین حال خیلی هم خوشمزست
کافیه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ک ابش رو گرفتیم +نمک و فلفل سیاه و کمی پودر زیره ترکیب و ورز بدیم،
گوشت مرغ رو هم (من از همه قسمتهای گوشت مرغ استفاده کردم اینجوری کباب مون خشک نمیشه) ب همراه دوتا پیاز چرخ کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم ، من روشون سلفون کشیدم و یه ساعتی گزاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن
سپس ب ترتیب و یکی در میان از مایه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ توی تابه گذاشته، بهتره مقدار مواد گوشتی ن خیلی زیاد باشه ن خیلی نازک و اینکه با پشت قاشق خوب فشار بدید تا بهم بچسبن ک موقع پخت از هم جدا نشن، سپس در جهت مخالف برش های یک اندازه میدیم، تابه رو میزاریم رو حرارت ملایم رو ب بالا تا اب گوشت کشیده بشه، وقتی ابش کشیده شد کمی روغن زیتون بهش اضافه و میزاریم سرخ شه، طرف دیگشم میزاریم سرخ شه، با برنج یا نون میتونید میل کنید