eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی ترشِ جان🤤🤤🤤 🍷🍷🍷🍷🍷 . 💜
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه ابتدا با بیکن_نواری یک شبکه درست کرده به شکل دایره درمی آوریم داخل فر با دمای 170 درجه 15 دقیقه می پزیم پیاز را با کمی روغن تفت داده تا کمی نرم و طلایی شود گوشت چرخکرده گوساله را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و دو تا برگر درست می کنیم حال با برگرها و بیکن و پیاز سرخکرده و پنیرچدار و پنیرموزارلا چیزبرگر و جعفری ریزکرده خود را درست کرده و با شعله کم دو طرف را برای ده دقیقه گریل می کنیم 💜
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍗 آرد ۵ لیوان ،خمیر مایه ۲ ق چ ،شکر ۲ چ اب هم دمای محیط ۲ لیوان ،سس، فلفل دلمه ۱ عدد ،پیاز ۱ عدد فلفل چیلی ۳ عدد ،گوجه ۲ عدد نمک فلفل قرمز و سیاه و اویشن و پولبیبر به اندازه ذائقه خودتون روغن مایع یا زیتون ۵ ق غ مرینیت مرغ سینه مرغ ۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،ابلیمو ۱/۴ فنجون ،زعفرون دم کرده ۱ ق غ ،نمک فلفل قرمز و سیاه و پولبیر هرکدام ۱ ق چ ،سس خردل ۴ ق غ پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
977K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ظهر قشنگ🌹 یک دل آرام یک زندگی عاشقانه🌹 ظهرتون گلباران عزیزان ❤️ تشکر از حضور تک تکتون 🙏🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه برای چهار نفر برای درست کردن این سوپ بینهایت خوشمزه ما نیاز داریم به چهار لیوان اب مرغ گشنیز خرد شده یک لیوان ماست ترش دو پیمانه نمک و فلفل ب مقدار لازم دو حبه سیر له شده یا رنده شده جو پرک دو لیوان هویج نگینی خرد شده نصف لیوان ابتدا هویج را به همراه جو پرک ( جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری اب بخیسانید و بعد ابکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با هم‌پخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شن بعد از این زمان از مواد کمی تست کنید اگه سبزی و جو پرک کاملا پخته شدن و آب های اضافی تبخیر شدن ( ماست که اضافه میشه ی مقدار سوپ رو شل میکنه )، حرارت را حسابی کم کرده و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم میزنیم و بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ فیله 5 عدد اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه کره یا روغن نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید. طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی خونگی 🍨🍧🍨🍧🍨 مواد لازم؛ شیرپرچرب یک لیتر خامه صبحانه ۲۰۰گرمی شکر یک لیوان ثعلب یک ق چ وانیل یک ق چ زرده تخم مرغ ۴ عدد توضیحات لازم داخل ویدیو هست. . 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍ابتدا نیم کیلو خرمای چرخ شده+ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی پودر شده + ۱ ق غ زنجبیل + ۱ ق چ پودر هل + ۱ق چ پودر کاکائو + ۳ ق غ گلاب مخلوط کنید سپس به صورت توپی شکل در آورده و در پودر کاکائو و دارچین می غلتونیم .
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🫕🥛 جو پرک: ۱۰۰ گرم هویج: ۳ عدد سینه مرغ: ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای: یک عدد جعفری: ۱۵۰ گرم شیر : یک لیتر آب مرغ: ۳ لیوان نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم سیر: ۲ حبه اول سینه های مرغ رو با فلفل و پیاز و زردچوبه و سیر بزارین تا بپزه و بعد ریش ریش کنید،