🍨 بستنی معجون قهوه
🔸مواد لازم
▫️بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده یک لیتر
▫️موز ۲عدد کاملا رسیده
▫️قهوه ۱ق م پر
▫️دارچین۱ق چ
▫️گردو نصف لیوان
▫️کنجد ۳ق غ
🍨طرز تهیه
بستنی رو با سایر مواد در مخلوط کن ریخته و با هم خوب میکس میکنیم بعد در طرف ریخته به مدت ۴-۵ ساعت در فریزر میزاریم تا خودشو بگیره . (اگر رژیم ندارید میتونین از ۳ق غ خامه قنادی هم استفاده کنین که طعم فوق العاده ای به بستنی میده) فوق العاده خوشمزه و البته راحت.
🥣طرز تهیه سس آلفردو🥛
مواد لازم
خامه غلیظ شده ¾ ۱ پیمانه
کره ۶ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۱ پیمانه
حبهٔ سیر ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🍥طرز تهیه🍥
کره را در یک شیر جوش کوچک ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به هم زدن روی حرارت بسیار ملایم ادامه دهید. در نهایت جعفری خرد شده را اضافه کنید.
🥮کیک ماست کشمشی
🥧موادلازم
🔸تخم مرغ ۳عدد
🔸شکر یک پیمانه سرخالی
🔸ماست نصف پیمانه
🔸روغن مایع نصف پیمانه
🔸آرد یک و سه چهارم پیمانه
🔸وانیل یک دوم ق چ
🔸بکینگ پودر ۱ق م سرخالی
🔸کشمش نصف پیمانه
🥮طرزتهیه:
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
☕️قهوهٔ دالگونا
🔸مواد لازم:
▫️پودر قهوهٔ فوری ۲ قغ
▫️شکر ۲ قغ
▫️آب جوش ۲ قغ
▫️شیر گیاهی ۱ پیمانه
▫️یخ در صورت تمایل
☕️قهوه، شکر و آب جوش را در یک ماگ یا کاسه ریخته و با همزن برقی در حدی بزنید که کف کند و وقتی که ظرف را برگرداندید، نریزد. سپس آن را بر روی شیر گیاهی و به همراه یخ یا شیر گیاهیِ گرم سرو کرده و نوش جان کنید.
اگر همزن برقی ندارید میتوانید از همزن دستی، چنگال و… هم استفاده کنید. فقط نیاز به زمان بیشتری دارید تا به نتیجه دلخواه برسید.
#رنگینک 🧇 😋
🔸هسته رطب هامونو در مياريم و وسطشون ي تيكه گردو قرار ميديم و داخل ظرفمون رو با ي لايه از اين خرما و گردو ميپوشونيم
حالا تو ماهيتابه ارد و روغن و كره رو مخلوط و تفت ميديم وقتي طلايي شد پودر هل رو اضافه ميكنيم و اون رو روي خرماها ميريزيم و با پشت قاشق پخشش ميكنيم و حركت ميديم ظرف رو تا خوب ب همه درزا نفوذ كنه .يسريا روي همينو شروع ب تزيين ميكنن. اما اكثرا روش رو پودر قند ميدن و بعد با دارچين و ساير مخلفات تزيين ميكنن
#اسنك_ماكارونى 🥙 😋
▫️ماكاروني فرمي ١٥٠ گرم
▫️سيب زميني متوسط ( تقريبا كوچك) يك عدد
▫️پنير پيتزا ١٠٠ گرم
🔸ابتدا سيب زميني را پخته
ماکارونی را در آب جوش همراه با نمک و روغن به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا كاملا پخته شود ،سپس آن را آبکش کنید و بگذاريد تا سرد شود،،
سیب زمینی را رنده و با ماکارونی مخلوط کنید
كالباس ، پنير و مقداري نمك و فلفل و پاپريكا بزنيد
مواد را كاملا باهم مخلوط كنيد و ب اون شكل دهيد در آرد سوخاری بزنيد و سپس در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری
و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنید
#شيريني_كشمشي 🥟 😋
▫️ارد _290 گرم
▫️كره _150 گرم
▫️پودر قند _250 گرم
▫️تخم مرغ كامل _2عدد
▫️وانيل___نصف ق چ
▫️كشمش ___100گرم
🔸كره رو بذارين تو دماي محيط تا نرم شه و بعد با پودر قند حسابي با همزن بزنين تا خوب پف كنه ( حدود پنج دقيقه ) بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه كنيد يعني بعد از اضافه كردن اولين تخم مرغ اجازه بدين يه دقيقه با بقيه مواد مخلوط شه ، بعد دومي رو اضافه كنيد و باز هم بزنين ، وانيل رو بريزين و بعد در چند مرحله ارد رو... و اروم با ليسك هم بزنين تا خوب مخلوط شن ، در اخر كشمش رو بريزين و موادتون رو تو قيف بدون ماسوره و با فاصله روي كاغذ روغني داخل سيني فر قرار بدين بايد حواستون باشه مواد نبايد بصورت پهن روي كاغذ قرار بگيرن و بايد بصورت قلمبه باشن ، چون توي فر خودش پهن ميشه در اخر روشون پودر قند الك كنين ( براي اينكه سطح شيريني ترك بخوره ) توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٧٠ كه براي من حدود يه ربع زمان برد از ده دقيقه به بعد چك كنيد بايد كمي پهن بشن ، سطحشون ترك برداره و زيرشون كمي تغيير رنگ بده
#دسر_ليوانى 🍨 😋
▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم
▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
▫️پودر کاکایو ۲ ق غ
▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
▫️شیر ۳ ق غ
🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه.
#مسقطى_خونگى 🍨 😋
🔸یک پیمانه نشاسته گل یا نشاسته گندم رو در کاسه ای بریزید دو پیمانه اب سرد روش بریزید و بدون اینکه هم بزنید کنار بگذارید تا یک ساعت بماند بعد یک ساعت اب روی ان رو دور بریزید .نشاسته رو به همراه دو پیمانه شکر و ۵ پیمانه اب سرد در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید زمانیکه شکر حل شد یک قاشق چایخوری ابلیمو یا یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید حدود یک ساعت هم بزنید تا نشاسته غلیظ بشه سپس یک پیمانه گلاب اضافه کنید و باز به هم زدن ا دامه بدین (دو ساعت دیگه باید هم بزنین)بعد میتونین ۵۰ گرم کره، زعفرون ، پودر هل ،خلال بادوم و خلال پسته تونو اضافه کنید و هم بزنین (حدود نیم ساعت الی یک ساعت دیگه)تا براقو شفاف و سفت شود اواخر پخت یه قاشق گلوکز اضافه کنید که باعث کمی کشدار شدنش میشه تا داغه توی سینی یا قالب بریزید.و بعد سرد شدن از قالب در بیارید
شدن از قالب در بیارید یا برش بزنید