eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ تکه تکه شده ۳ عدد قارچ ۲۰۰ گرم رب ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد متوسط نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پیاز و سرخ کردم و مرغ هارو بهش اضافه کردم و تفت دادم گزاشتم یه رب تا مغز پخت بشه و بعد بهش رب زدم وتفت دادن تا خامی ش گرفته بشه ،قارچ هارو شستم و برش دادم و به مواد اضافه کردم و ادویه جات و هم تو این مرحله ریختم و با دوتا لیوان آب گزاشتم نیم ساعت تا جا بیفته .
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺ یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید) نصف لیوان آب سرد دو قاشق پودر ژلاتین دوقاشق گلوکز ............................ سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید پودرژله‌،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه . 🍎
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزا قاسمی رشتی😍😋 . 🍎
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم براي دو ليوان شيك طالبي بستني سنتي يك پيمانه طالبي خرد شده دو پيمانه بستني و طالبي رو با هم يك دقيقه ميكس كنيد 🍎
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیش غذای ایرانی با بادمجان😍😋 🍎
😍😋 مواد لازم: پیاز1 عدد بزرگ گوشت 500گرم پودر زردچوبه 1ق م پودر زنجبیل 1/2ق م پودر لیموعمانی به اندازه دلخواه ونمک کمی کرفس دو ساقه کوچک و سبزی نعنا و جعفری 500گرم طرز تهیه: گوشتم رو باهاش تفت دادم وزردجوبه را اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد پودر زنجبیل را اضافه کردم و مجدد تفت دادم.كرفس رو خورد كردم برگ هاي كرفس و نعنا و جعفري رو هم خورد كنيد و اگه نعنا تازه نداشتين از نعنا خشك اضافه كنيد فقط حواستون باشه نعناتون زياد نشه كه خورشتتون رو تلخ كنه درحدي باشه كه فقط بهش عطر بده من كمي سبزي قرمه هم بهش ميزنم بعد جدا حسابي با روغن سرخش كردم و ريختم روي گوشتم گذاشتم جا بيوفته و كرفس بپزه بعد كمي پودرليمو عماني و نمك و ابليمو اضافه كردم و گذاشتم حسابي جا بيوفته و روغن بندازه .
😍😋 طرز تهیه: 150 گرم شکلات سفید رو بنماری کردم روی بخار کتری و به سه قسمت تقسیم کردم( من به ازای هر 50 گرم شکلات یک قمخ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط میکنم و یا کلا میتونید یک قغخ بریزید) بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم.بعد قالب شکلاتم رو داخل ی سینی گزاشتم.. اول ی کم شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و گزاشتم داخل فریزر به مدت 2 دیقه و بعد شکلات سفید رو ریختم روش و ته قالب رو اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..و دوباره گزاشتم فریزر و در اخر شکلات سبز رو ریختم روی شکلات سفید و دوباره اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه.. و برای بار اخرگزاشتم فریزر به مدت 5 دیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه..و بعد از قالب دراوردم..قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره.. نکته::میتونید ازرنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخم های هندوانه استفاده کنید .
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 طالبی نصف یک طالبی بزرگ معادل با سه لیوان آب طالبی بدون شکر🍈 شکر به میزان لازم، بستگی به شیرینی طالبی و ذائقه شما داره پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری آب سرد برای ژلاتین نصف لیوان خامه صبحانه ۱۲۵ میلی لیتر ( نصف پاکت صورتی)میتونید از بستنی وانیلی هم استفاده کنید عالی میشه🍦😍 رنگ خوراکی سبز (دلخواه) چند قطره میتونید این دسر قالبی هم درست کنید قالب سلیکونی چرب کنید حتما دسر طالبی بریزید بزارید چند ساعت تو یخچال برگردونید تو ظرف سرو و نوش جان نکته.:حتما از اب سرد استفاده کنید برای ژلاتین خامه یا بستنی نیازی به ذوب شدن نداره .
201.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💝🕊 💝صبح درڪوچه ی ما 🌸منتظر خنده ی توست 🌸🕊 💖وقت آن است 🌸ڪه خورشید مجدد باشی 💝🕊 💓فنجون عشقتون پرمهر 🌸
🧇 😋 🔸هسته رطب هامونو در مياريم و وسطشون ي تيكه گردو قرار ميديم و داخل ظرفمون رو با ي لايه از اين خرما و گردو ميپوشونيم حالا تو ماهيتابه ارد و روغن و كره رو مخلوط و تفت ميديم وقتي طلايي شد پودر هل رو اضافه ميكنيم و اون رو روي خرماها ميريزيم و با پشت قاشق پخشش ميكنيم و حركت ميديم ظرف رو تا خوب ب همه درزا نفوذ كنه .يسريا روي همينو شروع ب تزيين ميكنن. اما اكثرا روش رو پودر قند ميدن و بعد با دارچين و ساير مخلفات تزيين ميكنن