eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز را به این شکل خورد کنید تا دچار سوزش چشم نشید😢👍
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزایی 🍅🥚 مواد لازم :👇 گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ تخم مرغ همزده ۴ عدد پیاز نگینی یک عدد متوسط نصف فلفل دلمه ای نگینی رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری زیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید) . دستور تهیه :👇 ابتدا پیاز رو با یک چهارم لیوان یا قاشق غداخوری ۶ قاشق غداخوری تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن. بعد گوجه رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه. حدودا ۲تا ۳ دقیقه بعد تخم مرغ هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده. پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون را اضافه کنید و ۲ دقیقه در تابه رو ببندید آماده است
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر مواد لازم: ماهی قزل آلا ۲ عدد سبزی(جعفری شوید گشتیز) ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبه لیمو ترش ۲ عدد رب انار ۱ ق‌غ آرد ۴ ق‌غ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم . . 📝طرز تهیه: ابتدا ماهی را با یک پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند... بعد از چندساعت همه پیازها را از روی ماهی جدا میکنیم... آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم... حالا یک عدد پیاز و دو‌حبه سیر را خرد میکنیم، با کمی روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده را اضافه میکنیم، در آخر رب انار می‌افزاییم، از روی حرارت برداشته... داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم...
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد ۲۸۰ گرم شکر ۲۳۰ گرم شیر ۱۸۰ میلی لیتر(گرم) روغن ۱۷۰ میلی لیتر (گرم) بکینگ پودر ۲ ق چ نمک نوک چاقو پودر قهوه ۴گرم پودر کاکائو ۸ گرم ارده ۱۵ گرم زعفران غلیظ یک هشتم ق چ وانیل یک هشتم ق چ شکلات چیپسی ،کنجد،پرک بادام یا خلال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رول مرغ🍗 سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... نوش جان
میگما چقدر هوا یهو گرم شد😳😳 انگار همین دیروز بود از سرما یخ میزدیم😁 حالا چاره چیه☺️ دیگه وقتشه یه کارایی بکنیم💁‍♀️💁‍♀️🍸🍸 مواد لازم: پودر قهوه آماده/برای لیوان بزرگ ۴-۳ قاشق شیر سرد یخ خامه سس شکلات در صورت تمایل ۲-۱ اسکوپ بستنی وانیلی طرز تهیه:همه مواد به جز خامه و سس شکلات رو داخل بلندر بریزید و در لیوان ابتدا سس شکلات به دیواره ها بزنید و بعد از قهوه سردتون داخل لیوان بریزید و خامه روش بزنید و با سس شکلات تزیین کنید،نوش جان😋 ...
😋 🥠آرد جوانه گندم ۲ قاشق غذاخوری 🥠آرد سفید یک قاشق غذاخوری 🥠شکر ۲۱۰ گرم 🥠کره ۱۶۰ گرم 🥠عسل ۲ قاشق غذاخوری 🥠بادکا (گلوکز) ۵/۱ قاشق غذاخوری 🥠گلاب ۲/۱ لیوان 🥠زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری 🥠هل ۲/۱ قاشق چایخوری 🥠خلال بادام و پسته ۱۵۰ گرم 🍪طرز تهیه:🥣🍽 برای تهیه سوهان در ابتدا دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه می‌نماییم مرتب هم می‌زنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد. مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل – بادکا را افزوده و حرارت را ملایم می‌کنیم رنگ مواد باید خرمایی شود. مواد به حالت انگشتانه می‌جوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر می‌ کشیم.
🍔 😋 🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید