eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#بستنی
سلام هوای گرم و انواع بستنی حسابی می چسبه 😍😋 بستنی خوشمزه و دوست داشتنی با پودر ژله 😊 . پودر ژله ۲۰ گرم (۲ ق غ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (حدود یک پاکت) شیر عسلی ۴۰۰ گرم ( یک قوطی) آب گرم ۱ لیوان آب سرد ۱ لیوان برای درست کردن این بستنی از هر طعم دلخواه می تونید استفاده کنید و پودر ژله دلخواهتون رو می تونید بریزید. شیر عسلی ، شیر تغلیظ شده هست .( قوطی های الفجر) من خودم خونه درست کررم همون شیر عسلی خونگی که چند مدت قبل آموزشش رو گذاشتم . اگر دوست داشتید خونه درست کنید آموزشش اینجاست 👈 ، من دستور شیر عسلی رو دو برابر کردم تا این مقدار به دست بیاد . اگر هم شیر عسلی حاضری خواستید بگیرید در هایپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها دارند . پودر ژله و آب گرم رو داخل میکسر ریختم و یکی دو دقیقه ترکیب کردم . بعد آب سرد ، خامه ، شیر عسلی رو ریختم و با میکسر یکی دو دقیقه زدم . اگر خواستید رنگش بیشتر مشخص بشه و دل به خواهی می تونید یک قطره رنگ خوراکی هم بریزید. مواد رو داخل ظرفی ریختم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دادم . بعد از فریزر بیرون آوردم و ده دقیقه با همزن مواد رو خوب زدم . مجدد داخل ظرفی ریختم و حدود یک شبانه روز در فریزر قرار دادم . بستنی آماده است ‌. با این میزان مواد بالا نزدیک یک کیلو بستنی داریم . 🌟
4.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی آلبالو مواد لازم: خامه صبحانه 1پاکت200میلی ماست چکیده 3ق غ آلبالو 500 گرم شکر 1لیوان آب نصف لیموترش طرز تهیه: هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.
4.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩ مواد لازم: ماست پرچرب: ۳ لیوان سیر: ۴ حبه سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری آب جوش: ۲/۳ لیوان نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: ژلاتین را داخل آب جوش می ریزیم و روی حرارت غیرمستقیم مثل سماور قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست را با سیاه دانه، نمک و سیر رنده شده مخلوط کرده و به این مخلوط ژلاتین سرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود. قالب را با کمی روغن چرب کرده و مخلوط ماست را داخل آن می ریزیم و حدود ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در ظرف مورد نظر بر می گردانیم بعد از تزئین کردند سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: مواد افزودنی به داخل ماست با توجه به ذائقه فرق می کند و یا می توانید بدون هیچ افزودنی فقط با ژلاتین ماست قالبی را درست کنید.
1.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه مرغ خوشمزه با فیله یا سینه و حتی ران با سس پنیر خامه. ‍ فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای . مواد لازم : فیله مرغ سه ق غ کره نمک‌و فلفل آویشن یک ق چ یکعدد پیاز خرد شده نگینی چند حبه سیر له شده گوجه فرنگی خشک آماده شده : نصف پیمانه عصاره مرغ نصف پیمانه خامه شیرنارگیل نصف پیمانه ۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان یک پیمانه اسفناج بخارپز طرز تهیه : هر دو طرف فیله ها رو با نمک‌و‌فلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . . برای تهیه سس : ابتدا پیاز و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید . خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید . چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻 گوشت خام پیاز خیلی ریز خام کمی برنج پخته بلغور گندم طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمه‌های عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمه‌های عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن.
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربا و مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و لذیذ 😋 😋 😋 ‌ میتونین زردآلوهاتونو درسته مربا کنین و نصفشون نکنین حتما از زردآلوی قیسی یا نصیری استفاده کنید چون بافتشون سفته و برای مربا عالیه😍🙈 ‌ بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود 10 الی 20 دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم زردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم،توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم
"صبح شد" بیدار شو🍃🌺 مهتاب بر بالین توست آسمان با آن شکوهش بهت این آذین توست چشم دل را باز کن بر "نغمه ‌خوان خوش" ‌ سخن دلبری ‌ها می‌کند هر صبح عطر آگین توست... سلام صبح زیبای تون بخیر 🍃🌺 ♥️
قالبی 🥗 🔸من سه لایه درست کردم ولی شما میتونید بنا به علاقتون لایه های بیشتری درست کنید ♦️کلم سفید ، جعفری ، سیب زمینی آبپز با ذرت و نخود فرنگی و به این صورت که جدا جدا کلم بنفش رو رنده کردم و هویج هم همینطور ، کاهو هم خیلی ریز خورد کردم به هر قسمت یکی دو قاشق سس زدم و نمک و فلفل زدم. 🔸زیاد سسم نزنید تا خیلی شل نشه و تو قالبی که کیسه یا سلفون کشیده بودم لایه لایه موادمو ریختم خوب فشرده کردم و گذاشتم یخچال یک ساعت بعد تو ظرفم برگردوندم روشم هر جور دوس داشتید تزیین کنید 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍗🧀 پياز، فلفل دلمه تفت داده، نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ، سينه مرغ رو بريزيد و تفت بديد. در اخر سس كچاب، سس خردل بزنيد مواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفودبرای صبحانه ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: نون تست🍞 ژامبون🥓 پنیر پیتزا 🧀 تخم مرغ 🥚 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅