#دونات_پیتزایی
طرزتهیه:
خمیر جادویمون که ور اومد یکم ورز میدیم تا هوای اضافش خارج بشه حالا حالا به خمیرمون قارچ ریز شده فلفل دلمه ریز شده و یکم سس گوشتی (پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل وزردچوبه ادویه البته من بدونه رب درس کردم یعنی با زردچوبه البته یکمم خوش نمک و ادویه که خمیرمونم کامل طعم دار بشه)
اضافه میکنیم ورز میدیم روی سینی کار یکم ارد میپاشیم خمیرررو با وردنه بازرمیکنیم و با کاتر دونات قالب میزنیم
و در روغن داغ و غوطه ور سرخ میکنیم با شعله متوسط دو طرفش رو همزمان سرخ کنید یعنی یه طرفش که یه کوچولو سرخ شد برش گردونید و از همون اول که میندازید تو روعن با قاشق روش روغن بریزید تند تندکه خوب پف کنه
5.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_سالاد_الویه
#تزیین_با هویج
سلام عزیزان وقتتون بخیر
دستور سالاد الویه به صورت ویدئودرکانال
گذاشتم
برای تزیین الویه از هویج و ذرت پخته و گلم قرمزو پوست خیار استفاده کردم
پوست هویج رو بگیرید وبا پوست کن به برشهای نازک برش بزنید حدود چند دقیقه بزارید تو آب ونمک تا کمی نرم بشه وگرنه موقع پیچیدن میشکنه سپس طبق فیلم
رول مرغ🍗
سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... نوش جان
#ساندويچ_فيلادلفيا 🌮🌯
گوشت راسته گوساله رو به برش هاي بند انگشتي خرد كرده و بمدت پنج دقيقه داخل نمك، فلفل سياه و روغن زيتون خوابوندم ، بعد توي كمي روغن زيتون تفت داده و قارچ رو اضافه ميكنيم ، بعد پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وقتي پنير آب شد شعله رو خاموش ميكنيم و توي نان ساندويچي رو با خيارشور، گوجه، كاهو پر كرده و گوشت رو هم اضافه ميكنيم. من كمي ساندويچا رو گريل كردم چون برشته دوست دارم
💖
#ژله_طرحدار 🍜 🍮
برای درست کردن این ژله، ژله رنگ دلخواه رو درست کنید و توی سینی بریزید تا کاملا ببنده بعد با کاتر قالب بزنید.
ژله آلورا رو درست کنید و یه مقدار ازش رو کف قالب ها بریزید وقتی نیم بند شد ژله های طرح دار رو روش بریزید و چند قاشق روش ژله آلورا بریزید و بذارید تا نیم بند بشه و ژله های طرح دار فیکس بشن. بعد باقی ماندا قالب رو از ژله پر کنید. فکر می کنم اگه طرح ها از رنگ های مختلف باشن هم ژله جالب میشه. نکته. برای مشخص شدن طرح ها ژله رنگی رو با بستنی درست کنید. (به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی)
💖💖
#فینگر_فود 🍕🌮
جامبو هارو توى اب جوش بريزيد بعد ابكش كنيد
اونا رو با مواد ماكارونى پر و پنير پيتزا روشون بريزيد
در اخر توى فر بزاريد تا پنير آب بشه
به همين راحتى يك فينگرفود خوشمزه اماده ميشه😉
💖💖
616.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #پیتزای🍕🍕 سبزیجات ساده و باحال !😍
عالیه آموزشش. درست کنید و لذت ببرید👌
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_کدو
عنوان یک پیش غذا عالی است که میهمانان شما را به وجد می آورد. در اینجا نحوه انجام آنها مرحله به مرحله آورده شده است:
مواد لازم
1 کدو سبز بزرگ (حدود 400 گرم) ؛
2 عدد تخم مرغ؛
85 گرم آرد 00 ؛
نمک و فلفل؛
3 قاشق غذاخوری دانه کنجد ، تست شده ؛
100 گرم پنیر ، خرد شده
3 قاشق غذاخوری گیاهان مخلوط خرد شده (جعفری ، شوید ، موسیر).
طرزتهیه
کدو سبز را رنده کرده و رطوبت آن را بردارید.
کدو سبز را با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، کنجد و آرد مخلوط کنید. گیاهان معطر و پنیر را اضافه کنید.
املت را در ماهی تابه با روغن بپزید. از هر طرف به مدت 10 دقیقه بپزید
نوش جان 💝
💖💖
#دسر_کرم_پنیری_بلوبری
مواد لازم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کارامل نصف قوطی(منظور شیر عسلی که حدودا ۴ ساعت جوشیده و غلظت پیدا کرده.)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاری
اب سرد یک سوم لیوان
ژله بلوبری یک بسته
طرز تهیه
اول از همه پنیر و خامه رو با هممخلوط میکنیم به همراه کارامل.وقتی یک دست شد بستنی رو هم اضافه میکنیم.پودر ژلاتین رو روی اب سرد میپاشیم حالت اسفنجی که شد بنماری میکنیم.بعد به موادمون اضافه میکنیم.یک بسته ژله رو طبق دستور درست میکنیم و بعد از هم دما شدن با محیط به موادمون اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم.حدود ۳ ساعت در یخچال میزاریم تا سفت بشه.و اگه قالبتون سیلیکونی بود یک ربع هم فریزر بزارید تا راحت دسر از قالب جدا بشه
نوش جان 💝
🥮🫐🥮🫐🥮🫐🥮