eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ميگو_پلو من همراه با كمي روغن زيتون ،پودر سير،پودر پياز و نمك و فلفل مرينيت كردم)و با كمي زعفران دم كرده تفت داد و همينطور كه ميدونيد ميگو رو نبايد خيلي تفت داد باعث ميشه سفت بشه و يه نكته اينكه مثل من اين اشتباه رو نكنيد از اين بسته هاي ميگوهاي پلويي استفاده نكنيد چون ميگو بعد از پخت جمع و كوچيك ميشه حتما از سايز درشت ميگو استفاده كنيد تا شكيل تر و مجلسي تر باشه . برنجتون رو آبكش كنيد و بعد ميگو رو همراه با سبزي لابلاي برنج دم كنيد. ميتونيد در كنارش از سيب زميني نگيني سرخ شده استفاده كنيد . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#خورشت_ترش_واش مواد لازم براي ٣نفر ٢٥٠گرم سبزي ترش واش مرغ ٣تكه متوسط پياز ١عددمتوسط گوجه ۳عدد بادمجان۳عدد رب گوجه فرنگي ١قاشق چايخوري نمک به میزان لازم آبغوره به میزان دلخواه سیر در صورت تمايل به میزانی که دوست دارید به تكه هاي مرغ نمك وزردچوبه زده ودر روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم. پياز را کاملا ریز نگيني خرد میکنیم ، پياز های خرد شده را در روغن تفت مي دهيم تا سبك بشه و تغيير رنگ بده. ۲ عدد گوجه كه پوستش رو جدا كرده وبه صورت نگين خرده كرده ايم به پياز اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم. رب و سبزي را اضافه كرده وچند دقيقه تفت ميدهيم. مرغ سرخ شده و سیر خرد شده و تفت داده شده را به سبزي اضافه كرده تقريبا نيم ليتر اب و به میزان لازم نمک به آن اضافه كرده با حرارت ملايم حدودا دو ساعت ونيم روي شعله گاز گذاشته تا خورشت جا بيفته. در صورت تمايل بادمجان را پوست كرده و نمك بهش ميزنيم و يك ساعت كنار مي گذاريم تا تلخي بادمجان از بين بره.و بعد سرخ میکنیم . در ده دقیقه آخر مقدار دلخواه آبغوره و بادمجان سرخ كرده و یک گوجه که برش میزنیم و سرخ ميكنيم رو به خورشت اضافه ميكنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مواد لازم: (می توانید مواد را افزایش یا کاهش دهید ) کلم (حداکثر 500 گرم) 2 هویج برای سس 2 -3 قاشق سس مایونز 3 قاشق ماست شکر یک قاشق غذاخوری نمک نوک قاشق غذاخوری 2 قاشق روغن زیتون کلم رو ریز و خورد کنید ، هویج ها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم و اضافه میکنیم مواد و سس رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده جالب برای دسر خوشگل😍😍 داخل گریپ فروت رو خالی کنین و ژله انار بریزید بعد تخم هندوانه رو برای تزیین بهش اضافه کنید 🍉😍 #فیلم_آموزشی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#املت_پیتزایى😍😍 مقداری ژامبون+فلفل دلمه +قارچ و پیاز رو تفت بدید تخم مرغهای هم زده شده روبریزید و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید تا بپزه.سپس پنیر پیتزا اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای اینکه خورش فسنجان شما خوشمزه تر شود و در ضمن روغن بیشتری پس دهد، می توانید از آب سرد استفاده کنید. در ضمن کم کم آب را اضافه کنید، تا گردوها روغن بیشتری پس دهند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#مربا_بهار_نارنج بهار نارنج رو بعد شستن سه بار میجوشونم دوبار اول فقط اب و بهار میریزم تو دیگ و میجوشونم بار سوم توش کمی اب نارنج میریزم ک سفید بشه. بعد هربار جوشوندن وقتی ریختی تو ابکش سریع بریز تو اب سرد. بعد جوشوندن هم دو سه ساعت بهار نارنج رو بریز تو اب سرد و بزار تو یخچال این کار باعث میشه تا برگهای بهار کاملا باز بشه. هر یک‌ پیمانه بهار نارنج جوشونده یک و نیم پیمانه شکر.یک تا دو پیمانه اب. خیلی کم‌اب نارنج حرارت خیلی خیلی کم در دیگ هم بسته. دو تا سه ساعت زمان پخت. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#_کوکو_کدوسبز_وسیب_زمینی 🔻مواد لازم : ▫️کدو سبز : ۲ عدد ▫️پیازچه : ۲ عدد ▫️تخم مرغ : ۲ عدد ▫️آرد سفید : ۱ قاشق غذاخوری ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سیاه : به میزان لازم ✍در ابتدا باید کدوها را رنده کنید . سپس به آن آرد سفید ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ورز دهید.در مرحله بعد پیازچه های خرد شده را اضافه کنید.سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا مایه ای یکدست بدست آید.حال مواد را می توانید به صورت کباب و یا کوکو سبزی در ماهیتابه سرخ کنید.وقتی یک طرف مواد سرخ شد کوکو را برگردانده تا طرف دیگر نیز سرخ شود.غذای شما حاضر است نوش جان . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله رنگین کمان رو در قالبتون درست کنید طوری که حدود دو سوم از قالب رو بگیره. ژله بستنی، یا پاناکوتا رو آماده کنید . اطراف ژله رنگین کمان رو از قالب جدا کنید و ژله سفید رو زیر و روش بریزید. ✔️نکته: برای مشخص شدن رنگ ها لازمه که رنگ خوراکی استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#ترفند آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می‌کند آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می‌کند ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani