8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک 😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه شیر
ارد 1و دو سوم پیمانه
1بسته10گرمی بیکینگ پودر(معادل 2ق چ)
1 بسته5گرمی وانیل
برای کرم
2پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2قاشق غذاخوری آرد
1بسته 5گرمی وانیل
200میلی لیتر خامه
نصف پیمانه شکلات چیپسی
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیدوقتی کرم رنگ و کشدار شد شیر و روغن رااضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد، بکینگ پودر وانیل را با الک اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنیدداخل قالب چرب شده میریزیم و با دمای 180درجه میپزیم
برای کرم
شیر و شکر و آرد و نشاسته رادر قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید تا به قوام فرنی برسد و غلیظ شود سپس روی حرارت بردارید
در حالی که کرم داغ است خامه و وانیل را اضافه کنید خوب هم بزنید
پودینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم نیمی از آن را در قیف نایلونی بریزید به نیم دیگه کرم در حالی که داغ است شکلات چیپسی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا شکلات ذوب شود
ابتدا کرم شکلاتی را روی کیک خود اضافه می کنیم سپس مطابق فیلم کرم سفید رنگ را روی کیک ماسوره میزنیم تزئین میکنیم
🍔
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی شکری
مواد لازم :
آرد ۲ صفر یا ارد نان فانتزی ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ لیوان فرانسوی
مخمر ۱ ق.چ
شکر ۵۰گرم یا ۲ ق.غ و ۱ ق.چ
نمک مقداری
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
کره دمای محیط ۴۰ گرم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
شکر برای روکش روی پیراشکی
ابتدا ¼ از شیر ولرم با ۱ ق.چ مخمر و ۱ ق.چ شکر را مخلوط و ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایع خمیر ترش آماده بشه .
بعد تخم مرغ ، شیر ، شکر ، ارد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم یا با همزن با تیغه خمیر گیر هم میزنیم .۴ دقیقه بعد کره را اضافه میکنیم و تا زمانی که به دست نچسبه ورز میدهیم . با دستگاه تقریبا ۸ دقیقه .
خمیر را داخل کاسه ای بزرگ قرار میدهیم تا دوبرابر بشود . در محیط اشپزخانه که گرم باشد .
بعد سطح کار را ارد پاشی و خمیر را پهن کنید به ضخامت ۱.۵ سانت .
با رینگ برش بدهید . اندازه تقریبا ۱۰ سانت .
خمیر برش خرده را روی کاغذ روغنی قرار بدهید و روشوبپوشانید تا دو برابر شود .
و بعد داخل روغن داغ ۱۶۰ درجه هرطرف و ۲۰ ثانیه سرخ کنید .
کمی از دما افتاد داخل شکر بغلطانید، برای برش وصرف حتما کاملا سرد شود تا داخلش خمیر نباشد
✦┈❁🍟🍔❁┈•
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سان_شاین😋😍
ژله آلوئه ورا : یک بسته
ژله بلوبری : یک بسته
آبجوش برای هر ژله : نصف لیوان
آب سرد برای هر ژله : نصف لیوان
موز، کیوی : به مقدار لازم
بستنی ( وانیلی، بلوبری، تمشک، شکلاتی ) : به مقدار دلخواه
چتر : دو عدد
شکلات : به مقدار دلخواه
توضیحات و طرز تهیه به طور کامل توی ویدیو مشخصه😍 حتما درست کنید. عالیه😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_قالبی😍😋
مواد لازم:
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده
سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
سیر : ۴ حبه
پیاز : ۱/۲ پیاز
تخم مرغ : ۱ عدد
ریحان : ۱/۲ پیمانه
ریکوتا : ۸۰۰ گرم
پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه
کره : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد #سس_گوجه و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد.
پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید.
آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید.
لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید.
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزافوری(بدون خمیروفر👩🍳
🍕🍕🍕
ژامبون و سوسیس
قارچ و ذرت
پیاز و فلفل دلمه
گوجه فرنگی و سس کچاپ
نون تست
پنیر ورقه ای و پیتزا
💜
🧇طرز تهیه یه کتلت مرغ خوشمزه 🍗
🔹سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
🔹چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
🔹یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
🔹به این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
🔹همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
💜
↬