فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزافوری(بدون خمیروفر👩🍳
🍕🍕🍕
ژامبون و سوسیس
قارچ و ذرت
پیاز و فلفل دلمه
گوجه فرنگی و سس کچاپ
نون تست
پنیر ورقه ای و پیتزا
💜
🧇طرز تهیه یه کتلت مرغ خوشمزه 🍗
🔹سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
🔹چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
🔹یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
🔹به این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
🔹همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
💜
↬
خاگینه پاپیونی
آرد....تقریبا 3 لیوان
تخم مرغ.....2عدد
شیر یا ماست....نصف لیوان
روغن مایع......3 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری
وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه
آب ...1 پیمانه
شکر....1پیمانه
زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری
گلاب.... 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.
نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید.
نوووش جان
💜
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید
💜
#فلافل
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀سلام به ماه محرم
🥀به سرزمین کربلا
🥀به ۷۲شهیدمطهرش
🥀به سالار شهیدان
🥀به علمدار با وفایش
🥀سلام به بی بی زینب
🥀سلام به شما عزیزان
🥀وعزاداران امام حسین (ع)
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بادمجون کبابی😋
مواد لازم🔻
بادمجون ۱ کیلونیم
گوجه ۲ عدد
سرکه انگور ۱و نیم لیوان
سیر ۵ عدد
فلفل تند ۴ عدد
سبزیجات شامل (نعنا ،ترخون ،گشنیز ،جعفری ،ریحون)
۱ پیمانه خرد شده
گلپر ۱ قاشق مربا خوری آسیاب شده
سیاه دونه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
از خوبی های این ترشی اینه که بلافاصله بعد از آماده شدنش میشه نوش جان کنید ،شما میتونید به جای میکس کردن و مخلوط کن از چاقو برای خرد کردن بادمجون استفاده کنید، مقدار نمک کاملا سلیقه ای هست و میتونید بیشترش کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
🍚