eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد لازم: یک عدد فلفل دلمه درشت ماده (دارای چهار برآمدگی). دو عدد کنسرو ماهی تن (انواع دیگه کنسرو ماهی رو نمیپسندم). نکته: مصرف انواع کنسرو خیلی به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه بدلیل وجود نگهدارنده ها ولی اگه فقط گاهی باشه مشکلی نیست. سه عدد لیمو ترش. سه قاشق غذاخوری مایونز. هفت عدد خیار شور (معمولی-سایز درشت). یک عدد کنسرو ذرت شیرین. چیپ... 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍗🍗 ۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن
🍃 ‌ مواد لازم برای ۱۲عدد:👇‌ ‌کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو) تخم مرغ بزرگ دو عدد آرد ¼ پیمانه روغن زیتون دو یا سه ق غ ‌نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ سیر له شده یک حبه ‌ پیاز چهار عدد ‌ طرز تهیه:👇‌ ‌داخل قابلمه آب جوش روی گاز،کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن).‌بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید.کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید.مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید.
بروکلی طرز تهیه پست بعدی کانال👇
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد 5 عدد دل بره 1 پیاز 1 فلفل قرمز 2 فلفل سبز 1 فنجان چای روغن 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه نمک 5 پیازچه (برای سالاد) جعفری (برای سالاد) سماق(برای سالاد) نمک (برای سالاد) طرز تهیه؛ ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود . پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم . سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر ، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادمان نـرود ؛ در دفتر دیکته 📖 امروزمان بنویسیم انسان بـودن پـاک بـودن مسئول بـودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بـودن وظیفه نیست بلکه باید جز صفت آدمی باشد؛ ✍ســلام عـزیــزان صبح زیباتــون بخیــر... ‎‌‌‌‎‌‌‎
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 _مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم _فلفل دلمه ای متوسط دو عدد _قارچ خرو شده ۲۰۰ گرم _زیتون بدون هسته یک پیمانه _پیاز دو عدد _سیر ۴ حبه _پاپریکا ۱ ق غ _زردچوبه ۱ ق چ _رب ۲ ق غ _نشاسته نصف قاشق چایخوری _نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا مرغ ها را با سیر ، ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید و در روغن تفت داده تا کاملا طلایی شود ، سپس از روغن خارج کرده. فلفل دلمه ای و قارچ را هم کمی تفت داده و کنار گذاشته. پیازهای خرد شده را در ماهیتابه کاملا تفت داده تا طلایی شود سپس نمک، وفلفل ، زرد چوبه، پاپریکا و سیر را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده . رب را اضافه کرده و مرغ و نشاسته حل شده در آب را اضافه کرده تا روی مرغ ها را آب بگیرد .در ظرف را ببندید تا به مدت حدودا یک ساعت بپزد. بعد از اینکه سس غلیظ شد نوش جان کنید .
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم آردسوخاری یک قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم پیاز یک عدد بادمجان ۲تا۳عدد گوجه فرنگی ۲عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری،آب یک سوم لیوان ونمک وادویه برای سس روی غذا