#فالوده_طالبى
خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه .
براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه!
@ashpazy_irani
#ترشی_لیمو 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
لیمو رو شسته و بعد از خشک کردن برش بدید و برش لیمو ها رو بزنید تو یه ظرف مخلوط نمک و فلفل و توی شیشه بچینید بعد با اب لیموی تازه ظرف رو پر کنید انقد که ابلیمو کاملا رو لیمو ها رو بپوشونه. این ترشی با افتاب داغ اماده میشه. این ترشی سرکه نداره و اینکه حتما هسته های لیمو رو در بیارید موقع چیدن تو شیشه.
کانال🍋آشپزی ایرانی🍋
@ashpazy_irani
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_سبزی فوق العاده 🍘🍘🍘🍘
مواد لازم ( ٤ نفر): سبزي كوكو نيم كيلو( تره ،جعفري ،شويد ،گشنيز) ، تخم مرغ ٤ عدد، سير تازه٢ حبه، آرد ١/٢ قاشق غ خ، نمك ١ قاشق چ خ، فلفل سياه نصف قاشق چ خ، زرد چوبه نصف قاشق چ خ، زرشك ٢ قاشق غ خ، مغز گردو ٢ قاشق غ خ، كره، روغن. مواد سس: مايونز ٢ قاشق غ خ، پيازچه ٤ عدد، فلفل سياه، آب ليمو تازه
@ashpazy_irani
4.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_موزی 🍌🍌🍰🍌🍌 #بدون_فر
کانال🍌🍌آشپزی ایرانی🍌🍌
@ashpazy_irani
#دسر_مخصوص 😋
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی یا پودینگ استفاده کنید.
👈برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_رز_سیب
امروز ژله رز سیب واسه بچه ها درست کردم، میوه های دیزاین شده و خوشگل بیشتر باب دل بچه هاست
سیبهارو داخل شهدی که کمی گلاب و رنگ مجار خوراکی داره بزارید و درشو ببندید تا یک ربع، که هم سیبها نرم و قابل انعطاف بشه و هم شهد طعم سیب بگیره، سیبهارو از شهد جدا کنید و بهش فرم بدید تا شکل رز بگیره ، زیر شهد رو دوباره روشن کنید و پوست دوتا لیمو ترش رو بعد از شستن توش بندازید تا عطر و طعم لیمو بگیره، وقتی حجم شهد نصف شد و کمی غلیظ، شعله رو خاموش کنید و بزارید تا خنک بشه، از این شهد خوشرنگ و خوشمزه با اضافه کردن آب و یخ شربتی گوارا درست کرده و نوش جان کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شامی_گیلانی
.
.
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
نخود 300گرم
لپه: 250 گرم
مغز گردو: در صورت تمایل
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران
تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف
مناسب بچینید و سرو کنید. .
.
┅═###🍧🍷🍽###═┅
👩🍳 @ashpazy_irani