eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍷 هر نصف بسته پودر ژله را با نصف ليوان اب جوش بنماري كرده داخل يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود برای نصف بسته پودر ژله يك ليوان اب سرد داخل ليوان ريخته با يكي دو ق غ گلاب ريخته و يكي دو ق غ شكر ريخته و ٤-٥ق غ تخم شربتي خيس خورده و لعابدار شده خوب هم بزنيد تا حل شود پس از نيم بند شدن ژله شربت را بهش اضافه كنيد 😍🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی رانرنجــــانید... حتی خودتان را ... رنجاندن کسانی که دوستشان داریم فقط چند ثانیه طول میکشد.. اما جبران ان شاید سال هــــــا....💜 🌸لحظه هاتون پرازعطرگل🌸 ♥️
مواد لازم: آرد: 75 گرم نشاسته ذرت: 37 گرم آرد برنج: 37 گرم شکر: 50 گرم تخم مرغ: 1 عدد (50 گرم) شیر مایع: 93 گرم نمک: 1/4 قاشق چایخوری روغن: 1 و نیم قاشق غذاخوری وانیل طرز تهیه: 1- همه مواد را با هم مخلوط کنید و در یک بطری سس بریزید. 2- ماهیتابه نچسب را گرم کنید. من از ماهیتابه گرانیتی استفاده کردم‌ 3- مانند ویدیو الگوهای دایره‌ای بسازید 4- صبر کنید تا کمی قهوه‌ای شود. سریع رول کنید. این کار را تا زمانی که تمام خمیر استفاده شود ادامه دهید. 5- وقتی همه رول کردن تمام شد در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای شوند بپزید.
تخم شربتی ۱ ق غ ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته ژله الوورا ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ لیوان تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم. چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده. ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم. کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الووا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چ تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ قاشق چ نمک و فلفل سیاه آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه جعفری خرد شده ۱ قاشق غ فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ پیازچه ۲ عدد ذرت ۱ پیمانه 🍘🌽
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سالاد نودل 🥗🍜😍😋
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین غذای ایرانی فسنجون،بریم درستش کنیم😍 ۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین مقداری آب و ۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه و در قابلمه رو بذارین (برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س) ۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن به مقدار دلخواه رب انار بریزین و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته داخل تابه مقداری روغن بریزین. نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین دو طرف مرغ رو سرخ کنین کمی آب اضافه و درشو بزارین. ۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه نوش جان🥰