eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🌸کوفته_سیب_زمینی_مرغ سیب زمینی آبپز له شده + مرغ ریش شده + گشنیز خرد شده + نمک + ادویه و فلفل سیاه و زیره مخلوط میکنیم شکل میدیم داخل تخم مرغ غلطانده بعد آرد سوخاری ده دقیقه داخل فریزر بعد سرخ میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 😋 🔸برای درست کردن این خورشت ابتدا من سه تا پیاز نگینی خرد کردم با کره تفت دادم سبک که شد نمک و زردچوبه اضافه کردم بعد گوشت قیمه (که من از گوشت گوسفندی بدونه چربی استفاده کردم)با پیاز تفت دادم تارنگش عوض بشه بعد یه ق غ خ رب گوجه اضافه کردم دوباره تفت دادم آب جوش و چوب دارچین اضافه کردم گذاشتم تا گوشت نیم پز بشه بعد خلال بادوم که خیس کرده بودم اضافه کردم درتابه رو گذاشتم تا باهم بپزه و خورشت جا بیافته باید آب خورشت کاملا کشیده بشه در اواخر پخت زعفران دم کرده اضافه کردم ♦️موقع سروهم زرده تخم مرغ روش میزنن ودر تابه میزارن که من جدا تخم مرغ نیمرو کردم و موقع سرو روش گذاشتم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
سینه مرغ و با پیاز چرخ کنید و کمی نمک بزنید اگر داشتید کمی دنبه گوسفند نیز چرخ کنید تا خیلی خشک نشه . برای مواد میانی کباب پیازسرخ کنید و فلفل دلمه ای و سماق و پنیر پیتزا سینه مرغ رو رویه نایلون بازکنید و کمی از مواد فلفل میانی داخلش گزاشته و گوشت و بسته و در روغن سرخ کنید میتونید روی کباب ها زرده تخم مرغ هم بزنید تا خوشرنگ بشن یا به مواد گوشتی زعفران زیاد بزنید . حتما امتحان کنید خوشمزه و شیک میشه و راحت و از یه سینه مرغ تقریبا 8 تا کباب درست میشه حتی میتونید بدون مواد فلفل دلمه به سیخ کشیده و کباب کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍃🥗🍃 🔺تركيبات👇🏻 لبوي پخته شده،هويج،كلم بنفش،ذرت 🔺براى سس ميتوانيد از ابليمو يا آب انار يا سس مايونز استفاده كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته. ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍃🥗🍃 🔺تركيبات👇🏻 لبوي پخته شده،هويج،كلم بنفش،ذرت 🔺براى سس ميتوانيد از ابليمو يا آب انار يا سس مايونز استفاده كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله مورب 😍😍 طرز تهیه👇👇 😍😍 ژله در رنگهای مختلف رو با ی لیوان ابجوش حل کردم و وقتی ک سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم...و قالبمو چرب کردم و ژله رنگ دلخواهتون رو در قالب بریزین و قالبو کج داخل یخچال بذارین ک ببنده....و همه رنگها رو ب همین ترتیب تا اخر ادامه دادم...و در اخر ژله رو با دست از دیواره جدا کردم و روی ظرفم برگردوندم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
👈اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست و سس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد. 👈به جای سس مایونز از سس الویه استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يك غذای خوشمزه هرمزگانی گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه.رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه.بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم.برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه.حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه.گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم .حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کوکی پرتقالی: آرد 300 گرم شکر 200 گرم کره 170گرم تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری کرنبری 50 گرم پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق سوپخوری برای تزیین روی کوکی🍊🍊 شکر 2 قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه 15 دقیقه قبل گرم کنید کره نرم و شکر را با دور متوسط همزنن بزنید تا کرمی رنگ و سبک شود تخم مرغ را به همراه پوست پرتقال اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بزنید. آرد بکینگ پود و جوش شیرین را که از قبل الک کردید به مواد داخل کاسه همزن اضافه کرده و در اخر کرنبری را اصافه کنید، از خمیر به دست آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا کنید کف دو دست گرد کرده و با فاصله داخل سینی فر قرار دهید. شکر و پوست پرتقالی که برای تزیین روی کوکی ها بود را با هم مخلوط کنید و مقدار کمی روی هر کدام از کوکی ها قرار دهید سینی را در فر قرار دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه تا بپزد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani