نان روسی
یک لیوان: 200 میلی لیتر
👈مواد لازم:
خمیر:
آب: 1 لیوان
آرد: 3 لیوان (+/-)
مخمر فشرده: 12 گرم (خشک 4 گرم)
نمک: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
روغن نباتی: 8 قاشق غذاخوری
🥐🍞🥖🫓🥨🥯
👈طرز تهیه:
ابتدا مخمر، شکر و 4 قاشق غذاخوری آرد را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید مخمر فعال شود و کف کند.
در یک کاسه دیگر مایه مخمر آماده شده، نمک و روغن را مخلوط کنید و آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید. خمیر نرم و کشسانی بدست میآید. آن را خوب ورز دهید.
ممکن است به مقدار آرد بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید!
کاسه خمیر با سلفون محکم کنید و در یک مکان گرم قرار دهید و اجازه دهید حجم خمیر دو برابر شود. خمیر آماده شده را مجدد ورز دهید.
حالا خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را گرد کنید، با سلفون بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.
سپس هر یک از توپ های خمیری را به شکل مثلث کشیده در بیاورید و از قسمت پهن شروع به پیچیدن کنید.
شیرینی ها را روی یک سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید بالا بیاید.
در صورت تمایل، نانها را با شیر رومال کنید و دانهی کنجد بپاشید.
10 دقیقه اول نان را با بخار داغ بپزید و سپس بدون بخار پخته شود تا قهوهای طلایی شود. (با دمای 200 درجه)
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مخملی😍😋
🍐مارمالاد گلابی🍐
👩🏽🍳مواد لازم
🍐گلابی ۳ کیلو گرم
🍚شکر ۱.۵ کیلوگرم
🧂وانیل ۱ قاشق چایخوری
🍥ژلاتین ۳ ورق
🍋آبلیمو نصف استکان
🍨 طرز تهیه 🍨
پوست گلابی را می کنیم و هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج می کنیم. آنها را خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. روی آن آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
گلابی های پخته را با ماشین یا دستی له می کنیم. سپس شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم چند ساعت بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر می داریم.
مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالوپلو🍒🍚😍😋
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غذا_فوری👩🍳
مواد لازم:
2 عدد بادمجان کلفت دلمهای
300 گرم گوشت گوساله قیمهای خرد شده(قسمتهای دنده، گردن و یا کمر)
3 قاشقغذاخوری روغنمایع
1 قاشقغذاخوری کره
نصف قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
1 عدد پیاز کوچک
1 حبه سیر
2 عدد فلفل سبز
نصف فلفل کاپیای قرمز(فلفل ترکیهای)
نصف قاشقمرباخوری نمک
مقداری فلفلسیاه
1 عدد گوجهفرنگی
نصف استکان آب(70_50 میلی)
برای سس :
1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
1 لیوان آب گرم(200میلی)
مقداری نمک