eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍐مارمالاد گلابی🍐 👩🏽‍🍳مواد لازم 🍐گلابی ۳ کیلو گرم 🍚شکر ۱.۵ کیلوگرم 🧂وانیل ۱ قاشق چایخوری 🍥ژلاتین ۳ ورق 🍋آبلیمو نصف استکان 🍨 طرز تهیه 🍨 پوست گلابی را می کنیم و هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج می کنیم. آنها را خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. روی آن آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد. گلابی های پخته را با ماشین یا دستی له می کنیم. سپس شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم چند ساعت بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر می داریم. مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالوپلو🍒🍚😍😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه پنکیک قهوه 🥞☕
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 2 عدد بادمجان کلفت دلمه‌ای 300 گرم گوشت گوساله قیمه‌ای خرد شده(قسمت‌های دنده، گردن و یا کمر) 3 قاشق‌غذاخوری روغن‌مایع 1 قاشق‌غذاخوری کره نصف قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی 1 عدد پیاز کوچک 1 حبه سیر 2 عدد فلفل سبز نصف فلفل کاپیای قرمز(فلفل ترکیه‌ای) نصف قاشق‌مرباخوری نمک مقداری فلفل‌سیاه 1 عدد گوجه‌فرنگی نصف استکان آب(70_50 میلی) برای سس : 1 قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی 1 لیوان آب گرم(200میلی) مقداری نمک
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم یک کیلو خیار چهارحبه سیر تازه سبزی معطر که بهتره از ترخون تازه استفاده کنید دوتا سه عدد فلفل تند چهار لیوان آب یک لیوان سرکه دو ق غ نمک
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی 🍫🍰🥧
🍧مارمالاد شلیل 😋 🔸مواد لازم🔸 🧊شلیل خرد کرده : دو کاسه ماست‌خوری 🧊شکر : دو کاسه ماست‌خوری 🧊پودر ژله هلو یا شلیل : دو قاشق غذاخوری 🍑طرز تهیه شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط‌کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید. پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شعله را خاموش می‌کنیم. 🍥مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم.
🍨مربای انبه🥭 🍭مواد لازم🍭 🧁انبه رسیده و سالم : هفت عدد 🧁شکر : یک فنجان 🧁آب لیموی تازه : یک قاشق غذا خوری 🍡طرز تهیه مربای انبه ابتدا انبه ها را پوست بگیرید و آن را خرد کنید سپس انبه های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و به آن شکر و آب لیمو اضافه کنید. مخلوط را کاملا هم بزنید و با استفاده از قاشق انبه ها را له کنید تا انبه به شکل تکه ای نباشند سپس زمانی که به جوش آمد حرارت را بیشتر کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا انبه ها کاملا غلیظ شوند. به منظور تست کردن کافی است حرارت را خاموش کنید و یک قاشق از مربا را داخل یخچال به مدت یک دقیقه قرار دهید و بعد از زمان گفته شده اگر مربا کاملا چسبناک و ژله ای شده بود مربای شما آماده است. مربا را تا زمانی که داغ است داخل ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید. نکته : اگر تمایل داشته باشید می توانید در زمان پخت مقدار کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید تا مربا خوش رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد.
🍲سوپ شلغم رژیمی😉😍 ✅مواد لازم 🔸سینه مرغ: نصف ۱ عدد 🔸پیاز: ۲ عدد 🔸شلغم: ۴ عددمتوسط 🔸هویج: ۲ عددمتوسط 🔸کرفس: ۲ عدد ساقه 🔸استاک مرغ: ۴ پیمانه 🔸سیر: ۲ حبه 🔸چوب دارچین: ۱ تکه 🔸نمک و فلفل به میزان دلخواه زیره زعفران آبلیمو 🎈طرز تهیه 🍗🍗 🍵مرغ را با یک پیاز و یک تکه چوب دارچین و آب میپزیم. بعد هم ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. یک پیاز دیگر برداشته و آن را ریز خرد میکنیم و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم. کمی زرچوبه و درصورت تمایل سیر کوبیده شده را با پیاز تفت می دهیم…هویج و کرفس خرد شده را هم اضافه میکنیم و با هم تفت می دهیم. سپس آب مرغ را اضافه میکنیم. وقتی کرفس و هویج پخت، شلغم را هم میریزیم. اجازه می دهیم روی حرارت متوسط باشد تا شلغم هم بپزد. حالا از روی حرارت بر می داریم و در مخلوط کن یا بلندر یا غذا ساز می ریزیم. سپس مواد میکس شده را به داخل قابلمه می ریزیم و نمک و فلفل و کمی زیره اضافه میکنیم. جو پرک را هم اضافه می کنیم و فرصت می دهیم تا جو نرم شود( در صورت لزوم آب جوش اضافه می کنیم) بعد مرغ ریش ریش شده را همراه زعفران به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی جوش زد زیر سوپ را خاموش می کنیم.