فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙💫ســــــــلام
⚪️💫روزتون بخیر و شادی
💙💫 به حق خالق روز
⚪️💫کارتون پر از موفقیت
💙💫زندگیتون روبه پیشرفت
⚪️💫دلتون خانه محبت و
💙💫سفره تون پر برکت باشه
💙💫در پناه خدای مهربان
⚪️💫سه شنبه تون شاد و پر انرژی
╭┈──────
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نوشیدنی_سرد👩🍳
موادی که نیاز داریم :
خرما 15 عدد
گردو مسداری
موز 2 عدد
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 و نیم لیوان
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی 🍬 😋
▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
▫️پودر شکر ٧٠گرم
▫️رنده پوست پرتقال ١ق م
▫️وانیل ١/٨ق م
▫️تخم مرغ ١عدد
▫️کافیمیت ١٠گرم
▫️آرد ٢٧٠گرم
▫️پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید.
.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بستنی_یخی👩🍳
ميوه دلخواه
هندوانه
توت
طالبى
شاهپسند
انبه (جان جانان😋)
شكر
آب
.
#شکلات_کوکو_استار 🍫 😋
▫️۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است.)
▫️۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته)
▫️۲۴۰ گرم پودر نارگیل
▫️سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده)
🔸شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید. (اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید.)
سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
#شیرینی_آبدندون 🥯 😋
▫️ارد گندم ٤٠٠ گرم
▫️روغن اصيل يا كره جرم گرفته شده ٣٠٠ گرم
▫️وانيل كمي
▫️ارد برنج ١٠٠ گرم
▫️پودر قند ٢٥٠ گرم
▫️بكينگ پودر ١/٢ ق م
🔸كره به همراه پودر قند و وانيل زده تا سبك شود بعد مواد خشك يعني مخلوط ارد برنج ارد گندم و بكينگ پودر را اضافه كرده و خمير ميگيريم خمير را نيم ساعت استراحت داده به شكل گرد بعد مهر زده و روي ان سياه دانه مي پاشيم به مدت ٢٠ دقيقه با درجه ١٧٥ نكته مهم شيريني وقتي داغ هست ان را ازظرف جدا نکنیدمن روغن جامد ریختم وی قاشق مرباخوری پوست لیموترش رنده شده عالی طعمش
.
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی
🔻مواد لازم :
▫️ژامبون : ۶ تکه
▫️نان : ۶ تکه
▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
▫️تخم مرغ : ۶ عدد
▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی
🥓طرز تهیه :
فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
🥧کیک هل گلاب
🔸مواد لازم:تخم مرغ. ۲عدد
▫️شکر. ۱ لیوان
▫️پودر هل. ۱/۲ق چ
▫️گلاب. ۱/۳ لیوان
▫️روغن مایع. ۱/۲ لیوان
▫️شیر. ۲/۳ لیوان
▫️آرد. ۱/۵ لیوان
▫️پکینگ پودر. ۱و نیم ق چ
🥧طرز تهیه: تخم مرغ رو با شکر و هل خوب میزنیم تا پف کنه؛روغن رو اضافه و هم میزنیم شیر و گلاب رو هم میریزیم و خوب هم میزنیم.آرد و پکینگ پودر رو در چند مرحله اضافه و ب آرامی با مواد مخلوط میکنیم
کف قالب ۱۸ یا ۲۰ رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم مایه کیک رو ریخته به مدت ۴۵ دقیقه یا تا وقتی کیک طلایی بشه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ میپزیم .بعد از سرد شدن از قالب خارج و به دلخواه تزئین و نوش جان میکنیم.