eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌸‌ســــــــلام 🍃🌸صبح قشنگتووووون بخیر 🍃🌸دوشنبه تون سراسرخیرو برکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 3-4 قاشق غذاخوری شیر نمک پنیر چدار جعفری کره نوش جان ❤️ 🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• آرد 500 گرم • 5 گرم مخمر • 10 گرم شکر • 300 گرم آب گرم • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری آرد کنجد پ.ن :دو قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری روغن داغ مخلوط کنید. نوش جان 💖 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
🧋😋 🔸نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین توت فرنگی و شکلات😋 مواد لازم🔻 یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر یک عدد تخم‌مرغ نصف ق‌چ نمک دو و نیم ق‌چ بکینگ پودر نوک قاشق وانیل نصف لیوان شکر یک و سه‌چهارم لیوان آرد یک لیوان توت‌فرنگی خرد شده نصف لیوان چیپس شکلات طرز تهیه: ‎آرد ، بکینگ پودر و نمک را داخل ظرفی الک کنید. ‎تخم مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری با همزن برقی هم بزنید.‎در حالیکه هم میزنید وانیل ، روغن مایع و شیر را اضافه کنید.‎مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید. ‎در آخر توت فرنگی و شکلات را اضافه کنید و با قاشق چوبی (یا لیسک) هم بزنید و داخل قالبهای مافین بریزید. ‎در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25 دقیقه بپزید. ‎با این مقدار مواد 10_8 عدد مافین میشود.
🥖 😋 ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد 🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
مواد لازم فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم گشنیز 1 کیلو شنبلیله 100 گرم سیر 3 تا 4 حبه پیاز 1 عدد تمر هندی 1 بسته زردچوبه 1 قاشق چایخوری آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی طرز تهیه: پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 3 عدد هویج 2 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز 2 عدد فلفل دلمه ای کلم بروکلی برای سس : 2 عدد تخم مرغ 2/3 لیوان روغن فلفل سیاه و قرمز و نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان آرد 3 ق غ جعفری
تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان وانيل 1 ق م بكينگ پودر 2 ق م آرد 400 تا500 گرم عسل 2 ق غ براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر كاكائو 1 ق م ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم این شیرینی را در مایکروفر و توستر و فر می توانید درست کنید نوش جان 💖
4تا سیب زمینی رونگینی خرد کرده وآبپز میکنیم (مراقب باشید له نشود).مینی قارچ های خوشگلمون رو با آبلیمو نمک و فلفل کمی بخارپز میکنیم .برای تهیه سس این سالاد یه دونه پیازویا پیازچه و سه تا خیار شور رو رنده ریز کرده و دوق غ ماست سون و4 ق غ سس مایونز و یک ق غ سس خردل و نمک و و فلفل وشوید به مقدار زیاد مخلوط کرده وبه سیب زمینی و قارچ پخته شده اضافه میکنیم.(آب پیاز و خیارشور رنده شده رو کاملا بگیرید).به دلخواه میتونید اسلایس زیتون سیاه هم اضافه کنید.حتما سرد سرو کنید. میتونه گزینه خوبی برای شام سبک ورژیمی باشه نوش جان 💖
🌯 😋 🔸دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید. یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادمجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 : 1+1/2 پیمانه آرد جو (175 gr) 2 تخـم مرغ متوسط 1/2 پیمانه شیر (135 گرم شیره ( 3گرم ارده (16 گرم) 1 ق چ دارچین 1 ق چ وانیل 1 ق م بکینگ پودر. مواد : 1 ق م دارچین (1 گرم) شیره (36 گـرم) : 3 گردم1 کنجد(11 گرم) 1 ق م ارده 1 ق م شیره
😋 🔸نخود فرنگی نصف پیمانه سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل نخم مرغ یک عدد. چبپس یک بسته طرز تهیه اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپزه؛ مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه
🍗 😋 🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س 🏡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رسپي از منير توتونچي آرد را 100 گرم ريختم و پودر كاكائو را 25 گرم چون کاکائوی من دارک هستش. بعد از درست كردن توپ ها سيني را يه ربع در يخچال گذاشتم و بعد توي فر. سيني فر رو اصلا چرب نكردم. فویل انداختم فقط.اندازه ها رو به گرم در پرانتز خودم اضافه کردم آرد نصف پيمانه (75 گرم) پودر كاكائو نصف پيمانه ( 50 گرم) شكر يك چهارم پيمانه شكر قهوه اي يك چهارم پيمانه پودر اسپرسو 1 ق س كره ذوب شده 3 ق س نمك يك هشتم ق چ جوش شیرین يك چهارم ق چ وانيلين يك هشتم ق چ سفيده تخم مرغ 1 عدد شكر براي غلطاندن 1 پيمانه آرد + پودر كاكائو + پودر اسپرسو + نمك +جوش شیرین را مخلوط كرده و كنار بگذاريد. كره + شكر ها + سفيده تخم مرغ + وانيلين را با همزن بزنيد تا مخلوط شوند. مواد خشك را اضافه و مخلوط كنيد. از خمير توپ هاي كوچكي جدا كرده در شكر بغلطانيد و در سيني فر چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر 175 درجه بپزيد. نكته : اگر خمير سفت يا خشك بود 1 تا 2 ق چ شير اضافه كنيد نوش جان 💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
🌭 😋 ▫️٣ عدد سوسیس رنده شده ▫️١ عدد سیب زمینی رنده شده ▫️١ عدد پیاز رنده شده ▫️نصف فلفل دلمه اي خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️١ عدد تخم مرغ 🔸ابتدا سیب زمینی و سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد. فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد. تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد. مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد. در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد
مواد لازم: 🥣آرد گندم ۲۵۰ گرم 🥣کشمش ۵۰ گرم 🥣شیر ۴ق.غ 🥣کره ۱۷۵ گرم 🥣تخم مرغ ۳عدد 🥣شکر قهوه ای ۱۷۵ گرم 🥣توت فرنگی ۳۰۰ گرم طرز تهیه: 🍓ابتدا در ظرفی شیر و شکر قهوه ای را می ریزیم هم زده بعد کره آب شده را ریخته سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم با هم مخلوط می کنیم، در مرحله آخر کشمش و توت فرنگی خرد کرده را می ریزیم حالا کم کم آرد را ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا مایه کاملاً یکدست شود کف قالب را چرب کرده مایه آماده شده را می ریزیم در طبقه همکف فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۴۵ دقیقه گذاشته تا کاملاً بپزد و آماده سرو است.
🧇 🍵مواد لازم:🍥🍘 خامه ١٥٠ گرم شير ٢٠٠ ميلى ليتر چاى سبز ١استكان شكر ٥ق.غ وانيل نصف ق.چ ورقه ژلاتين ٤الى ٥عدد شربت توت فرنگى براى تزئين گل محمدى براى تزئين 🍮🍡طرز تهيه:🍡🍮 ابتدا در ظرفى شير،چاى سبز،وانيل،شكرو خامه را ميريزيم و خوب هم می زنيم تا كاملاً يكدست شود سپس ورقه ژلاتين را خرد كرده اضافه مى كنيم تا كمى نرم شود بعد در قابلمه اى از قبل گرم شده مايع پاناكوتا را ريخته تا كاملاً ژلاتين حل شود وقتى آماده شد در قالب ريخته به مدت ٢ساعت در يخچال گذاشته تا سفت شود بعد از قالب برگردانده و با شربت توت فرنگى و گل محمدى تزئين كرده و آماده سرو است.
🧆لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه 🧆کینوا( خاویار گیاهی) ۱پیمانه 🧆سیب زمینی ۱عدد 🧆ماست موسیر ۱۵۰ گرم 🧆فلفل دلمه ای ۱عدد 🧆پیاز خرد شده ۱عدد 🧆تخم گشنیز ۱ق.م 🧆سس کچاپ ۲ق.غ 🧆سس باربیکیو ۲ق.غ 🧆سس خردل ۲ق.غ 🧆زرد چوبه ۱ق.م 🧆تخم مرغ ۱عدد طرز تهیه: 🥘ابتدا در ظرفی سیب زمینی پخته را با دنده ریز رنده می کنیم. لوبیا قرمز پخته را در خرد کن می ریزیم کمی خرد شد کینوا را ریخته با هم خرد کرده تا یکدست شود به سیب زمینی اضافه کنیم سپس زرد چوبه، گشنیز کوبیده شده،نمک، فلفل سیاه و قرمز، تخم مرغ، پیاز ریز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را می ریزیم خوب ورز می دهیم. در تابه روغن می ریزیم مایه آماده شده را به شکل دلخواه سرخ می کنیم.در ظرفی ماست موسیر، سس کچاپ و سس خردل را ریخته خوب هم می زنیم کمی فلفل قرمز اضافه می کنیم،
🥐 🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه. 🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید. بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
🥞🥪 پنیر سفید 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری آرد 3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه 🥣 توی ظرفی پنیر ، آرد، بکینگ پودر ، فلفل و جعفری خرد شده را باهم مخلوط کنید. بعد دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن. زیاد هم نمیزنیم اونوقت املت ما خوب پف نمیکنه. داخل ماهیتابه کره ریخته بعد مایع را داخل تابه می ریزیم. سطح املت را صاف کرده، وقتی سرخ شد طرف دیگشو بر میگردونیم تا سرخ بشه. املت پنیر را در ظرف مورد نظر قرار داده و به شکل دلخواه برش زده و تزیین میکنیم. نوش جان