eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد مغزگردو: 100 گرم سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری رب انار: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم. جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید. در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
🍞 😋 ▫️پنیر سفید یک پیمانه ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه. ▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه. ▫️آرد دو پیمانه. ▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. ▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه. ▫️تخم مرغ سه عدد. ▫️شیر کم چرب یک پیمانه. ▫️نمک و فلفل کمی 🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
برای لایه اول ژله باهر طعمی که دوست دارید رو با یه لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بنماری میکنیم تا کاملاً شفاف بشه، بعد یه لیوان آب‌سرد اضافه میکنیم، میریزیم داخل لیوانامون، لیوان‌ها رو به صورت کج داخل یخچال میگذاریم تا ژله خودشو بگیره... برای لایه‌ی میانی ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا به دمای محیط برسه، بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم و روی لایه اول میریزیم، دوباره میزاریم یخچال تا خودشو بگیره... لایه سوم هم با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد آماده میکنیم... گل‌های روی دسر رو هم با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان بستنی آماده میکنیم... به همین راحتی ژله های استفاده شده بلوبری، لیمو، موز، توت‌فرنگی، آلوورا ↙️ .
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی بنفش🔝🎥 یک پیمانه شیر سرد (شیر ها هم مجازه)یک پیمانه توت سیاه یخ زده،، یه دونه موز یک پیمانه خرده یخ عسل، شیره، شکر یا هر موجود شیرین کننده ای به میزان ذائقه . همه رو باهم میریزیم توی و تمام 🍃━━━┛ . .
🌀شير،موز،شكر رو در مخلوط كن بريزيد تا كاملا يكدست بشه بعد آرد برنج و نشاسته و وانيل رواضافه كنيد(كم كم اضافه)روى شعله بزاريد و دائم هم بزنيد.يك صبحانه مقوى براى كودكان ↙️ . .
برای لایه اول ژله باهر طعمی که دوست دارید رو با یه لیوان آبجوش مخلوط میکنید، بنماری میکنیم تا کاملاً شفاف بشه، بعد یه لیوان آب‌سرد اضافه میکنیم، میریزیم داخل لیوانامون، لیوان‌ها رو به صورت کج داخل یخچال میگذاریم تا ژله خودشو بگیره... برای لایه‌ی میانی ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و نیم ساعت میگذاریم تا به دمای محیط برسه، بعد یک لیوان شیر اضافه میکنیم و روی لایه اول میریزیم، دوباره میزاریم یخچال تا خودشو بگیره... لایه سوم هم با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد آماده میکنیم... گل‌های روی دسر رو هم با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان بستنی آماده میکنیم... به همین راحتی ژله های استفاده شده بلوبری، لیمو، موز، توت‌فرنگی، آلوورا ↙️ .
🌀شير،موز،شكر رو در مخلوط كن بريزيد تا كاملا يكدست بشه بعد آرد برنج و نشاسته و وانيل رواضافه كنيد(كم كم اضافه)روى شعله بزاريد و دائم هم بزنيد.يك صبحانه مقوى براى كودكان ↙️ . . .
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش آش ابغوره یا آش گوجه فرنگی بسیااار خوشمزه حتما پست رو سیو کنید و امتحانش کنید. . مواد لازم : گوجه فرنگی نیم کیلو برنج ۱ لیوان تره، گشنیز و جعفری نیم کیلو آبغوره ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه آب گوشت ۳ پیمانه رب گوجه ۲ ق غ نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه : بهتره که لوبیاها رو از شب قبل تو یک کاسه آب بریزید و چند بار آبش رو عوض کنید تا خیس بخوره. این کار باعث می شه هم سریعتر پخته شه و هم نفخش گرفته شه. بعد بزارین بجوشه و اگه حین پخت کف کرد ابش رو یکبار عوض کنید. برنج های نیم دون رو هم بذارید بپزه. 🍃━━━┛ . .