eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ آرد ( ۴ پیمانه ) بکینگ پودر ( ۸ قاشق مربا خوری ) نمک ( ۱ قاشق چای خوری ) شکر ( ۹ قاشق غذا خوری ) ‌
5.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به قطر یکسان به این شکل رول کنید دو عدد چوب رو کمی آردی کنید مثل ویدئو خمیر رو دور چوب ها بپیچید چوب ها رو خارج کنین و خمیر رو ؛روی کاغذ چرب شده بزارین ۱۰ دقیقه ی دیگه استراحت بدین برای اینکه شکل خودشو از دست نده با کاغذ داخل روغن بذارین کاغذ به راحتی ازش جدا میشه دو طرف که برشته شد آمادس میتونین سر و ته نان ها رو داخل عسل و بعد شکر طعم دار کنین هم خوشمزس هم متفاوت و راحته دیگه چی از این بهتر؟ در اسرع وقت درست کنید
287.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌💞🍃 یڪ سبد گــــــــل🌸 تقدیم به تڪ تڪ شما خوبان🌸 روزتان عالی و بی‌نظیر 🌸  
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🍆🍆 دستور تهیه 👉🏻 10-12 بادمجان کوچک 4-5 بادمجان معمولی کوفته گوشت چرخ کرده 500 گرمی 2 پیاز بزرگ جعفری (من از خشک شده استفاده کردم) 2 قاشق غذاخوری آرد یا (پود نان) 1 تخم مرغ نمک 🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پودر شده فلفل تند، اگر دوست دارید زیره (ما آن را دوست نداریم) 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای کوفته ) سیب زمینی 🥔 🍅 گوجه فرنگی روغن مایع برای سرخ کردن برای سس👉🏻 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط شده نعناع ، 1 عدد سیر 1 لیوان آب گرم 🍱دمای فر ۱۸۰ درجه ک از قبل گرم شده به مدت حدود نیم ساعت همه چیز با صوت توی تصویر گفته
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه پیمانه آرد سفید یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل دو قاشق غذاخوری خمیر مایه باهم مخلوط کنید یک پیمانه شیر گرم و پنجاه گرم کره اضافه کنین و خمیر رو یکدست کنین کمی هم ورز بدین روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرید بعد بهش شکل بدین و به این صورت ۱۲ قسمت کنید
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیرمایه ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 زرده تخم مرغ • 100 گرم یا 1/2 فنجان شکر • 1 لیوان شیر • 1/2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ • 2 فنجان ارد • نمک • روغن آماده سازی: زرده را با شکر مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید. آرد ، نمک و پودر بیکینگ را اضافه کنید. مخلوط کردن. خمیر را به کیسه شیرینی منتقل کنید. خمیر را روی یک قاشق با یک الگوی فشار دهید و در روغن داغ غوطه ور کنید. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈