5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه پیمانه آرد سفید
یک قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق غذاخوری خمیر مایه
باهم مخلوط کنید
یک پیمانه شیر گرم و پنجاه گرم کره
اضافه کنین و خمیر رو یکدست کنین
کمی هم ورز بدین
روشو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدین
پف خمیر رو بگیرید بعد بهش شکل بدین و به این صورت ۱۲ قسمت کنید
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_بدون خمیرمایه
ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه.
#خلاقیت_درخانه_پیراشکی
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میان_وعده
1 زرده تخم مرغ
• 100 گرم یا 1/2 فنجان شکر
• 1 لیوان شیر
• 1/2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
• 2 فنجان ارد
• نمک
• روغن
آماده سازی:
زرده را با شکر مخلوط کنید.
شیر را اضافه کرده و هم بزنید. آرد ، نمک و پودر بیکینگ را اضافه کنید. مخلوط کردن.
خمیر را به کیسه شیرینی منتقل کنید.
خمیر را روی یک قاشق با یک الگوی فشار دهید و در روغن داغ غوطه ور کنید.
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پیشی کنجدی🥯
🍞مواد لازم؛👇
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری مخمر فوری(1قاشق غذاخوری خمیر مایه)
1 قاشق چایخوری نمک
6 لیوان آرد (بسته به نوع ارد ممکن است به ارد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید پس لطفا با دقت اضافه کنید)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای خیساندن👇
شیر
کنجد برای روکش
طرز تهیه:👇
خمیر مایه را با شکر و کمی شیر گرم مخلوط کنید و اجازه دهید تخمیر شود
تمام مواد خمیر به جز آرد و روغن را در ظرف بریزید
سپس آرد را کم کم روی آن بریزید و ورز دهید تا یک خمیر نرم که به دست نمی چسبد به دست اید، در آخر ، روغن را اضافه کنید و خمیر را جمع کنید
سپس روی ان را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت تخمیر شود.
خمیر تخمیر شده را ورز دهید و رول کنید و به چند مرنگ تقسیم کنید.
مرنگ ها را با شیر خیس کنید، آنها را در کنجد فرو ببرید و با وردنه آنها را باز کنید
سپس در روغن کاملا داغ با حرارت متوسط دو طرف ان را سرخ کنید
نوش جان❤️
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرانه
آرد 2 فنجان (260 گرم)
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان (500 میلی لیتر) شیر
کمی نمک
1/2 فنجان (100 گرم) شکر
2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
روش
شیر ، آرد ، تخم مرغ ، نمک را با هم مخلوط کنید.
توی قیف بریزید و در روغن داغ سرخ کنید
برای لایه ی میانی خامه صبحانه و پوست ریز رنده شده لیمو و پودر قند با همزن خوب بزنید تا فرم بگیره
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پیشی کنجدی🥯
🍞مواد لازم؛👇
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری مخمر فوری(1قاشق غذاخوری خمیر مایه)
1 قاشق چایخوری نمک
6 لیوان آرد (بسته به نوع ارد ممکن است به ارد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید پس لطفا با دقت اضافه کنید)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای خیساندن👇
شیر
کنجد برای روکش
طرز تهیه:👇
خمیر مایه را با شکر و کمی شیر گرم مخلوط کنید و اجازه دهید تخمیر شود
تمام مواد خمیر به جز آرد و روغن را در ظرف بریزید
سپس آرد را کم کم روی آن بریزید و ورز دهید تا یک خمیر نرم که به دست نمی چسبد به دست اید، در آخر ، روغن را اضافه کنید و خمیر را جمع کنید
سپس روی ان را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت تخمیر شود.
خمیر تخمیر شده را ورز دهید و رول کنید و به چند مرنگ تقسیم کنید.
مرنگ ها را با شیر خیس کنید، آنها را در کنجد فرو ببرید و با وردنه آنها را باز کنید
سپس در روغن کاملا داغ با حرارت متوسط دو طرف ان را سرخ کنید
نوش جان❤️
#مواد_لازم_برای_شیر_هویج :
🌧آب هویج 2 لیوان
🌧شیر 2 لیوان
🌧شکر به مقدار لازم
🌧گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرهویج :
🥄آب هویج تازه را بگیرید. بعد به آن شیر و گلاب و شکر را اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل پارچ آبمیوه گیری بریزید، تا خوب با هم مخلوط شود.
🥤سپس این نوشیدنی بسیار خوشمزه را به صورت خنک مصرف کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
#مرصع_پلو
طرز تهیه:
فیله مرغ
هویچ خلالی
زرشک خلال پسته
پیاز یک عدد
زعفران آبکرده
اول فیله ها را با پیاز خلالی شده و نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو مزه دار میکنیم و دو سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم
برنج را به صورت کته با زعفران و کره میپزیم سپس فیله هارو با کمک خلال دندان به این شکل در میاوریم و داخل ماهیتابه سرخ میکنیم و هویچ خلالی شده را هم سرخ کرده و درظرفی دیگر زرشک را با یک ق-غ شکر تفت میدهیم ،
برنج دم کشیده را با مرغ و هویچ و زرشک و خلال پسته به همراه زعفران و کره تزیین کرده و نوش جان می کنیم.
#عدس_رشته
برای 6 نفر
هر پرس: 70 گرم
کالری هر پرس:232
مواد لازم:
🔛عدس.....1 لیوان
🔛رشته آش....100 گرم
🔛پیاز.....1 عدد
🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری
🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.