فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_با_سس👩🍳
مواد لازم:برای 2_3 نفر
200 گرم پاستا
10-12 عدد گوجه گیلاسی
1 پیاز قرمز کوچک
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
200 میلی لیتر شیر یا خامه (و یا مخلوط شیر و خامه)
400 میلی لیتر آب
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
مقداری جعفری تازه خرد شده
نمک، فلفل سیاه و اویشن طبق ذائقه
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#مربای_هلو👩🍳
مواد لازم:
دو کیلو هلو
یک کیلو و نیم شکر
یک قاشقجوهر لیمو
یک قاشق کره
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول دارچینی
مواد اولیه:
۳پیمونه ارد ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۰۰ گرم🥛
کره هم دمای محیط ۶۰ گرم🧈
۱عدد تخم مرغ🥚
خمیر مایه فوری ۱قاشق غذاخوری
نمک 🧂
شکر۲قاشق غذاخوری ۳۰ گرم
مواد میانی
شکر قهوه ای ۴قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۵قاشق غذاخوری🍫
پودر دارچین ۲قاشق غذاخوری
کره هم دمای محیط۵۰ گرم🧈
✅خمیر ۱ساعت استراحت بدین
بعد رول کردن نیم ساعت
✅تو فر از پیش گرم شده ۲۵_۳۰ با دمای ۱۸۰ درجه
✅کره هم دمای محیط باشه
🌮 فریتاتا با ژامبون و ذرت🌯
🌮مواد لازم:
🔸۸ عدد تخممرغ بزرگ
🔸¼ فنجان (۶۰ میلیلیتر) شیر
🔸۱۴۰ گرم پنیر سوئیسی
🔸نمک و فلفل تازه آسیاب شده
🔸۱ قاشق غذاخوری روغنزیتون
🔸۱۴۰ گرم ژامبون تکه شده
🔸۲۲۵ گرم ذرت
🔸۵ عدد پیازچه خردشده
🔸یک عدد فلفل هالاپینو
🌯طرز تهیه🌯
۱. فر را از قبل گرم کنید. در کاسهای بزرگ شیر و تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا بهخوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید.
۲. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخکنید تا قهوهای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبونها بهجز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید.
۳. ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید.
۴. پوره تخممرغ را داخل تابه بریزید و حدود ۲ دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقیماندهی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید.
۵. ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلاییرنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سینی خوشحالی کودک🤩
🍱 🍱
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_هویج
سلام دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها هم عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک_خونگی
🌸
کیااا ترشی مُرشی دوست دارن؟؟😁😍
الآن که فصل میوه های تابستونیه، میتونید برای خودتون و خصوصا بچه ها ازین خوشمزه ها درست کنید، خیال تونم دیگه راحته، مواد نگهدارنده، رنگ مصنوعی اینا نداره و کاملا بهداشتی هستش.
✅مواد لازم:
_1 کیلو آلبالو
_3 لیوان آب
_نبات یا شکر مقداری (اگه ملس دوست دارید بزنید)
_نمک مقداری
_اگه دوست داشتید میتونید کمی گلپر هم بزنید من نزدم
🌸
✅طرز تهیه:
آلبالوها را بشورید و با آب روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی آلبالوها را بگیرید و بسته به ذائقه خودتون مقداری نبات یا شکر و نمک اضافه کنید و بذارید 2، 3 ساعت بجوشه با حرارت ملایم تا رنگش تیره کمی غلیظ شه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلک شیک موز
سلام شبتون بخیر مهربونا😊
امشب اومدم با میلک شیک موز که فوق العاده آسون و راحته 🥰 پنج دقیقه بیشتر زمان نمی بره درست کردنش👌😊
درستش کنید و لذتشو بلرید😋❤️
.
🔴 مواد لازم :
موز : 2 عدد🍌
بستنی : 300 گرم🍦
شیر : 1 لیوان🥛
.
🔴 طرز تهیه :
موزهارو حلقه می کنیم و میزاریم داخل فریزر منجمد بشه بعد موزهای یخ زده و بستنی رو می ریزیم داخل بلندر و چند پالس میزنیم بعد یک لیوان شیر اضافه می کنیم و تا حدی میزنیم که کاملا با هم ترکیب بشن.
.
🟣 نکته :
اگر خواستید میزان غلظت میلک شیک رو کمتر کنید مقدار شیر رو بیشتر کنید تا میلک شیک رقیق تر بشه.
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمیِ چشمسیاه
تقدیم به همه شما
.
.
برای هر نفر:
لوبیا چشمبلبلی: 30 گرم (3 قاشق غذاخوری)
برنج: 1 پیمونه (110 تا 130 گرم)
.
لوبیا حداقل 3 ساعت باید خیس بخوری.
روغن:5 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیرهسیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
لوبیا چشم بلبلی
شوید: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
برنج شسته شده
آب (1/5 پیمانه برای هرپیمانه برنج)
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦